Ooni Koda 12

Ooni Koda 12

(4.6)

1603 recensioner

portabel pizzaugn med hopfällbara ben

Ooni Koda 12 erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och bärbarhet i en pizzaugn. Denna produkt, som hyllas för sin utmärkta standrad, har ett högt genomsnittligt betyg på Amazon och har fått 8/10 stjärnor av Wired. Vi uppskattar särskilt pizzaugnens L-formade brännare som möjliggör snabb uppvärmning, den extra tjocka (15 millimeter) cordierite-pizzastenen samt den kompakta designen med hopfällbara ben. Vi tror att dessa funktioner kommer att underlätta användningen för alla.

  • L-formad brännare för snabb uppvärmning
  • Extra tjock, 15 mm pizzasten i cordierit
  • Kompakt design med hopfällbara ben

Pris:

3.490 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått 39 x 29 x 62 cm
Material Kolstål
Vikt 9,25 kg
Matlagningsyta 30 cm
Bränsletyp Naturgas

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snabb och enkel installation
  • Kan tillaga mer än bara pizza, till exempel biffar, hamburgare, fisk och kyckling
  • Justerbar värmekontroll
  • Pizzan gräddas på 60 sekunder

Nackdelar

  • Bör inte förvaras utomhus under längre perioder

FAQ

Hur stor är pizzaugnen Ooni Koda 12 och hur stort utrymme kräver den?
Ooni Koda 12 är kompakt och högkvalitativ, med en slank, modern design. Den kan baka pizzor upp till 30 centimeter i diameter på mindre än en minut. Ugnen mäter 39 x 29 x 62 centimeter och väger 9,25 kilogram. Den kräver en uppvärmningstid på 20 minuter och når en maximal temperatur på 500 °C. Den drivs på propan med en slang och regulator som säljs separat.
Vilket material är Ooni Koda 12 tillverkad av?
Ooni Koda 12 är tillverkad av cordierit. Detta nämns i pizzaugnens beskrivning där det står "extra tjock, 15 mm pizzasten i cordierit".
Vilken värmekälla använder Ooni Koda 12?
Ooni Koda 12 använder en L-formad brännare som värmekälla.
Vad säger användare och experter om Ooni Koda 12:s kvalitet och prestanda?
Såväl användare som experter hyllar prestandan och kvaliteten hos Ooni Koda 12. Den har fått övergripande höga betyg: 5/5 stjärnor på Tom's Guide, 4.5/5 stjärnor på BBC Good Food och Amazon samt 4,6/5 stjärnor på Google Shopping.

Recensioner och tester av Ooni Koda 12

4.6

Baserat på 1603 recensioner

Vår recension

Bästa kompakta pizzaugn

Enligt oss framstår Ooni Koda 12 pizzaugn som ett mycket effektivt och mångsidigt alternativ för pizzabakning i hemmet. Den L-formade brännaren utlovar snabb uppvärmning och gör ugnens redo för gräddning efter bara 60 sekunder. Den snabba och enkla installationen är en ytterligare fördel – särskilt för dig som värdesätter bekvämlighet. Samtidigt tillgodoser det justerbara värmereglaget en mängd olika matlagningsbehov utöver bara pizza. Du kan till exempel även tillaga biffar, hamburgare och fisk.

Trots att pizzaugnen inte bör förvaras utomhus under längre perioder, kan den användas utomhus under goda väderförhållanden. Vi anser dessutom att denna begränsning förminskas tack vare enhetens kompakta och bärbara design som gör den enkel att flytta efter behov.

Sammantaget erbjuder Ooni Koda 12 en kombination av effektivitet, mångsidighet och användarvänlighet. Detta gör den till ett utmärkt val för dig som vill njuta av pizzor av restaurangkvalitet i bekvämligheten av ditt hem eller trädgård.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Ooni Koda 12 har fått 4.5 stjärnor på BBCGoodFood.


Videorecension

Ooni Koda 12 jämfört med andra pizzaugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln