Siemens BF634RGW1 iQ700

Siemens BF634RGW1 iQ700

(4.4)

46 recensioner

Pris:

9.590 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
mikrovågsugn med smarta funktioner

Mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700 hyllas för sina släta ytor, vilket gör den exceptionellt enkel att rengöra. Det vi gillar med mikrovågsugnen är dess innovativa design, bestående av en roterande antenn som säkerställer jämn värmefördelning, snarare än en traditionell roterande tallrik. Den har dessutom en användarvänlig TFT-display med kontroller där du kan välja mellan förinställda matlagningsprogram och styra Siemens unika Inverter-teknologi. Denna teknologi ökar effektiviteten och snabbar upp upptiningen med 30 %. Kort sagt visar den här välrenommerade Siemens-mikrovågsugnen uppmärksamhet på detaljer i varje aspekt av designen.

  • Hög prestanda med en effekt på 900 W
  • Smart TFT-touch-display
  • InnoWave-teknik för jämn och genomgående uppvärmning
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Effekt 900 W
Kapacitet 21 L
Effektlägen 5
Antal automatiska tillagningsprogram 7
Mått (HxBxD) 38,2 x 59,4 x 31,8 cm
Vikt 10 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Invertermotor för extra skonsam uppvärmning
  • Tyst i drift
  • Jämna uppvärmningsresultat
  • Hög kvalitet

Nackdelar

  • Inställningarna kan vara något knepiga att lära sig

FAQ

Vilken kapacitet har mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700? Hur stora tallrikar och rätter rymmer den?
Mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700 har en kapacitet på 21 liter, vilket gör den idealisk för uppvärmning eller tillagning av små till medelstora måltider eller rätter. Mikrovågsugnen är därmed lämplig för daglig användning i ett litet till medelstort hushåll.
Vilka förinställda program erbjuder mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700?
Mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700 erbjuder sju förinställda program som tillgodoser en rad olika matlagningsbehov. De tillför även bekvämlighet och enkelhet i användningen.
Vilken effekt har mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700? För vilka matlagningsuppgifter är den lämplig?
Mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700 har en effekt på 900 watt. Detta gör den lämplig för en mängd olika matlagningsuppgifter, inklusive upptining, uppvärmning och generell matlagning.
Vad säger användare och experter om Siemens BF634RGW1 iQ700:s prestanda och användarvänlighet?
Användare och experter har gett mikrovågsugnen Siemens BF634RGW1 iQ700 höga betyg för dess prestanda och användarvänlighet. Detta bevisas bland annat av dess betyg på Google Shopping på 4,4/5 stjärnor. Såväl användare som experter berömmer mikrovågsugnens effektiva matlagning, användarvänliga kontroller och snygga design. En del användare påpekar emellertid att det krävs viss tillvänjningsperiod för att lära sig enhetens mer avancerade funktioner.

Recensioner och tester av Siemens BF634RGW1 iQ700

Vår recension

Bästa integrerade mikrovågsugn

Siemens integrerade mikrovågsugn är en högkvalitativ apparat som erbjuder en mängd olika funktioner för att gör det enklare för dig att laga och värma upp mat. Med sin eleganta design passar den i alla kök och inredningar, samtidigt som de sju olika förinställda programmen hjälper dig att åstadkomma bästa möjliga resultat.

Mikrovågsugnen har en smart TFT-touch-display som kan avläsas från alla vinklar, men kan till trots detta vara lite krånglig att starta och lära sig att använda. Man bör därför ta sig tid till att lära sig hantera mikrovågsugnens alla inställningar och funktioner för att kunna använda den på bästa sätt. Trots detta anser vi att Siemens BF634RGW1 iQ700 är en av de bästa integrerade mikrovågsugnarna som värmer upp maten jämnt tack vare den roterande fläkten.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 46 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Siemens BF634RGW1 iQ700 jämfört med andra mikrovågsugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln