Philips Steam & Go GC362

Philips Steam & Go GC362

(4.1)

2697 recensioner

Pris:

744 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
särskilt bra steamer för syntetiska material

Philips Steam & Go GC362 är en handhållen klädsteamer som har fått höga betyg i tre olika recensioner. Vi tror att denna produkt är effektiv och skonsam mot alla material, från spets till ull. Det höga ångtrycket garanterar ett konsekvent och effektivt ångflöde, vilket slätar ut rynkor även i svåråtkomliga områden. Det vi gillar med denna produkt är dess förmåga att döda 99,9% av bakterier, vilket gör den till ett säkert val för dina klädvårdsbehov.

  • Övertyckande horisontalatal och vertikal ångning
  • Optimal temperatur med SmartFlow-platta
  • Automatisk kontinuerlig ånga för enkel avrullning
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 70 ml
Vikt 0,90 kg
Ström 1300 W
ångkapacitet 24 g/min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kompakt design gör den lätt att använda och förvara
  • Kan användas på alla material
  • Värmeskyddande handske ingår
  • Bakteriedödande

Nackdelar

  • Mindre kapacitet kräver frekvent påfyllning

FAQ

Vad är vattentankens kapacitet för Philips Steam & Go GC362?
Vattentankkapaciteten för Philips Steam & Go GC362 är 70 milliliter. Detta räcker för att ånga ett helt set kläder, vilket gör det till ett bekvämt och effektivt val för att fräscha upp dina kläder utan att slösa vatten.
Vad är ångflödeshastigheten för Philips Steam & Go GC362KDMF och vilken typ av tyg passar den bäst för?
Philips Steam & Go GC362KDMF har en ångflödeshastighet på 24 gram per minut, vilket gör den till ett effektivt alternativ till strykning. Den kan användas på alla typer av tyger, från spets till ull, och är skonsam mot kläder, vilket förlänger deras livslängd.
Vilka tillbehör ingår med Philips Steam & Go GC362KDMF och hur förbättrar de effektiviteten i ångprocessen?
Philips Steam & Go GC362KDMF inkluderar en värmebeständig tygpåse och en värmebeständig handske, vilket förbättrar säkerheten under användning. Dess höga ångtryck på 24g/min säkerställer ett effektivt ångflöde. Den handhållna ångaren kan användas på alla material, och slätar ut veck även i svåråtkomliga områden, vilket gör den mycket effektiv.
Vad är några av styrkorna och svagheterna med Philips Steam & Go GC362 som nämnts i användar- och expertrecensioner?
Philips Steam & Go GC362 hyllas för sin kompakta design, användarvänlighet och effektiva prestanda i recensioner på Goodhousekeeping.com och Themakeupmumma.com.

Recensioner och tester av Philips Steam & Go GC362

Vår recension

Bästa steamer för syntetiska material

Philips Steam & Go GC362 utmärker sig med praktiska alternativ för horisontell och vertikal ångning, vilket möjliggör mångsidig användning. Enheten producerar kontinuerlig ånga som fräschar upp och desinficerar dina kläder. Ångan dödar 99,9 % av bakterierna, vilket gör den särskilt lämplig för syntetmaterial.

Philips Steam & Go GC362 har en något mindre vattentanken, vilket faktiskt kan ses som en positiv aspekt eftersom det bidrar till steamerns kompakta och lätta design. Detta gör enheten bärbar och lämplig för resor och daglig användning. Enligt vår bedömning är den mindre vattentanken dessutom tillräcklig för måttliga behov.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.1

Baserat på 2697 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

GoodHousekeeping är en välkänd konsumenttidning som är känd för att noggrant testa ett brett utbud av produkter för att kunna ge tillförlitliga recensioner. Deras experter genomför omfattande utvärderingar och bedömer faktorer som prestanda, hållbarhet, säkerhet och användarvänlighet. Denna noggranna testprocess hjälper köpare att fatta välgrundade beslut genom att säkerställa att de investerar i högkvalitativa, pålitliga produkter som uppfyller deras behov. GoodHousekeepings engagemang för opartiska och omfattande tester gör dem till en värdefull resurs för konsumenter som söker tillförlitliga produktrekommendationer. Philips Steam & Go GC362 har fått 4.6 stjärnor på GoodHouseKeeping


Videorecension

Philips Steam & Go GC362 jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln