Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140

Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140

(4.4)

484 recensioner

Pris:

2.697 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
Perfekt för familjer med mycket tvätt

I hjärtat av steamern Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 finns den innovativa OptimalTEMP-teknologin, som levererar rätt temperatur för alla tyger och eliminerar risken för brännskador. Vi anser att dess mest framstående funktion är SteamGlide Elite-sulan, designad för optimal glidning och maximal represistens. Den lägger också vikt vid hållbarhet med ett Easy De-Calc-system för att skydda mot skadliga kalkavlagringar. Rörelsesensorteknologin och den stora vattentanken ökar ytterligare dess användarvänlighet och effektivitet.

  • OptimalTemp-teknik
  • 800 g lättviktshandstycke
  • SteamGlide Elite stryksula för optimalt glid
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Uppvärmningstid 120 sek
Ström 2100 W
Vattentankens kapacitet 1800 ml
ångkapacitet 120 g/min
Vikt 0,8 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Rörelsesensorteknik för automatiskt ångutsläpp
  • Avtagbar vattentank för enkel påfyllning
  • Easy De-Calc-system för konstant uppsamling av kalkavlagringar
  • Transportlås för säker och enkel transport
  • Sladden förvaras runt botten

Nackdelar

  • I högre prisklass
  • Inte idealisk för dig som inte har stora strykbehov

FAQ

Vad är kapaciteten på vattentanken i Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140?
Vattentankens kapacitet på Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 är 1800 milliliter (ml). Denna stora kapacitet möjliggör upp till två timmars kontinuerlig användning, vilket gör den idealisk för stora familjer eller yrkesverksamma som kräver snabb och effektiv strykning.
Vad är ångflödeshastigheten för Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 och hur påverkar det dess prestanda på olika typer av tyger och veck?
Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 har en ångflödeshastighet på 120g/min, med en ångboost på 600g. Denna höga ångflödeshastighet gör att steamern lätt glider över alla typer av tyger, vilket ger snabba och tillfredsställande resultat. Prestandan på olika tyger och veck förbättras ytterligare av dess SteamGlide Elite-sula.
Vilka tillbehör ingår med Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140?
Svaret är att Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 inkluderar en SteamGlide Elite-sula för optimal glidning och hållbarhet, ett Easy De-Calc system för underhåll, rörelsesensorteknik för automatisk ångutlösning och en avtagbar vattentank på 1,8 liter. Den ger upp till två timmars kontinuerlig användning.
Vad är styrkorna och svagheterna hos Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 som rapporterats av både användare och experter i deras recensioner?
Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 är mycket uppskattad av både användare och experter, vilket indikerar dess styrkor inom prestanda och kvalitet.

Recensioner och tester av Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140

Vår recension

Bland marknadens bästa ångsstrykjärn

Som vår analys har visat är Philips PerfectCare 7000 Series ett extraordinärt ånggeneratorstrykjärn med funktioner som är utformade för att förenkla din strykupplevelse. Vi blev särskilt imponerade av dess rörelsesensorteknik, som automatiskt släpper ut ånga, och gör strykningen snabbare och mer effektiv. Detta kompletteras ytterligare av dess stora vattentank på 1,8 liter, som klarar upp till två timmars kontinuerlig användning och en hög och kontinuerlig ångproduktion, långt över genomsnittet.

Med det sagt, är detta ångstrykjärn kanske inte det perfekta valet för hushåll utan stora strykbehov, på grund av dess större kapacitet och kraftfulla effekt. Samtidigt gör samma funktion den till ett bra val för större hushåll med mycket tvätt, eller hem med många sovrum och lakan att byta. Även om du hyr ut rum tror vi att PerfectCare kommer att stå stark för daglig strykning av sängkläder.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 484 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Ideal Home.co.uk är en online-återförsäljare som specialiserar sig på heminredning och möbler. De testar noggrant sina produkter för kvalitet, hållbarhet och säkerhet för att säkerställa kundnöjdhet. Deras rigorösa testprocess inkluderar bedömning av material, konstruktion och funktionalitet. Detta engagemang för produktkvalitet garanterar att konsumenter får pålitliga och långvariga artiklar, vilket ger sinnesro och värde för deras investering. Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 har nominerats till Bästa overall och har fått 4.5 stjärnor på IdealHome


Philips PerfectCare 7000 Series PSG7140 jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln