Witt Etna Rotante

Witt Etna Rotante

()

recensioner

Pris:

7.498 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
gasdriven pizzaugn med dubbla brännare

Witt Etna Rotante är en relativt stor pizzaugn som kan rymma även större pizzor med diametrar upp mot 40,5 centimeter. Vi uppskattar särskilt ugnens snabba uppvärmning som når 500 °C på knappt 15 minuter. Detta är möjligt tack vare dess innovativa, U-formade brännare och praktiska isolering som även garanterar en jämn värmefördelning. Vidare säkerställer den roterande stenen, som utgör en avgörande komponent, jämnt gräddade pizzor utan behov av att manuellt rotera dem.

  • 0-500°C på mindre än 15 minuter
  • Roterande sten och boosterbrännare
  • Klarar pizza på 40,5 cm
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 63 x 45 cm
Matlagningsyta 40,5 cm
Material Aluminium, stål
Vikt 29,8 kg
Bränsletyp Gas

För-och nackdelar

Fördelar

  • Från 0 till 500 °C på knappt 15 minuter
  • U-formad huvudbrännare för jämn värmefördelning
  • Hopfällbara aluminiumben med gummifötter
  • Enkel installation
  • Högkvalitativ konstruktion av rostfritt stål

Nackdelar

  • Det tillhörande locket måste köpas separat

FAQ

Hur stor är Witt Etna Rotante?
Witt Etna Rotante är en gasdriven pizzaugn som mäter 63x45 centimeter. Ugnen har en matlagningsyta på 40,5 centimeter och väger totalt 29,8 kilogram.
Vilket material är Witt Etna Rotante tillverkad av?
Witt Etna Rotante är tillverkad av aluminium och stål.
Vilken värmekälla använder Witt Etna Rotante?
Witt Etna Rotante använder gasol som värmekälla. Pizzaugnen har en innovativ, U-formad brännare och en boosterbrännare placerad under pizzastenen, vilka garanterar jämn värmefördelning. Ugnen har även en mycket snabb uppvärmning och når 500 °C på knappt 15 minuter.

Recensioner och tester av Witt Etna Rotante

Vår recension

Bästa pizzaugn för priset

Enligt vår bedömning framstår Witt Etna Rotante som en pizzaugn med flera övertygande funktioner för pizzaentusiaster. Ugnen har bland annat en anmärkningsvärd kort uppvärmningstid: den når 500 °C på knappt 15 minuter. Detta säkerställer snabb och effektiv tillagning. Samtidigt tillhandahåller de hopfällbara aluminiumbenen med gummifötter inte bara stabilitet, utan förbättrar också bärbarheten.

Den U-formade huvudbrännaren är den avgörande komponenten för ugnens jämna värmefördelning och säkerställer, tillsammans med den roterande stenbasen, konsekvent tillagade pizzor. Den enkla installationen och den högkvalitativa konstruktionen i rostfritt stål bidrar till ugnens hållbarhet och användarvänlighet.

En nackdel med Witt Etna Rotante är att du behöver köpa det tillhörande locket separat. Vi anser emellertid att detta uppvägs av ugnens övergripande funktionalitet och prestanda. Pizzaugnen Witt Etna Rotante är väl lämpad för dig som värdesätter snabba uppvärmningstider, enkel användning och jämn tillagning. Det är ett utmärkt alternativ för både fritidsbagare och seriösa pizzabagare som letar efter en högpresterande och bärbar pizzaugn för utomhusbruk.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Baserat på recensioner

Witt Etna Rotante jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln