Skicka in en produkt till test

Vill du få en tredje part att testa och recensera din produkt och få den utvärderad på olika parametrar?

Hos oss på Obsidian Media driver vi flera bloggar och konsumentguider som hjälper våra läsare i deras research-fas av en köpprocess, så att de kan jämföra olika konsumentvaror och produkttyper. Vi analyserar, beskriver och utvärderar produkter på olika parametrar såsom recensioner, tredjeparts-tester och inte minst produktens egenskaper och specifikationer.

Vi testar även produkterna själva, och förmedlar avtal till oberoende privatkonsumenter som vill prova och utvärdera produkten utifrån några kriterier som våra professionella specialister har satt upp mot att få behålla produkten. De behåller produkten oavsett hur de recenserar den. Eftersom att vi behåller produkten och att artiklarna kan innehålla reklamlänkar så kommer alla artiklar markeras som reklam.

Så fungerar det

  • Kontakta oss genom formuläret. Beskriv vem du är och vilken produkt du vill ska testas. Eventuella frågor eller önskemål kan du mejla till test@obsidianmedia.dk
  • Vi återkopplar till dig inom fem arbetsdagar. Om du godkänns så skickar vi information om leverans.
  • Din produkt kommer att testas, och alla recensioner kommer att noteras. Resultaten kommer sen jämföras med tillgänglig data och en övergripande granskning förbereds.
  • Vi publicerar en artikel med recensionerna av din produkt. Även om recensionerna är objektiva så kommer artikeln att markeras som en annons då den kommer att innehålla annonslänkar.
  • Vi uppdaterar nuvarande artiklar som utvärderar produkter i kategorin för den utvärderade produkten så de innehåller den uppdaterade versionen av den inskickade produkten.

Skicka in en produkt till test