Tefal Access Steam Care

Tefal Access Steam Care

(4.4)

762 recensioner

Pris:

939 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
Supereffektiv steamer

Vi anser att Tefal Access Steam Care utmärker sig i sin kategori. Denna klädsteamer har fått beröm för sina användarvänliga funktioner och enkla hantering. Det vi gillar med denna produkt är dess unika hopfällbara bräda för dörrupphängning, vilket förbättrar dess användbarhet. Dess enkla, eleganta design med svarta, kopparfärgade och grå detaljer bör tilltala de flesta smaker. Framförallt värms den upp snabbt och passar för de flesta typer av tyger. Vi tror att denna steamer erbjuder de rätta förutsättningarna för att uppnå släta, rena kläder utan ansträngning.

  • Lämplig för känsliga och normala tyger
  • Klar att använda på bara 40 sekunder
  • Fyra praktiska tillbehör ingår
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 200 ml
Vikt 3 kg
Ström 1600 W
ångkapacitet 30 g/min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Lätt att montera och använda
  • Snygg design
  • Supereffektiv
  • Ångkokning på båda sidorna i ett svep
  • Lättviktsdesign

Nackdelar

  • Kan bli tung om den hålls i en längre tid

FAQ

Vad är vattentankens kapacitet för Tefal Access Steam Care och hur påverkar det dess användning?
Tefal Access Steam Care har en vattentankkapacitet på 200 ml. Denna kapacitet påverkar steamerns användning genom att bestämma hur länge ångvården kan fungera innan den behöver fyllas på. Ju större tanken är, desto längre kan produkten användas utan avbrott för påfyllning.
Vad är ångflödeshastigheten för Tefal Access Steam Care och hur anpassar den sig till olika typer av tyger och vecknivåer?
Tefal Access Steam Care har en ångflödeshastighet på 30 g/min. Dess effekt på 1600 W och variabla ångkapacitet gör att den effektivt kan hantera olika typer av tyger och vecknivåer, medan dess vattentankkapacitet på 200 ml säkerställer kontinuerlig ångutmatning för effektiv strykning.
Vilka tillbehör ingår med Tefal Access Steam Care och hur förbättrar de ångprocessen?
Tefal Access Steam Care inkluderar en vattentank, en vikt på 3 kg för stabilitet och en kraftfull ångkapacitet på 1600 W. Dessa tillbehör förbättrar ångprocessen genom att tillhandahålla kontinuerlig, kraftfull ånga för effektiv rynkborttagning, och den tunga basen säkerställer stabil drift.
Vilka insikter har användar- och expertrecensioner gett om prestanda, kvalitet och användarupplevelse för Tefal Access Steam Care?
Användare och experter sköljer högt beröm över Tefal Access Steam Care för dess överlägsna prestanda och kvalitet. Den vann i en oberoende danskt testpanel och erkändes som "Bäst för steaming av viskos" av Good House Keeping, med poängen 78/100. Den har också ett högt betyg på 4,7/5 på Google Shopping.

Recensioner och tester av Tefal Access Steam Care

Vår recension

Steamer bäst i test hos enligt dansk oberoende testpanel

Enligt oss är Tefal Access Steam Care DT9100E0 bäst i test steamer en värdig testvinnare och en utmärkt steamer för klädvård. Detta tack vare dess tre inställningar som levererar upp till 30 gram ånga per minut. Steamern kan, förutom att avlägsna skrynklor, eliminera otrevliga lukter och upp till 99,9% av bakterier. Den kompakta och lätta designen i kombination med den tre meter långa sladden skapar en användarvänlig hantering som är både bekväm och flexibel. Enhetens mångsidighet ökas ytterligare av dess användbarhet på alla typer av textilier.

Vi vill emellertid påpeka att enheten kan kännas lite tung efter långvarig användning. Dess snabba uppvärmningstid på 40 sekunder och robusta konstruktion kompenserar dock för detta, vilket gör Tefal Access Steam Care DT9100E0 till ett utmärkt val för dig som letar efter en enkel och praktisk enhet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 762 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Videorecension

Tefal Access Steam Care jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln