Tefal DT7000E0 

Tefal DT7000E0 

(4)

342 recensioner

Pris:

749 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
steamer for kläder och gardiner

Tefal DT7000E0 är en handhållen klädsteamer som har genomgått rigorösa tester av Goodhousekeeping.com:s brittiska hemexperter. Trots dess enkelhet och lägre ångflöde jämfört med konkurrenter, anser vi att det är ett prisvärt val som fortfarande levererar tillfredsställande resultat. Dess större vattentank och medföljande tillbehör ökar ytterligare dess värde. Vi tror att denna produkt kommer att tilltala dig om du söker en plånboksvänlig, lättanvänd steamer för kläder och hemtextilier.

  • Lätt enhet – perfekt för resor och vardaglig användning
  • Tar bort skrynklor och fräschar upp kläderna direkt
  • Kan även användas för gardiner, överdrag och andra tyger.
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 190 ml
Vikt 2,3 kg
Ström 1600 W
ångkapacitet 26 g/min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel modell
  • Överkomligt pris
  • För kläder och gardiner
  • Större vattentank
  • Tillbehör ingår

Nackdelar

  • Platta av plast

FAQ

Vad är vattentankkapaciteten för Tefal DT7000E0 och hur påverkar det dess användning och prestanda?
Tefal DT7000E0 har en vattentankkapacitet på 190 milliliter, vilket är större än många konkurrenter. Detta möjliggör en längre ångningstid och förbättrad prestanda vid borttagning av veck från kläder och tyger. Den större kapaciteten innebär också mindre frekventa påfyllningar, vilket förbättrar den totala användarupplevelsen och effektiviteten.
Vad är ångflödeshastigheten för Tefal DT7000E0 och vilken typ av tyger och veck är den mest lämplig för?
Tefal DT7000E0 har en ångflödeshastighet på 26 gram per minut. Den är mest lämplig för att ta bort veck och skrynklor från kläder och tyger, särskilt gardiner och andra hushållsmaterial. Steamern är designad för att användas vertikalt, vilket gör den idealisk för hängande plagg.
Vilka tillbehör ingår med Tefal DT7000E0 steamer och hur förbättrar de steamingprocessen?
Tefal DT7000E0 steamer levereras med en klädborste och ett ångskydd. Borsten hjälper till att ta bort smuts och ludd från tyget innan ångning, vilket förbättrar rengöringsprocessen. Ångskyddet skyddar kläderna under ångningen, vilket förhindrar vattenskador eller skador. Den stora vattentanken på 190 ml gör att du kan använda den under en längre tid.
Vilka är de främsta styrkorna och svagheterna hos Tefal DT7000E0 som framhävs i användar- och expertrecensioner?
De huvudsakliga styrkorna hos Tefal DT7000E0 är dess höga prestanda och tillförlitlighet, vilket indikeras av ett 4,4/5 stjärnor betyg på Google Shopping.

Recensioner och tester av Tefal DT7000E0 

Vår recension

Mest prisvärda steamer

Tefal DT7000E0 är ett utmärkt val för dig som letar efter en enkel, mångsidig och prisvärd steamer. Med sitt användarvänliga gränssnitt ger enheten simpel och problemfri steaming, medan dess lätta design gör den praktisk för daglig användning. Steamern är dessutom inte begränsad till att endast behandla kläder, utan kan även användas på gardiner och möbelklädsel.

Trots att Tefal DT7000E0 är något mindre kraftfull jämfört med andra liknande modeller på marknaden, erbjuder den en utmärkt prestanda för sitt pris. Enheten producerar tillräckligt med ånga för att hantera vanliga skrynklor och för att fräscha upp dina kläder – allt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Steamerns överkomliga kostnad gör den dessutom tillgänglig för dig som har en begränsad budget.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4

Baserat på 342 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Videorecension

Tefal DT7000E0  jämfört med andra steamers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln