Ooni Fyra

Ooni Fyra

(4.6)

13123 recensioner

Pris:

2.995 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
portabel vedeldad pizzaugn

Ooni Fyra är en praktisk och simpel pizzaugn som hyllas för dess användarvänlighet. Det vi särskilt gillar med den här modellen är dess bärbarhet som gör den lämplig för camping och utflykter. Ugnens unika design, med pulverlackerat kolstål i en naturlig och svart finish, skapar en elegant, skandinavisk design. Den värms upp snabbt, med en maximal temperatur på 500 °C, och kan tillaga en pizza på bara 60 sekunder. Det är med andra ord en pizzaugn för dig som värdesätter bekvämlighet.

  • Autentisk vedeldad pizzasmak
  • Kraftfull flamma och värmehållning
  • Innovativ vedtrattränna
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 74 x 39 x 72 cm
Material Kolstål
Vikt 10 kg
Bränsletyp Träpellets
Matlagningsyta 33 x 33 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel att installera och använda
  • Utrustad med hopfällbara ben för enkel transport
  • Högkvalitativ konstruktion
  • Minimala mängder smuts/aska
  • Jämn värmefördelning

Nackdelar

  • Begränsade bränslealternativ

FAQ

Hur stor är Ooni Fyra och hur stort utrymme kräver den?
Ooni Fyra mäter 39,4 x 74 x 72 centimeter, har en matlagningsyta på 30,5 centimeter och väger 10 kilogram. För en säker drift behöver pizzaugnen tillräckligt med utrymme för sina dimensioner.
Vilket material är Ooni Fyra tillverkad av?
Ooni Fyra är tillverkad av stål, närmare bestämt ett vackert pulverlackerat kolstål. Ugnen är stål- och svartfärgad.
Vilken värmekälla använder Ooni Fyra?
Ooni Fyra använder träpellets som värmekälla.
Vad säger användare och experter om Ooni Fyra:s prestanda och säkerhet?
Ooni Fyra hyllas för sin prestanda och säkerhet. Experterna framhåller ugnens värmebehållande förmåga som skapar en perfekt skorpa varje gång såväl som dess bärbarhet, enkla rengöring och överkomlighet. Även användarna är nöjda med ugnens prestanda, vilket bekräftas av deras höga betyg på diverse plattformar, bland annat Amazon.

Recensioner och tester av Ooni Fyra

Vår recension

Bästa vedeldade pizzaugn

Vi rekommenderar pizzaugnen Ooni Fyra till dig som älskar smaken av krispig, vedeldad mat. Allt du behöver för att använda Ooni Fyra är träpellets, och sedan tar det inte mer än en kvart för ugnen att nå en temperatur på 500 °C.

Vi anser att Ooni Fyra, tack vare dess portabla design på endast tio kilogram, snabba installation och medföljande baksten, utgör ett komplett paket för pizzabakning. Ugnen är ett praktiskt och effektivt alternativ för pizzaentusiaster. Dess enkla installation och användning, tillsammans med enhetens hopfällbara ben, gör den lämplig för såväl hemmabruk som för campingsemestern. Den högkvalitativa konstruktionen i rostfritt stål garanterar dessutom hållbarhet och jämn värmefördelning, vilka är avgörande faktorer för att få till den perfekt gräddade pizzan. Konstruktionen minimerar även ansamling av aska, vilket underlättar rengöringen.

Trots att ugnens bränslealternativ kan upplevas som begränsande, uppvägs detta av ugnens övergripande prestanda och bärbarhet. Sammantaget är Ooni Four ett utmärkt alternativ för dig som söker en bärbar och användarvänlig vedeldad pizzaugn för utomhusbruk.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Baserat på 13123 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Ooni Fyra har fått 4.5 stjärnor på Tech Advisor.


Ooni Fyra har fått 4.2 stjärnor på BBCGoodFood.


Ooni Fyra har fått 5 stjärnor på GardeningETC.


Ooni Fyra har fått 4.8 stjärnor på Pizza-oven reviews.


Ooni Fyra jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln