Ariete 4167

Ariete 4167

(4.4)

11460 recensioner

Pris:

375 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
Redo att steama på 30 sekunder

Ariete 4167 är enligt vår mening en mångsidig och effektiv steamer. Vi uppskattar dess snabba uppvärmningstid på 30 sekunder, i kombination med en robust effekt på 1200W, vilket gör den lämplig för snabba justeringar på olika plagg. Det som sticker ut med denna produkt är dess generösa vattentank på 260ml, vilket ger cirka 10 till 15 minuters kontinuerlig steaming. Vi värderar också dess kompakta design och automatiska avstängningsfunktion, vilket garanterar både bekvämlighet och säkerhet.

  • Ångan är klar på 30 sekunder
  • Non-stick sula i rostfritt stål
  • Ångknapp med lås för kontinuerligt flöde
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Uppvärmningstid 30 sek
Ström 1200 W
Vattentankens kapacitet 260 ml
ångkapacitet 20 g/min
Vikt 1,2 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kompakt och lätt design, lämplig för resor
  • Avtagbar vattentank
  • Enkel hantering även efter långvarig användning

Nackdelar

  • På grund av dess form töms vattentanken aldrig helt

FAQ

Vad är vattentankkapaciteten för steamern Ariete 4167 och hur påverkar det dess användning?
Steamern Ariete 4167 har en vattentankkapacitet på 260 ml. Detta möjliggör cirka 10 till 15 minuter av kontinuerlig steaming, vilket gör att du kan stryka flera plagg utan frekventa påfyllningar. Den kan också fräscha upp gardiner och desinficera kuddar och soffor, vilket gör den till ett multifunktionellt verktyg för hemmet.
Vad är ångflödeshastigheten för steamern Ariete 4167 och vilka typer av tyger och veck är den mest lämplig för?
Steamern Ariete 4167 har en ångflödeshastighet på 20g/min. Den är lämplig för olika typer av tyger, inklusive lättare material som bomull och polyester, som kan strykas på bara 2-3 minuter per skjorta. Tyngre tyger som linne kan ta längre tid. Steamern är också effektiv på gardiner, förkläden och kan till och med desinficera kuddar och soffor.
Vilka tillbehör ingår med steamern Ariete 4167?
Steamern Ariete 4167 levereras med en generös vattentank som möjliggör cirka 10 till 15 minuter av kontinuerlig steaming. Den är mångsidig och effektiv för olika typer av tyger, och dess vertikala ångfunktion kan också fräscha upp gardiner och desinficera kuddar. Denna kompakta enhet väger bara 1,2 kg, vilket gör den idealisk för resor.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda och tillförlitlighet hos steamern Ariete 4167?
Både användar- och expertrecensioner indikerar att steamern Ariete 4167 är en högpresterande och pålitlig produkt. Dess höga betyg på både Google Shopping (4,8/5) och Amazon (4,2/5) återspeglar dess goda rykte bland användare för dess effektiva steamingförmåga och långvariga prestanda.

Recensioner och tester av Ariete 4167

Vår recension

Perfekt för både hemmet och resan

Allt som allt är Ariete 4167 ett robust och mångsidigt val för alla som vill effektivisera sin klädvårdsrutin. Med en snabb uppvärmningstid på 30 sekunder och en motor på 1200 W och en generös 260 ml vattentank som ger 10 till 15 minuters aktiv stryktid, är detta en effektiv och modern apparat.

En liten nackdel är att tanken aldrig töms helt på grund av dess form. Vi anser dock att detta är en mindre olägenhet när den vägs mot dess många fördelar, såsom den rostfria stålsulans effektivitet på olika tyger och ångkokarens lätta, ergonomiska design.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 11460 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Ariete 4167 jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln