Russell Hobbs Genie 2 in 1

Russell Hobbs Genie 2 in 1

(4.2)

5944 recensioner

Pris:

639 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
bäst i test steamer och strykjärn

Russell Hobbs Genie 2 i 1 är en innovativ enhet som kombinerar bekvämligheten och effektiviteten hos en steamer och ett strykjärn. Med sin teknologi för en enda temperatur erbjuder den en säker lösning för alla tyger som tål strykning. Vi gillar dess kraft (1700 watt) och stora vattentank (150 ml), vilket lovar över sju minuters ångtid. Redo att använda på bara 60 sekunder, erbjuder den flexibilitet med en tre meter lång strömkabel och enkel kabelhantering.

  • 2-i-1-design
  • Entemperaturteknik
  • Fyra tillbehör ingår
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Uppvärmningstid 60 sek
Ström 1700 W
Vattentankens kapacitet 150 ml
ångkapacitet 20 g/min
Vikt 1,5 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Klar att användas på bara 60 sekunder
  • 3 m lång strömkabel med praktisk kabelförvaring
  • Över sju minuters ångtid
  • Indikatorlampa för ström och temperatur

Nackdelar

  • Något obekväm viktfördelning

FAQ

Vad är vattentankens kapacitet för Russell Hobbs Genie 2 i 1 och hur lämplig är den för att steama flera plagg på en gång?
Russell Hobbs Genie 2 i 1 har en vattentankkapacitet på 150 ml. Denna kapacitet, kombinerat med en effekt på 1700 watt och över sju minuters ångtid, gör den lämplig för att steama flera plagg på en gång. Enheten lovar effektivitet och är redo att användas på bara 60 sekunder.
Vad är ångflödeshastigheten för Russell Hobbs Genie 2 in 1 och passar den för tjockare tyger och djupa klädfållar?
Russell Hobbs Genie 2 i 1 har en ångflödeshastighet på 20 g/min, drivet av en 1700 watt motor. Den är lämplig för tjockare tyger och djupa klädfällor, tack vare sina unika tillbehör designade för delikata och tjocka material. Enheten garanterar säker användning på alla stryk-vänliga tyger.
Vilka tillbehör ingår med Russell Hobbs Genie 2 i 1 steamer?
Russell Hobbs Genie 2 i 1 steamer levereras med fyra unika tillbehör. Dessa inkluderar ett tillbehör för känsliga tyger, ett snabb-uppfrisknings-tillbehör för att avdofta större föremål, ett tygtillbehör för tjockare material och en värmetålig väska för enkel förvaring och transport.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda, kvalitet och användarupplevelse för Russell Hobbs Genie 2 in 1?
Användar- och expertrecensioner indikerar att Russell Hobbs Genie 2 in 1 är en högpresterande, kvalitetsprodukt. Den har vunnit tester på Telegraph.co.uk och Independent.co.uk, och har höga betyg på Google Shopping (4.8/5) och Amazon (4.2/5), vilket tyder på en positiv användarupplevelse.

Recensioner och tester av Russell Hobbs Genie 2 in 1

Vår recension

Bäst i test steamer på Telegraph.co.uk

Sammantaget kan vi konstatera att Russell Hobbs Genie 2-i-1 bäst i test steamer är ett enastående val för textilvård. Denna enhet kombinerar på ett imponerande sätt ång- och strykfunktioner i en enda, effektiv apparat. Dess entemperaturteknik gör den anmärkningsvärt mångsidig och säker för alla strykvänliga tyger. Med en effekt på 1 700 watt och en snabb uppvärmningstid på 60 sekunder omdefinierar den bekvämlighet.

Ingen produkt är dock utan sina nackdelar. Vi noterade en något obekväm viktfördelning, främst på grund av det stora huvudet som fylls med vatten i kombination med ett tunt handtag. Denna obalans är inte ett stort problem när du håller enheten upprätt för att ånga kläder, men du kan känna vikten på din handled när du använder den i vinkel eller horisontellt. I kontrast till Genie 2-i-1:s många positiva funktioner och fördelar, anser vi dock att detta mer än väl kompenserar upp balansproblemet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.2

Baserat på 5944 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Independent.co.uk, en framstående brittisk nyhetssida, levererar aktuell och omfattande nyhetsbevakning. De genomför grundliga tester och granskningar med fokus på opartiskhet och noggrannhet. Deras tillvägagångssätt är detaljorienterat, vilket säkerställer tillförlitlighet och djup i deras rapporter som handlar om allt från politik till livsstil. Russell Hobbs Genie 2 in 1 är utsedd till Testvinnare och har fått 5 stjärnor på Independent.co.uk.


Russell Hobbs Genie 2 in 1 är utsedd till Testvinnare och har fått 4.5 stjärnor på Telegraph.co.uk.


Russell Hobbs Genie 2 in 1 jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln