Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

(4.5)

1418 recensioner

Pris:

16.276 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kaffemaskin med helautomatisk ångrengöring

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 är en helt automatisk espressomaskin som anpassar sig till dina preferenser och som kan brygga två koppar samtidigt. Trots dess högre pris tror vi att dess förmåga att anpassa kaffestyrka och malningsgrad kompletterat med en inbyggd mjölkskummare, motiverar investeringen.

  • Individuella smakvariationer med baristaMode
  • Tyst drift med superSilent-systemet
  • Minnesinställningar för upp till tio användare
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 2,3 L
Ström 1500 W
Tryck 19 bar
Mått 31,6 x 39,2 x 47 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel styrning med den tillhörande appen
  • Två malnings- och bryggningsprocesser
  • Helautomatisk ångrengöring
  • TFT-display med interaktiv meny
  • Mycket god brygd

Nackdelar

  • Mjölkskumningssystem svårt att rengöra

FAQ

Kommer Siemens EQ.9 Plus Connect s500 med en integrerad kaffekvarn?
Ja, Siemens EQ.9 Plus Connect s500 låter dig justera kaffestyrkan och malningsgraden.
Hur fungerar Siemens EQ.9 Plus Connect s500 tryck- och temperaturkontroll?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 verkar med ett tryck på 19 bar, vilket är idealiskt för att kunna extrahera smaken från kaffebönorna.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Siemens EQ.9 Plus Connect s500?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 erbjuder flera extrafunktioner. Den låter användare anpassa kaffestyrkan och malningsgraden av bönorna. Den har också en inbyggd mjölkskummare, och kan brygga två koppar samtidigt. Maskinen kan styras manuellt eller via en app, och den stänger automatiskt av sig efter en period av inaktivitet. Dessutom har den ett automatiskt rengörings- och avkalkningssystem.
Vad säger användar- och expertrecensioner om Siemens EQ.9 Plus Connect s500?
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 rekommenderas starkt av TrustedReviews och Coffeeness.de, med betyg på respektive 4,5/5 och 4,6/5. Nyckelfunktioner inkluderar dess högkvalitativa bryggförmåga och användarvänliga interface.

Recensioner och tester av Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Vår recension

Bästa helautomatiska espressomaskin i sin prisklass

Espressomaskinen Siemens EQ. 9 Plus Connect s500 är en robust apparat som kombinerar bekvämlighet och kvalitet. Den har enkla kontroller som förbättras ytterligare med en tillhörande app som gör att du kan anpassa och spara kaffepreferenser. De dubbla malnings- och bryggningsprocesserna tillgodoser en mängd olika smaker och ger flexibilitet nog åt användare att brygga med olika typer av kaffebönor samtidigt.

Maskinens helautomatiska ångrengöringssystem är enastående och säkerställer hygien och enkelt underhåll utan den manuella insats som vanligtvis krävs. Den interaktiva TFT-displayen med sin användarvänliga meny bidrar till en smidig introduktion och guidar dig enkelt genom alternativ och preferenser.

Kvaliteten på brygden som produceras av Siemens EQ. 9 Plus Connect s500 beskrivs ofta som mycket god och uppfyller förväntningarna på kaffe av professionell standard. Användare har dock noterat att mjölkskumningssystemet kan vara svårt att rengöra, en faktor som kan kräva extra uppmärksamhet efter användning. För dig som söker en espressomaskin i toppklass med smarta funktioner och exceptionell bryggförmåga är Siemens EQ. 9 Plus Connect s500 fortfarande ett bra alternativ att överväga, enligt vår mening, särskilt för dig som inte har något emot lite extra underhåll för en överlägsen kaffeupplevelse.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baserat på 1418 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Trusted Reviews, som grundades år 2003 i Storbritannien, tillhandahåller opartiska och objektiva bedömningar av ett brett utbud av konsumenttekniska produkter. Deras grundvärderingar omfattar ärlighet och integritet i all affärsverksamhet, prioritering av läsarnas behov, ständig förbättring av innehåll och testmetoder, engagemang för miljömässig hållbarhet samt främjande av jämställdhet och delaktighet på arbetsplatsen. Trusted Reviews strävar efter att skapa innehåll som kan hjälpa potentiella kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de vill ta ett etiskt och samhälleligt ansvar. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har fått 4.5 stjärnor på Trusted Reviews .


Coffeeness.de är en webbplats som tillhandahåller omfattande recensioner och detaljerad information om diverse kaffemaskiner. Webbplatsen syftar till att hjälpa konsumenter att välja de bästa kaffemaskinerna på marknaden genom att erbjuda expertinsikter och grundliga analyser. Siemens EQ.9 Plus Connect s500 har fått 4.5 stjärnor på Coffeeness.


Videorecension

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 jämfört med andra helautomatiska espressomaskiner

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln