DeLonghi Ecam 21.117.B 

DeLonghi Ecam 21.117.B 

(4.6)

47309 recensioner

Pris:

3.620 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
helautomatisk espressomaskin med mjölkskummare

DeLonghi Ecam 21.117.B är en robust, helautomatisk espressomaskin som är estetiskt tilltalande och full av funktioner. Vad vi gillar med denna produkt är dess justerbarhet och det faktum att det är en helt automatisk modell med inbyggd mjölkskummare och kaffekvarn. DeLonghi Ecam 21.117.B har också ett automatiskt rengöringsprogram, vilket gör underhållet till en barnlek.

  • Alltid färska bönor tack vare den specialtillverkade bönbehållaren
  • Kaffekvarn med 13 malningsnivåer
  • Möjligt att brygga två koppar kaffe på en gång
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1,8 L
Ström 1450 W
Tryck 15 bar
Mått 43 x 23,8 x 35,1 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snabb uppvärmning för både kaffe- och ångfunktionerna
  • Enkel och effektiv drift
  • Enkel att rengöra
  • Justerbar kaffedispenser
  • Funktion för energibesparing

Nackdelar

  • Konstruktion av plast
  • Tenderar att vara något högljudd

FAQ

Kommer DeLonghi Ecam 21.117.B med en integrerad kaffekvarn?
Ja, DeLonghi Ecam 21.117.B kommer med en inbyggd kaffekvarn. Det är en helt automatisk espressomaskin som utför hela bryggprocessen själv, inklusive malning av kaffebönorna. Modellen erbjuder många alternativ, vilket gör att användarna kan bestämma hur deras kaffe ska malas med 13 inställningar.
Hur säkerställer DeLonghi Ecam 21.117.B exakt tryck- och temperaturkontroll under drift?
DeLonghi Ecam 21.117.B säkerställer exakt tryck- och temperaturkontroll under drift genom sitt helt automatiska system. Detta system låter användare välja mellan flera bryggtemperaturer och malningsinställningar. Dessutom har maskinen ett tryck på 15 bar och ett cappuccinosystem som kombinerar ånga, luft och mjölk för perfekt skum.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder DeLonghi Ecam 21.117.B?
DeLonghi Ecam 21.117.B är en helautomatisk espressomaskin med ett justerbart system. Den har en inbyggd mjölkskummare och kaffekvarn, vilket gör att den kan brygga olika typer av kaffe. Användare kan välja mellan 13 malningsgrader och tre bryggtemperaturer. Maskinen har också ett automatiskt rengöringsprogram, en energisparfunktion och kan brygga två koppar samtidigt.
Vad säger användar- och expertrecensioner om DeLonghi Ecam 21.117.B?
DeLonghi Ecam 21.117.B har höga betyg från användare, vilket indikerar övergripande kundnöjdhet med produkten. Den uppskattas mycket av användare tack vare sin robusta design och det goda kaffe den brygger. Andra nämner också dess bekvämlighet med den lättanvända enknapps-funktionen som kan hantera en mängd olika sorters kaffe.

Recensioner och tester av DeLonghi Ecam 21.117.B 

Vår recension

Bra helautomatisk espressomaskin i mellanklassen

DeLonghi Ecam 21.117.B espressomaskin har fått mycket beröm och blivit utsedd som bäst i test helautomatiska espressomaskin hos Råd & Rön för dess snabba uppvärmning, en funktion som är särskilt fördelaktig för kaffeälskare som knappt kan med att vänta på sin morgonespresso. Funktionen är både enkel och effektiv, vilket tilltalar alla som föredrar ett enkelt sätt att hantera sin kafferutin genom en enkel knapptryckning. Maskinens lättrengjorda design förenklar underhållet, och den justerbara kaffeautomaten är ett genomtänkt tillskott för koppar i olika storlekar.

Maskinens plastkonstruktion kanske inte tilltalar alla, men den gör enheten enklare och mer lätthanterlig att flytta vid behov. Ljudnivån, som tenderar att vara på den höga sidan, är en liten kompromiss för maskinens snabba prestanda och användarvänliga funktioner. Sammantaget tycker vi att DeLonghi Ecam 21.117.B är ett bra alternativ för dig som letar efter effektivitet och enkelhet i din espressobryggning.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.6

Baserat på 47309 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


DeLonghi Ecam 21.117.B  jämfört med andra helautomatiska espressomaskiner

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln