Witt by Kuvings C9600 – Här kan du läsa experternas omdömen

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

I den här artikeln fokuserar vi på Witt by Kuvings C9600. Vi presenterar alla funktioner och specifikationer hos slowjuicern och berättar sedan vad olika experter tycker om maskinen. Efter detta går vi igenom ett par alternativ till Witt by Kuvings C9600.

För att kunna skapa en överblick över alla för- och nackdelar hos de olika maskinerna har vi läst recensioner från ett antal framstående expertkällor. Vi har närmare bestämt använt följande källor: Berlingske Tidende, TV2.no, det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler, Dinside.no, Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, Testberichte.de, Tek.no och Mummyonmymind.com. 

Om du vill läsa mer hittar du en lista med länkar till alla undersökningar som vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Den här artikeln innehåller:
Genomgång av Witt by Kuvings C9600
Genomgång av alternativa modeller från andra tillverkare
Köpguide: Tänk på detta när du köper en juicepress
Vitaminer och mineraler i olika typer av frukt och grönsaker
Är det nyttigt att dricka juice?
Vad är det för skillnad på juice och smoothie?
Goda juicerecept
Genomgång av alla testkällor 

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från oberoende tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Witt by Kuvings C9600

Testvinnare hos den danska tidningen Berlingske Tidende
Testvinnare hos norska TV2.no

Witt-by-Kuvings-C9600-slow-juicer

.
Witt by Kuvings C9600 har testats och recenserats av två olika expertkällor: Berlingske Tidende och TV2.no. Den här modellen blir väldigt omtyckt av experterna och får därför fina recensioner på båda ställena.

Både TV2.no och Berlingske Tidende utser faktiskt Witt by Kuvings C9600 till testvinnare. De motiverar detta med att maskinen har en bra prestanda och kan pressa många olika frukter och grönsaker.

Experterna är dock inte lika nöjda med rengöringen. De påpekar nämligen att Witt by Kuvings C9600 är ganska svår att rengöra.

Juicepress med stort matningsrör 

Witt by Kuvings C9600 har en motor på 240 watt och ett matningsrör med en diameter på 75 millimeter. Motorn gör att maskinen kan pressa både mjuka och hårda frukter och grönsaker.

Eftersom att det stora matningsröret rymmer hela frukter och grönsaker behöver man inte skära ingredienserna i bitar innan man pressar dem. Detta innebär även att mer av näringsämnena bevaras i juicen. Matningsröret är dessutom genomskinligt för att man ska kunna följa med i hela processen.

Med Witt by Kuvings C9600 kan man pressa upp till en liter juice utan att tömma fruktköttsbehållaren. Fruktköttsbehållaren rymmer också en liter. Maskinen kan dessutom användas i upp till 30 minuter utan avbrott.

Den här juicepressen har även ett SmartLock som hjälper till att blanda juicen i maskinen. Därefter kan man enkelt öppna locket och hälla upp juicen i ett glas eller en kanna utan att spilla.

Experterna: Bra slowjuicer med flera praktiska funktioner 

Båda expertkällorna framhäver att Witt by Kuvings C9600 är en riktigt bra slowjuicer. De tycker till exempel otroligt bra om alla praktiska funktioner hos den här maskinen.

Experterna från TV2.no skriver bland annat att Witt by Kuvings C9600 har ett stort matningsrör och att den inte väsnas särskilt mycket. Man kan därför använda juicepressen på morgonen utan att väcka hela familjen, något som experterna från Berlingske Tidende också ser som en fördel.

TV2.no anmärker på att maskinen är lite besvärlig att rengöra. Fördelarna väger dock upp för detta, och båda expertkällorna menar i slutändan att det här är en utmärkt maskin som alla bör ha i sitt kök. Witt by Kuvings C9600 är nämligen både tystgående och effektiv.

Slowjuicer med optimerat kvarnsystem 

Witt by Kuvings C9600 pressar alla ingredienser vid låga varvtal för att motverka att juicen oxiderar. Den här maskinen arbetar faktiskt med så lite som 50 varv per minut. Detta är framförallt bra eftersom att det bevarar mer av vitaminerna och mineralerna som finns i ingredienserna.

Den här modellen har även en optimerat kvarnsystem med en fördjupning längst ner. I denna fördjupning samlas alla fibrer med hjälp av en pressarskruv. Witt by Kuvings C9600 har dessutom ett allt-i-ett-system som gör det lättare att ta lös de olika delarna när maskinen ska rengöras.

Sist men inte minst har Witt by Kuvings C9600 en SmartCap-funktion som stänger pipen när man pressar juice. Locket fungerar även som droppstopp och ser alltså till att det inte droppar någon juice på bänken när man är klar.

Witt by Kuvings C9600 mått:
Höjd: 44,8 cm
Bredd: 22,8 cm
Djup: 20,8 cm
Vikt: 6,9 kg

Witt by Kuvings C9600 – specifikationer:
Hastighetslägen: 1
Motoreffekt: 240 watt
Varvtal: 50 varv/minut
Kanna: 1 liter
Fruktköttsbehållare: 1 liter

Fördelar med Witt by Kuvings C9600: 
Stort matningsrör
Optimerat kvarnsystem
SmartCap
Kan pressa både mjuka och hårda frukter och grönsaker
Bevarar näringsämnen

Här kan du se en presentationsvideo för Witt by Kuvings C9600. Videon är gjord av WhiteAway.dk: 


Alternativ

I det här avsnittet går vi igenom ett par alternativ till Witt by Kuvings C9600. Detta gör det lättare att få en överblick över olika modeller och jämföra deras funktioner och specifikationer. Här kan du även läsa vad experterna säger om varje modell.


KitchenAid Artisan 5KVJ0111

4 av 5 stjärnor hos det brittiska testmagasinet Trustedreviews.com
81 av 100 poäng hos det brittiska konsumentmagasinet Good Housekeeping Institute
Bra betyg hos det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler
Bra betyg hos det tyska testmagasinet Testberichte.de

KitchenAid Artisan 5KVJ0111

.
KitchenAid Artisan 5KVJ0111 har testats och recenserats av fyra olika expertkällor som alla är lika imponerade av den här modellen. Maskinen har granskats av Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler och Testberichte.de.

Experterna berömmer framförallt KitchenAid Artisan 5KVJ0111 för att vara effektiv, kompakt och lätt att rengöra. Även om experterna generellt sett tycker riktigt bra om den här modellen påpekar de dock att maskinen är tung samt att den inte kan pressa hela frukter och grönsaker.

Enkel design och avancerad teknik 

KitchenAid Artisan 5KVJ0111 har en enkel design som passar in hemma hos de allra flesta.

Maskinen är utrustad med avancerad teknik som gör att den utvinner juicen långsamt i två steg. Man får därför mer juice och mindre skum med den här modellen. Slowjuicern börjar med att skära ingredienserna i mindre bitar och använder sedan en mekanisk kvarn för att långsamt pressa ut juicen. Hela processen sker vid låga varvtal.

Eftersom att maskinen bara arbetar med 80 varv per minut bevaras näringsämnena i ingredienserna. KitchenAid Artisan 5KVJ0111 har en motoreffekt på 250 watt.

Experterna: Gör juicen precis som man vill ha den 

Alla fyra expertkällor tycker bra om KitchenAid Artisan 5KVJ0111 och framhäver maskinens praktiska egenskaper. Man kan till exempel välja mellan tre olika filter beroende på vilken konsistens man vill ha på juicen.

Enligt experterna är det en klar fördel att man får flera valmöjligheter med den här maskinen. Tack vare detta kan man nämligen anpassa juicen så att den blir precis som man vill ha den. Good Housekeeping Institute skriver till exempel att man får mycket valuta för pengarna och att KitchenAid Artisan 5KVJ0111 därför är ett bra köp.

Experterna från Trustedreviews.com framhäver dessutom att den här funktionen gör det möjligt att få juicen helt rätt oavsett om man föredrar mycket eller inget fruktkött. Detta nämns även av experterna från Testberichte.de.

Ingen av källorna hittar särskilt många nackdelar med KitchenAid Artisan 5KVJ0111. Enligt experterna är faktiskt den största nackdelen att man inte kan pressa hela frukter och grönsaker med den här modellen.

Backfunktion och 2-i-1 matningsrör 

KitchenAid Artisan 5KVJ0111 har en backfunktion som är väldigt användbar om ingredienserna fastnar i maskinen. Den här funktionen kan då snabbt och enkelt lossa ingredienserna som sitter fast.

Den här modellen har dessutom ett 2-i-1 matningsrör med tratt. Matningsröret är inte tillräckligt brett för hela frukter och grönsaker. Tack vare den kraftfulla motorn kan man dock använda en mängd olika ingredienser i den här maskinen.

Både juiceskålen och fruktköttsbehållaren är tillverkade av BPA-fri plast och har en kapacitet på 1 liter. När man köper KitchenAid Artisan 5KVJ0111 ingår det dessutom en förvaringspåse till filtren samt en rengöringsborste.

KitchenAid Artisan 5KVJ0111 – mått:
Höjd: 45,47 cm
Bredd: 29,2 cm
Djup: 17,27 cm
Vikt: 11,3 kg

KitchenAid Artisan 5KVJ0111 – specifikationer:
Hastighetslägen: 1
Motoreffekt: 250 watt
Varvtal: 80 varv/minut
Kanna: 1 liter
Fruktköttsbehållare: 1 liter

Fördelar med KitchenAid Artisan 5KVJ0111:
2-i-1 matningsrör med tratt
Tre filter
Backfunktion
Rengöringsborste ingår
Juiceskål och fruktköttsbehållare av BPA-fri plast


Tänk på detta när du köper en juicepress

Tänk på detta när du köper en juicepress Eftersom att det finns så många olika juicepressar på marknaden kan det vara svårt att veta vad man bör tänka på när man ska köpa en ny maskin. Det är nämligen viktigt att du väljer en maskin som passar bra till just dina behov. Här hittar du flera goda råd och tips på vad du bör överväga innan du bestämmer dig för en viss modell.

Ljudnivå
Det är alltid bra att ta reda på hur mycket juicepressen väsnas. Om du vill göra juice på morgonen är det till exempel en fördel om maskinen kan arbeta utan att väcka hela huset.

Kan maskinen pressa hela frukter och grönsaker?
Idag har vissa maskiner ett tillräckligt stort matningsrör för att man ska kunna pressa hela frukter och grönsaker. Med dessa modeller behöver du därmed inte skära ingredienserna i bitar innan du sätter dem i maskinen. Detta sparar tid och bevarar även en större del av mineralerna och näringsämnena i frukten och grönsakerna. Fundera på om du gärna vill kunna sätta ner ingredienserna direkt i maskinen eller om du inte har något emot att behöva dela dem först.

Hur lätt är maskinen att rengöra?
En annan faktor att ta hänsyn till är hur lätt det är att rengöra maskinen. Ta reda på hur rengöringen fungerar hos olika modeller innan du bestämmer dig för en.

Är maskinen användarvänlig?
Det är alltid en fördel om juicepressen är användarvänlig. Det är nämligen inte särskilt troligt att du får användning för en maskin som är svår att använda. Den bör faktiskt vara enkel att både använda, rengöra och sätta ihop.

Hur ser maskinen ut?
Ofta slutar det med att juicepressen står framme på köksbänken hela tiden. Det är därför viktigt att du väljer en modell som är fin att titta på.

Hur ser din budget ut?
Slutligen bör du fundera på hur mycket du vill lägga på en juicepress. Eftersom att det finns juicepressar i alla möjliga prisklasser kan en budget hjälpa dig att begränsa din sökning. Du kan hitta allt från superdyra maskiner till budgetalternativ.

Om du vill ha fler goda råd inför köpet av en ny juicepress kan du läsa den här artikeln från Which.co.uk eller den här artikeln från Cnet.com.


Vitaminer och mineraler i olika typer av frukt och grönt 

vitaminer

Om du vill börja pressa din egen juice kan du välja mellan många olika frukter och grönsaker. Du kan därför göra precis vilken juice du vill. Men vad finns egentligen i olika typer av frukt och grönt?

Det är alltid bra att ha lite koll på vad olika frukter och grönsaker innehåller. På det viset kan du framställa juice som både smakar bra och är fullpackad med nyttiga vitaminer och mineraler. Här nedanför hittar du några exempel på ingredienser som är populära att använda i juice.

Spenat
Spenat Spenat är späckat med vitaminer och mineraler och har till exempel visat sig vara bra för skelettet. Spenat innehåller nämligen höga halter av bland annat K-vitamin och magnesium som stärker benen.

Spenat innehåller även flavonoid. Det finns en undersökning som visar att kvinnor som äter mer spenat löper mindre risk för att drabbas av cancer. Spenat innehåller dessutom mycket järn. Det finns alltså många bra anledningar till att använda spenat i sin juice.

Avokado
Avokado Avokado innehåller många nyttiga näringsämnen, bland annat enkelomättat fett, fibrer, kalium och flera andra vitaminer. Flera undersökningar har dessutom visat att avokado är bra för kolesterolvärdet. Testpersonerna hade nämligen betydligt lägre värden redan några veckor efter att de började äta avokado.

Det sägs dessutom att avokado är bra för hjärnan. Man har nämligen hittat ett samband mellan hjärnhälsa och lutein, ett näringsämne som finns i avokado. Lutein har en antiinflammatorisk effekt på hjärnan och gör det därmed lättare att till exempel reagera, lösa problem och komma ihåg saker.

Ingefära
Ingefära Ingefära är en populär ingrediens i juice, och det av goda skäl. Ingefära innehåller nämligen en mängd bra vitaminer: A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, magnesium, fosfor, kisel, järn, kalcium, zink, natrium, betakaroten och kalium.

Ingefära kan även hjälpa mot många olika symtom. Man har bland annat visat att ingefära kan hjälpa mot allt från ömma muskler till sjösjuka.

Blåbär
Blåbär Vissa beskriver blåbär som en “superfood”. Detta beror bland annat på att bären innehåller mycket olika vitaminer och mineraler. Blåbär innehåller nämligen både A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, koppar, zink, selen, Pterostilbene och Antocyaniner.

Blåbär är därför bra för kroppen överlag och stärker även hjärnan. I en undersökning fick äldre personer mellan 65 och 77 år dricka blåbärsjuice i 12 veckor. Efter denna undersökning märktes stora förbättringar i deras hjärnor.

Blåbär är dessutom bra för hjärtat. Det finns nämligen studier som visar att ungefär tre portioner blåbär i veckan minskar risken för en hjärtattack.

Grönkål
Grönkål Grönkål är en väldigt näringsrik grönsak som innehåller A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, K-vitamin, järn, kalcium, fibrer, klorofyll och kalium.

Den här grönsaken är bra för både skelettet och hjärnan. Eftersom att grönkål innehåller mycket kalcium stärks benen. Kålen är samtidigt bra för musklerna och matsmältningsenzymerna.

Grönkål är dessutom nyttig för hjärnan. Det finns nämligen en studie som visar att grönkål kan ha en föryngrande effekt på hjärnan eftersom att den förbättrar våra kognitiva förmågor.

Rödbetor
Rödbetor Rödbetor innehåller många viktiga näringsämnen som är bra för kroppen. Vad gäller vitaminer och mineraler innehåller de bland annat folsyra, kalium och A-vitamin. Rödbetor innehåller även nitrat som framförallt är bra för dig som tränar.

I flera studier antar man även att antioxidanterna i rödbetor kan fördröja tecken på åldrande.

Om du vill veta mer om vad som finns i olika frukter och grönsaker kan du läsa den här artikeln från Sundhed.dk, den här artikeln från Netdoktor.dk eller den här artikeln från TV2.dk


Är det nyttigt att dricka juice?

Är det nyttigt att dricka juice?

Det råder delade meningar om huruvida det är nyttigt att dricka juice eller inte. Vissa forskare menar att det mesta av fruktens fiberinnehåll försvinner när man gör juice. Problemet med detta är att fruktosen i frukten absorberas snabbare när fibrerna är borta. När blodsockret plötsligt ökar ger bukspottkörteln ifrån sig insulin för att stabilisera nivåerna igen. Med tiden kan denna reaktion slitas ut och därmed öka risken för typ 2-diabetes.

I en studie som följde över 70 000 sjuksköterskor i mer än 18 år hittade man till exempel ett samband mellan fruktjuice och typ 2-diabetes. Forskarna förklarar att en möjlig orsak till detta kan ha varit avsaknaden av andra komponenter som finns i hela frukter, till exempel fibrer.

Juice som innehåller grönsaker kan tillföra fler näringsämnen till kosten och innehåller även mindre socker än ren fruktjuice. Juice på grönsaker saknar dock fortfarande de värdefulla fibrerna. En diet med mycket fibrer har kopplats till en lägre risk för hjärtsjukdomar, stroke, högt blodtryck och diabetes. Den rekommenderade mängden fibrer som vuxna bör få i sig varje dag är 30 gram.

Utöver kopplingen till typ 2-diabetes är många studier dessutom överens om att fruktjuice är skadligt om det bidrar till ett överskott i ditt dagliga kaloriintag.

En undersökning kan dock ha hittat ett sätt att göra nyttigare juice. Forskare använde då en juicepress som, till skillnad från traditionella maskiner, pressade hela frukten med kärnor och skal. I undersökningen kom de fram till att det i slutändan blir nyttigare att pressa juicen på det viset. Tänk dock på att detta bara är en mindre studie.

Forskarna är dessutom eniga om att det är betydligt bättre att pressa juice hemma än att köpa färdig juice i affären. Den juice man köper kan nämligen innehålla tillsatt socker.

En annan sak man kan göra för att förbättra hälsoeffekten av fruktjuice är att välja mogen frukt. Genom att göra detta tar du nämligen tillvara på så mycket som möjligt av vitaminerna och mineralerna i frukten.

Om du vill läsa mer om studierna och huruvida juice är nyttigt eller inte hittar du mer information i den här artikeln från BBC.com.


Vad är det för skillnad på juice och smoothie? 

juice Smoothie och juice är två drycker som snabbt har blivit väldigt populära. Men vänta, är inte det samma dryck? Nej, det är faktiskt skillnad på juice och smoothie. Denna skillnad har dessutom en stor inverkan på hur kroppen smälter de olika dryckerna.

Den största skillnaden ligger kort och gott i fiberinnehållet. Smoothie innehåller mycket fibrer medan juice vanligtvis har ett väldigt lågt fiberinnehåll.

När man gör smoothie placerar man alla ingredienser i en behållare och mixar ihop dem. Oavsett vilken blender du använder blir resultatet detsamma: du får i dig hela frukten eller grönsaken som du sätter i blandningen, inklusive fibrer.

En juicepress filtrerar däremot bort mycket av fibrerna från de frukter och grönsaker som du använder. Maskinen framställer flytande juice och kasserar fruktköttet som innehåller fibrer. Vissa maskiner låter dock användaren välja hur mycket fibrer som kommer med i glaset, vilket är en klar fördel.

Du kan läsa mer om skillnaden mellan smoothie och juice i den här artikeln från TheKitchn.com.


Goda juicerecept

juicerecept


Frukostjuice

På grund av tidsbrist eller brist på hunger är det många som hoppar över frukosten och bara dricker kaffe istället. I dessa situationer kan den här frukostjuicen vara en bra lösning.

Ingredienser:
1 äpple, tärnat
½ avokado
½ gurka, grovhackad
1 handfull spenat
Juice från 1 apelsin
1 msk chiafrön
1 msk proteinpulver (valfritt)
250 ml kokosvatten
2 selleristjälkar


Juice som boostar immunförsvaret 

Den här juicen är naturens bästa medicin. Vetegräs innehåller dubbelt så mycket A-vitamin som morötter och mer C-vitamin än apelsiner. Det innehåller dessutom hela skalan av B-vitaminer samt en balanserad mängd kalcium, fosfor, magnesium, natrium och kalium. Vetegräs är en fullvärdig proteinkälla som innehåller alla essentiella aminosyror. Vetegräs lindrar även inflammationstillstånd i kroppen och bidrar till en bättre cirkulation av järn.

Ingredienser:
400 ml vatten
1 msk vetegräspulver
1 medelstort päron
2 dl grönkål
50 g ananas eller andra frysta bär


Juice till efter träningen 

Den här juicen gör att du fortsätter bränna fett och håller igång din ämnesomsättning efter träningen.

Ingredienser:
¼ gurka
1 handfull spenat
½ liten röd chili
1 äpple
2 cm färsk gurkmeja
½ lime (med skal)


Uppiggande juice

Juice med rödbetor är känd för att ge energi. Rödbetsjuice kan därför vara bra att dricka mitt på arbetsdagen när du känner dig trött och behöver lite extra energi.

Ingredienser:
1 äpple
2 morötter
3 cm färsk ingefära
1 rödbeta
1 kvist färsk mynta
1 citronskiva till servering (valfritt)


FAQ – Vanliga frågor

Vilka har utsett Witt by Kuvings C9600 till testvinnare?

Den danska tidningen Berlingske Tidende och norska TV2.no

Hur har man testat Witt by Kuvings C9600?

Slowjuicern har bland annat bedömts baserat på dess förmåga att pressa juice. Man har även tittat på hur enkel maskinen är att använda samt hur mycket den väsnas.

Hur väljer jag rätt slowjuicer?

När du ska välja slowjuicer är det bra att fundera på följande frågor: Hur stora är de inbyggda behållarna för juice och fruktkött? Finns det ett skumfilter? Och slutligen, hur enkel är modellen att rengöra?


Genomgång av testkällor 

Berlingske Tidende 
Berlingske Tidende är en dansk tidning som både har en hemsida och en tryckt upplaga. Tidningen skriver om en mängd olika ämnen och testar även olika konsumentprodukter. Berlingske Tidende har till exempel recenserat slowjuicern Witt by Kuvings C9600 och utsett modellen till testvinnare. Du hittar hela recensionen här. 

Dinside.no 
Den norska tidningen Dinside.no skriver om nyheter som påverkar konsumenterna i vardagen och kommer även med goda råd, tips och tricks. För att hjälpa konsumenterna testar de även olika produkter. Tidningen har till exempel provat Philips HR1916 och gett juicepressen ett betyg på 6 av 6 stjärnor. Du hittar hela recensionen här.

Uafhængige testpaneler 
Hos det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler hittar man artiklar, guider och tester som berör konsumentlivet i Danmark. De har till exempel genomfört en granskning av flera olika juicepressar där de bedömde alla modeller på ett antal testpunkter. I undersökningen ingick bland annat Philips HR1916, KitchenAid Artisan 5KVJ0111 och Kenwood JMP800.

Du kan läsa recensionerna på uafhængige testpanelers hemsida. Observera att du behöver en betald prenumeration för att få tillgång till hela testet.

Good Housekeeping Institute 
Hos det brittiska konsumentmagasinet Good Housekeeping Institute hittar man fakta och information om produkter för hus, hem och trädgård. De testar och recenserar även olika konsumentprodukter. De brittiska experterna har bland annat provat KitchenAid Artisan 5KVJ0111 och gett modellen ett betyg på 81 av 100 poäng. Du hittar hela recensionen här.

Mummyonmymind.com 
Mummyonmymind.com är en brittisk blogg som skriver om familj och livsstil. Bloggen fokuserar framförallt på familjelivet men skriver även om andra ämnen. De har till exempel skrivit en positiv recension av juicepressen Kenwood JMP800. Du hittar hela recensionen här.

Tek.no 
Tek.no är ett norskt teknikmagasin som skriver om olika ämnen inom teknik och elektronik. I deras artiklar hittar man bland annat nyheter, goda råd och guider. Tek.no testar och recenserar även olika produkter och har till exempel provat juicepressen Kenwood JMP800. Den maskinen får i slutändan en rekommendation av experterna. Om du vill läsa mer hittar du hela recensionen här.

Testberichte.de 
Testberichte.de är ett tyskt testmagasin som samlar och analyserar olika tester och användarrecensioner. Experterna formar sedan en egen uppfattning och delar ut ett totalbetyg till den specifika produkten. De har till exempel gett bra betyg åt de två juicemaskinerna KitchenAid Artisan 5KVJ0111 och Kenwood JMP800.

Om du vill läsa hela testet av KitchenAid Artisan 5KVJ0111 hittar du det här.
Om du vill läsa hela testet av Kenwood JMP800 hittar du det här.

Trustedreviews.com 
Det brittiska testmagasinet Trustedreviews.com skriver expertbedömningar av elektroniska konsumentprodukter varje dag. De har till exempel testat juicepressen KitchenAid Artisan 5KVJ0111 och gett modellen ett betyg på 4 av 5 stjärnor. Om du vill läsa hela recensionen hittar du den här.

TV2.no 
TV2.no är en norsk tv-kanal och hemsida som behandlar nyheter och skriver om en mängd olika ämnen, till exempel sport, underhållning och väder. De testar och recenserar även olika konsumentprodukter. TV2.no har bland annat utsett Witt by Kuvings C9600 till testvinnare i en granskning av juicepressar. Du hittar hela recensionen här.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta