The Smart Oven Pizzaiolo

The Smart Oven Pizzaiolo

(4.6)

274 recensioner

elektrisk pizzaugn för inomhusbruk

Vi tror att Smart Oven Pizzaiolo är ett lämpligt val för dig som letar efter en kompakt men effektiv pizzaugn för hemmabruk. Vi uppskattar särskilt ugnens förmåga att tillaga utsökta pizzor mycket snabbt, med ett temperaturspann som sträcker sig upp till 400 °C. Pizzaugnen erbjuder sju program och manuella inställningar samt har en utrymmesbesparande design som gör den idealisk för inomhusbruk.

  • Upp till 400 °C temperatur vid tillagning
  • Sju program och manuell inställning
  • Platsbesparande design för inomhusbruk

Pris:

7.447 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Material Rostfritt stål
Vikt 17 kg
Mått 47,5 x 57 x 46,5 cm
Matlagningsyta 30 cm
Bränsletyp El

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snabb uppvärmning
  • Mycket lättanvänd
  • Utrustad med många olika pizzainställningar
  • Dörr med smart öppningsmekanism
  • Levereras med pizzapanna och pizzaspade

Nackdelar

  • I högre prisklass

FAQ

Hur stor är The Smart Oven Pizzaiolo? Kommer jag att kunna använda den på min köksbänk?
Sage SPZ820 The Smart Oven Pizzaiolo är en kompakt pizzaugn, vilket gör den lämplig för alla typer av kök. Trots den mindre storleken kan den nå imponerande temperaturer upp till 400°C. Ugnen mäter 47,5 x 57 x 46,5 centimeter och bör därmed kunna användas på din kökbänk utan problem.
Vilket material är The Smart Oven Pizzaiolo tillverkad av och hur bidrar det till dess hållbarhet och prestanda?
Smart Oven Pizzaiolo är tillverkad av robust sten, liknande traditionella italienska pizzaugnar. Detta gör att ugnen kan nå höga temperaturer upp till 400 °C, vilket säkerställer optimal värmefördelning för snabb och utmärkt pizzabakning. Trots en kompakta storlek bidrar alltså stenkonstruktionen till optimal hållbarhet och hög prestanda.
Vilken värmekälla använder The Smart Oven Pizzaiolo?
Produktbeskrivningen för The Smart Oven Pizzaiolo anger inte vilken värmekälla ugnen använder.
Vad säger användare och experter The Smart Oven Pizzaiolo:s prestanda och funktionalitet?
Både användare och experter hyllar The Smart Oven Pizzaiolo för dess höga prestanda och funktionalitet. Pizzaugnen har höga betyg på flera webbplatser: 5/5 stjärnor på T3 och IdealHome samt 4,8/5 stjärnor på Google Shopping. Detta indikerar ytterligare på utmärkt prestanda såväl som hög kundnöjdhet.

Recensioner och tester av The Smart Oven Pizzaiolo

4.6

Baserat på 274 recensioner

Vår recension

Bästa pizzaugn för inomhusbruk

Enligt oss är Smart Oven Pizzaiolo en mycket effektiv och användarvänlig pizzaugn för pizzaentusiaster. Det är en avancerad modell med en design som är utformad för att tåla höga temperaturer, vilket gör den lämplig för gräddning av såväl pizza som bröd.

Den snabba uppvärmningen och de många olika inställningarna tillgodoser ett brett spektrum av önskemål – du kan skapa tunna och krispiga såväl som djupa och fluffiga pizzor. Samtidigt förbättras den totala användningen av ugnens praktiska inkluderingar, däribland den smarta dörröppningen, pizzapannan och överdraget.

Trots att Smart Oven Pizzaiolo är relativt dyr, anser vi att ugnens pris motiveras av dess mångsidighet och användarvänlighet samt kvaliteten på pizzorna den gräddar. Det är dessutom en mycket uppskattad modell av experter. Smart Oven Pizzaiolo är ett utmärkt alternativ för dig som vill åstadkomma professionell pizzabakning i bekvämligheten av ditt hem. Det är en pizzaugn som erbjuder en fantastisk kombination av bekvämlighet, variation och kvalitet.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

The Smart Oven Pizzaiolo har fått 5 stjärnor på T3.


The Smart Oven Pizzaiolo har fått 5 stjärnor på Ideal Home.


The Smart Oven Pizzaiolo har fått 4.9 stjärnor på The Spruce Eats.


The Smart Oven Pizzaiolo jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln