Ooni Karu 12

Ooni Karu 12

(4.6)

1262 recensioner

vedeldad pizzaugn med extra tjock pizzasten

Ooni Karu 12 erbjuder en kompakt och bärbar lösning för pizzaentusiaster. Med en vikt på endast 12 kilogram ger denna rostfria ugn flexibiliteten att användas med antingen ved eller kol. Vi uppskattar särskilt ugnens multifuel-matlagningsalternativ och anpassade bränslefack som gör att du får full kontroll över din matlagning. De bärbara dimensionerna (50 x 34 x 74 centimeter) gör ugnen till ett bekvämt val för dig med begränsat utrymme eller som värdesätter flexibilitet.

  • Extra bärbar design
  • Tillagningsalternativ med flera bränslen
  • Skräddarsydd bränslebricka

Pris:

3.090 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 80 x 40 x 77 cm
Bränsletyp Trä, träkol och gas
Vikt 12 kg
Material Rostfritt stål
Matlagningsyta 33 x 33 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Robust konstruktion
  • Riktigt bra isolering
  • Lämplig för mindre utrymmen
  • Avtagbar asksamlare för enkel rengöring
  • Kan användas med en gasadapter

Nackdelar

  • Gasbrännare ingår ej

FAQ

Hur stor är Ooni Karu 12 och hur mycket utrymme kräver dess installation och drift?
Ooni Karu 12 är en kompakt pizzaugn som mäter 80 x 40 x 77 centimeter och väger 12 kilogram. Trots den mindre storleken kan ugnen nå imponerande temperaturer upp till 400°C. Den kräver ett utrymme på 33 x 33 centimeter.
Vilket material är Ooni Karu 12 tillverkad av?
Det anges inte vilket material Ooni Karu 12 är tillverkad av i produktbeskrivningen.
Vilken värmekällan använder Ooni Karu 12?
Ooni Karu 12 använder antingen ved eller kol som värmekälla. Det är upp till dig att bestämma vilket av dem du vill använda.
Vad säger användare och experter Ooni Karu 12:s prestanda och kvalitet?
Både användare och experter har gett Ooni Karu 12 höga betyg för dess prestanda och kvalitet. Pizzaugnen har faktiskt fått positiva omdömen och betyg som som sträcker sig från 4,5/5 till 5/5 stjärnor. Dessa betyg kan återfinnas på bland annat Amazon, Google Shopping, The Spruce Eats och Pizza Oven Reviews.

Recensioner och tester av Ooni Karu 12

4.6

Baserat på 1262 recensioner

Vår recension

Bästa bärbara pizzaugn

Vi anser att Ooni Karu 12 är en robust och mångsidig pizzaugn för utomhusbruk. Dess slitstarka konstruktion och utmärkta isolering är avgörande för konsekventa matlagningsresultat. Ugnens lämplighet för utomhusbruk, i kombination med den avtagbara askbrickan, gör den dessutom användarvänlig och enkel att underhålla.

Ugnen kan användas med en gasoladapter, vilket ökar dess mångsidighet. Det ingår dock inte en gasbrännare – något som kan ifrågasättas. Däremot fungerar ugnen utmärkt på bara ved eller kol, vilket gör att vi ser på möjligheten att driva ugnen på gasol som en bonus.

Enligt oss är Ooni Karu 12 ett flexibelt och effektivt alternativ för dig som strävar efter att tillaga autentisk och vedeldad pizza. Den lämpar sig för dig som värdesätter bekvämligheten med gasoldrift, och, tack vare dess bärbara design, för dig som ägnar sig mycket åt friluftsaktiviteter.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Ooni Karu 12 har fått 4.7 stjärnor på TechGearLab.


Ooni Karu 12 har fått 4.6 stjärnor på The Spruce Eats.


Ooni Karu 12 har fått 5 stjärnor på Gardening ETC.


Ooni Karu 12 har fått 5 stjärnor på Pizza-oven reviews.


Ooni Karu 12 jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln