Melitta Barista T Smart

Melitta Barista T Smart

(4.4)

815 recensioner

Pris:

8.866 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kaffemaskin med unik PRO AQUA-filtrering

Melitta Barista T Smart är en helautomatisk espressomaskin som erbjuder en mängd olika inställningar. Den har förmågan att brygga 18 olika kaffedrycker, kontrollerade antingen via frontpanelen eller Melitta Connect-appen.

  • 18 förinställda program för olika kaffedrycker
  • Mångsidiga patenterade system
  • Unik PRO AQUA-filtrering
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 1.8 L
Ström 1400 W
Tryck 15 bar
Mått 25,9 x 46,7 x 37,2 cm
Inbyggd kaffekvarn check-icon
inbyggd mjölkskummare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Producerar utsökt mjölkskum
  • Många konfigurationsalternativ
  • Elegant och stilren design
  • Dubbla behållare för kaffebönor
  • Försedd med en Double Cup-funktion

Nackdelar

  • App-anslutningen är lite trög

FAQ

Kommer Melitta Barista T Smart med en integrerad kaffekvarn?
Ja, Melitta Barista T Smart kommer med en integrerad kaffekvarn.
Hur kontrollerar Melitta Barista T Smart tryck och temperatur under kaffebryggning?
Melitta Barista T Smart kontrollerar tryck och temperatur under kaffebryggning genom sitt helautomatiserade system, och arbetar vid ett standardtryck på 15 bar. Temperaturkontroll nämns inte uttryckligen i specifikationerna men hanteras vanligtvis inom den automatiska bryggprocessen.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Melitta Barista T Smart kaffemaskin?
Melitta Barista T Smart kaffemaskin erbjuder en helautomatisk bryggprocess som du kan starta genom ett enda knapptryck. Den kan brygga 18 olika kaffedrinkar, både med och utan mjölk, och styrs via maskinens kontrollpanel eller Melitta Connect-appen. Ytterligare funktioner inkluderar "My Coffee Memory" för att spara individuella preferenser och "Double-Cup" för att brygga två koppar samtidigt. Maskinen har också ett automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram.

Recensioner och tester av Melitta Barista T Smart

Vår recension

Bland de bästa automatiserade kaffebryggarna

Melitta Barista T Smart Espresso Machine är en välgjord apparat som ger sofistikerad och mångsidig kaffebryggning direkt i hemmet. Den är särskilt uppskattad för sin förmåga att producera perfekt mjölkskum, vilket är viktigt för en mängd olika kaffedrycker som latte och cappuccino. Maskinen erbjuder en mängd konfigurationsalternativ, så att kaffeentusiaster kan finjustera och fullända sina bryggningar efter sin personliga smak, utan att behöva färdigheter likt en professionell barista.

När det kommer till design har maskinen ett elegant och stilrent utseende som skulle förbättra estetiken i alla kök. En mycket praktisk funktion är de dubbla behållarna för kaffebönor, som ger möjlighet att växla mellan olika böntyper, perfekt för hushåll med olika kaffepreferenser. Dessutom bör bekvämligheten med dubbelkoppsfunktionen inte överskattas, eftersom den gör det möjligt att tillreda två drycker samtidigt. Även om maskinen erbjuder smart anslutning via en app, tycker vissa användare att funktionen är lite trög. Vi anser dock att denna mindre olägenhet ofta överskuggas av maskinens övergripande prestanda och kvalitet, särskilt med tanke på att maskinen inte är app-centrerad, vilket betyder att appen inte är avgörande för att du fullt ut ska kunna använda dess funktioner. För dig som uppskattar en förfinad kaffebryggningsprocess och en maskin som kan tillgodose en mängd olika preferenser, anser vi att Melitta Barista T Smart är ett bra alternativ, som brygger utmärkt kaffe utan krångel.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 815 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

ExpertReviews.co.uk är en brittisk testsida som tillhandahåller djupgående analyser och bedömningar av en rad olika konsumentprodukter, däribland teknikprylar och hushållsapparater. Webbplatsen är känd för sina utförliga testmetoder, i vilka produkter noggrant utvärderas utifrån prestanda, design, användarvänlighet och prisvärdhet. ExpertReviews.co.uk erbjuder omfattande guider och köpråd, vilket gör webbplatsen till en värdefull resurs för konsumenter. Melitta Barista T Smart är utsedd till Bästa köp och har fått 5 stjärnor på Expert Reviews.


Videorecension

Melitta Barista T Smart jämfört med andra helautomatiska espressomaskiner

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln