Morsø Forno

Morsø Forno

(4.6)

764 recensioner

vedeldad pizzaugn med modern utformning

Morsø Forno, en kombinerad pizza- och grillugn, erbjuder en mångsidig matlagningsupplevelse. Vi uppskattar särskilt dess enkla användning och stilrena design. Ugnen har hyllats av brittiska Expertreviews.co.uk och Ideal Home som har utsett den till “Bästa premium-pizzaugn” samt “Bästa pizzaugn”. Ugnens insida påminner om en traditionell stenugn, vilket garanterar optimal värmefördelning.

  • Unik, modernt rundad design
  • Rökning, stekning och bakning i ett
  • Äkta italiensk stenugnstillagning och smak

Pris:

9.949 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 70 x 60 kg
Material Gjutning av iromn
Vikt 94 kg
Bränsletyp Trä/Kol
Matlagningsyta 70 cm
Termometer check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Konstruktion av högkvalitativ gjutjärn
  • Kan användas till många olika rätter 
  • Optimal värmefördelning 
  • Utmärkt design
  • Enkel att installera

Nackdelar

  • Tillbehör måste köpas separat
  • Något tyngre konstruktion

FAQ

Hur stor är pizzaugnen Morsø Forno? Kommer den att passa i mitt valda utrymme?
Morsø Forno mäter 70 x 60 centimeter och väger 94 kilogram. Det är en högkvalitativ pizzaugn som hyllas för såväl dess design som funktionalitet. På grund av den tyngre vikten kan ugnen dock vara svårt att flytta på; se därför till att du har ett lämpligt utrymme att placera den på.
Vilket material är Morsø Forno tillverkad av?
Morsø Forno är tillverkad av gjutjärn med en botten av keramisk sten. Denna kombination säkerställer optimal värmefördelning.
Vilken värmekälla använder pizzaugnen Morsø Forno?
Morsø Forno använder antingen kol eller ved som värmekälla. Kolet eller veden placeras i sidorna av ugnen och när det börjar glöda är ugnen redo att användas.
Vad säger experter om Morsø Forno:s prestanda och kvalitet?
Experterna hyllar Morsø Forno för dess stilrena design och högkvalitativa prestanda, vilket gör den till en av de bästa pizzaugnarna på marknaden. Den är enkel att installera och idealisk för regelbunden användning. Ugnen är dessutom tillräckligt stor för att användas som värmekälla på kvällen. Den enda nackdelen som experterna nämner är dess tyngre vikt som gör den svår att flytta runt.

Recensioner och tester av Morsø Forno

4.6

Baserat på 764 recensioner

Vår recension

Högkvalitativ pizzaugn av italiensk design

Vi anser att Morsø Forno är en robust och mångsidig pizzaugn. Dess högkvalitativa gjutjärnskonstruktion inspirerad av italiensk design säkerställer inte bara optimal värmefördelning för perfekt gräddade pizzor, utan möjliggör också tillagning av en mängd andra rätter – något som ökar dess mångsidighet. Ugnens eleganta design är dessutom inte bara funktionell, utan också estetiskt tilltalande, vilket gör den till ett elegant detalj i din trädgård.

Pizzaugnen är relativt tung, vilket å ena sidan gör den något otymplig. Å andra sidan bidrar detta till dess hållbarhet och stabila konstruktion. Den är dessutom mycket enkel att installera, vilket gör den tillgänglig även för dig som inte är van vid att laga pizza i den här typen av ugnar.

Sammantaget anser vi att Morsø Forno är ett utmärkt val för dig som söker en hållbar och mångsidig utomhusugn som är lika funktionell som den är stilfull.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Videorecension

Morsø Forno jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln