Gamingstol (Bäst i test): De bästa gaming-stolarna på marknaden

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

 

En riktigt snygg gaming stol är ett måste om du vill kunna sitta bekvämt framför datorn. Inte räcker det då med vilken stol som helst, utan det krävs högkvalitativa material och en ergonomisk design som passar just dig. Med rätt typ av spelstolar kan du spela utan att behöva stå ut med ryggsmärta eller domnande ben. För gamers är det därför en god idé att ta beslutet att satsa på en stol som är specifikt framställd för gaming.

Då återstår frågan kring hur du ska gå till väga för att få lägga vantarna på den optimala gaming stolen, men lyckligtvis nog kan vår ”Gaming stol bäst i test” lista göra susen. Med hjälp av expertrecensioner och kundrecensioner har vi nedan tagit fram en topplista över de bästa gaming stolarna på marknaden!

 

Tips och råd när du köper gamingstol

 • Material i form av det rätta tyget

Om du ofta sitter framför datorn gynnas du av att satsa på ett tyg som är luftigt, och för lätt rengöring är det värt att kika närmare på PU-tyg eller PVC-läder. Ta med andra ord alltid hänsyn till materialet när du tar ditt gaming stol-beslut.Material i form av det rätta tyget

 • Hur stor och tung stolen är

En gaming stol ska gärna vara skräddarsydd så att den passar dig helt perfekt, och lyckligtvis nog finns det stolar som är anpassade efter just vikt och längd. Läs med andra ord alltid specifikationerna innan du köper din stol så att du får rätt ergonomisk utformning.

 • Att armstöden kan justeras

Du har ingen komplett gaming stol utan möjligheten att justera armstöden. Det är därför smart att exempelvis sikta på en stol som har så kallade ”4D-armstöd”. Dessa tillåter dig att vinkla armstöden åt fyra håll så att du kan sitta i just den positionen som passar dig.

 • Att ryggstödet kan justeras

Inte är bara armstöden viktiga, utan du ska också se till så att ryggstödet sitter som det ska. Om du har en riktigt högkvalitativ stol kommer det att gå att luta stödet tillbaka i hela 180 grader om du känner för att vila en liten stund.


Arozzi Vernazza Gamingstol – Svensk gamingstol av hög kvalitet

Bästa gamingstol i premiumklassen

 

 

Introduktion

Om bara det bästa är nog för dig kommer du inte att vilja missa Vernazza gaming stolen från varumärket Arozzi. Här har vi en äkta premiumstol i svensk design som inte bara bjuder på ett fräckt utseende, utan även ett bekvämt material som ser till så att du kan njuta av många timmars spelande på rätt sätt. Med många optimala designval finns det mycket att älska hos Arozzi Vernazza.

Om Arozzi Vernazza

För att se till så att det blir så lätt som möjligt att flytta runt på Arozzi Vernazza är stolen utrustad med premiumhjul som enkelt rullar framåt, bakåt samt åt sidorna. För att erbjuda en extra bekväm design är själva stolen även ganska bred medan ryggstödet har en imponerande höjd.

Luta dig tillbaka mot den sköna huvudkudden i skummaterial som är formad för att ge det optimala stödet, och glöm inte korsryggskudden som är möjlig att justera för en skräddarsydd upplevelse. Detta är dock inte det enda som kan justeras, utan armstöden kan vridas åt i princip vilket håll som helst. Sist men inte minst är det värt att komma ihåg hur du kan luta ryggstödet tillbaka och låsa det i en position som passar dig.

Fördelar

 • Tyg som är luftigt
 • Nackkudde och svankkudde som kan justeras
 • Ryggstödet kan fällas och låsas på plats
Nackdelar

 • Kuddarna är en aning hårda

Specifikationer

🔴 Från märket Arozzi
🔴 Armstöden kan vinkas i tre dimensioner
🔴 Huvudkudde i skummaterial
🔴 Svensk design
🔴 Utrustad med premiumhjul
🔴 Kommer med korsryggskudde som är justerbar


Razer Iskur Gamingstol – En av de bästa gamingstolar från Razer

Bästa gamingstol med stilren design

Razer Iskur

 

Introduktion

Den fräcka Iskur gaming stolen med sin stilrena svarta färg och snygga gröna detaljer kommer från det välkända märket Razer. Stolen har en ergonomisk utformning samt möjligheten att justera både rygg- och armstöden. De högkvalitativa materialen och de många funktionerna tillsammans med den snygga designen arbetar tillsammans för att utgöra den optimala gaming stolen.

Om Razer Iskur

Razer Iskur har en sittplats och ryggstöd som är tillverkade i konstläder tillsammans med gjuten skum med hög densitet. Resultatet blir en riktigt skön gaming stol som formar sig väl efter din kropp så att du ska kunna njuta av spelandet under flera timmar utan att behöva oroa dig för ömma leder. Basen är formad likt en femuddig stjärna med hjul som gör stolen enkel att skjuta fram och tillbaka.

För den optimala sittställningen kan du förvänta dig ett justerbart huvudstöd samt armstöd, och allt som allt har stolen en vikt på 30 kg. Kom ihåg att Razer Iskur klarar av en vikt på upp till 130 kg, så tyngre spelare kan vilja vända sig till andra gamingstolar.

Fördelar

 • Förblir bekväm alla dagar i veckan
 • Hållbart syntetiskt läder
 • Utmärkt svankstöd
Nackdelar

 • Inte det bästa valet för större spelare

Specifikationer
🔴 Från märket Razer
🔴 Klarar av en vikt på upp till 130 kg
🔴 Justerbart ryggstöd och armstöd
🔴 Tillverkad av polyester, bomull, konstläder och gjutet skum med hög densitet
🔴 Svart design med gröna detaljer
🔴 Hjul i en femuddig stjärna på 5 x 6 cm


ASUS ROG Chariot Gamingstol – ergonomisk fullkroppsstöddesign med RGB belysning

Bästa gamingstol med RGB-belysning

ASUS ROG Chariot Gaming Stol

 

 

Introduktion

Näst på listan har vi ASUS ROG Chariot Gaming Stol, och den här mycket fräcka samt exklusiva stolen från märket ASUS har sannerligen mycket att bjuda på. Sitt bekvämt framför datorn utan att behöva oroa dig för ryggsmärtor och njut av de justerbara funktionerna så att du får en skräddarsydd upplevelse. Kom dock ihåg att stolen har en maximal kapacitet på 120 kg samt att den rekommenderas till personer på max 195 cm i längd.

Om ASUS ROG Chariot Gaming Stol

ASUS ROG Chariot Gaming Stol kommer utrustad med smarta armstöd som kan vinklas åt alla håll. Med fem hjul i femuddig design är det lätt som en plätt att förflytta sig i stolen, men du kan även välja att knäppa fast hjulen så att stolen står på plats. När det är dags för en tupplur kan du dra nytta av ryggstödets förmåga att luta sig bakåt, och för en bekväm sittställning kan du justera stolen på höjden.

Om du vill sätta lite ljus på tillvaron kommer ASUS ROG Chariot Gaming Stol med RGB-belysning, och du skiftar själv färg med hjälp av en fjärrkontroll. Materialet som har använts vid tillverkning är konstläder tillsammans med kallskum och en aluminiumbas. Glöm inte heller svankkudden som gör stolen ännu mer bekväm.

Fördelar

 • Justerbara armstöd och ryggstöd som kan lutas bakåt 145°
 • Tillverkad i luftigt konstläder
 • Integrerad belysning för RBG upplevelse
Nackdelar

 • Den integrerade belysningen drivs av en extern powerbank som inte ingår

Specifikationer

🔴 Från märket ASUS
🔴 Klarar av en vikt på upp till 120 kg
🔴 Tillverkad i konstläder, kallskum och kommer med en aluminiumbas
🔴 Ryggstöd kan lutas bakåt 145°
🔴 Integrerad belysning ingår
🔴 Rekommenderas till dig med en längd på högst 195 cm


Noblechairs Epic Gamingstol – gaming stol med utmärkt design och förstklassiga material

Bästa gamingstol med bra material

Noblechairs Epic Gamingstol

 

 

Introduktion

Från märket Noblechairs kommer den prisvärda och bekväma stolen som du inte vill gå miste om. Deras Epic Gamingstol är framställd av riktigt komfortabelt veganskt konstläder, och kallskummet inuti stolen gör den skön att sitta i samtidigt som formen bevaras även efter långvarig användning.

Om Noblechairs Epic Gamingstol

När man sitter på en och samma stol under en lång tid kan det givetvis bli en aning varmt i ryggen, men lyckligtvis nog är detta någonting som har tagits hänsyn till vid utformningen av Noblechairs Epic Gamingstol. Den kommer nämligen med lufthål för att göra ryggen lite svalare – och glöm inte heller de medföljande kuddarna.

Noblechairs Epic Gamingstol kan justeras på höjden så att du får en optimal sittställning, och även bidrar armstöden med detta genom att kunna vinklas åt de flesta hållen. Polyuretanhjulen gör det lätt som en plätt att flytta runt på stolen, och allt som allt klarar den av en vikt på upp till 120 kg.

Fördelar

 • Enkel montering
 • Utmärkt ergonomisk utformning
 • Konstläder som är mycket robust och hållbart
Nackdelar

 • Klarar enbart av en belastning på upp till 120 kg

Specifikationer

🔴 Från märket Noblechairs
🔴 Använder sig av 1,5 mm tjockt veganskt konstläder
🔴 Maximal belastning på 120 kg
🔴 Lufthål i ryggstödet för att svalka ryggen
🔴 Armstöden är justerbara
🔴 Höjden är justerbar


Arozzi Torretta – en lite äldre gamingstol som fortfarande gör sitt jobb väl

Arozzi Torretta

 

Introduktion

Då har vi nått slutet av topplistan, men även hos följande stol finns det mycket att tycka om. Torretta kommer från märket Arozzi och är gjord i en svensk design som är en aning äldre, men som de säger: If it’s not broken, don’t fix it. Om du eftersöker en stol som är tillverkad i högkvalitativa material och som ger dig äkta sittkomfort alla dagar i veckan vet du vilken stol du ska vända dig till: Arozzi Torretta.

Om Arozzi Torretta

För en svalkande effekt är Arozzi Torretta framställd i luftiga material, och den ergonomiska utformningen gör det möjligt att sitta i stolen i flera timmar utan att benen domnar eller att du får ont i ryggen. Arozzi Torretta klarar av en vikt på upp till 120 kg och kommer utrustad med fem hjul så att den står stabilt i alla lägen.

Vill du kunna sitta i just den ställningen som känns bäst för dig? Lyckligtvis nog går det både att justera höjden på själva stolen, på armstöden och du kan även luta ryggstödet tillbaka för att kunna koppla av lite extra. Allt som allt finns det mycket att älska hos Arozzi Torretta, och med en rimlig prislapp är den väl värd att prova på.

Fördelar

 • Justerbara armstöd och ryggstöd
 • Slitstark metallram
 • Klarar enkelt av tyngre vikter
Nackdelar

 • Inte det bästa valet för de med bredare höfter

Specifikationer

🔴 Från märket Arozzi
🔴 Justerbar höjd och armstöd
🔴 Ryggstödet kan lutas bakåt
🔴 Klarar av en vikt på upp till 120 kg
🔴 Svensk design
🔴 Utrustad med fem hjul

Läs även: Mekaniskt tangentbord (Bäst i test) 


Guide till att hitta din rätta gaming stol

Det finns mer än några få aspekter som är av yttersta vikt när du ska välja din perfekta gamingstol, men om du vill slippa ryggproblem ska du se till så att din föredragna stol har en ländryggskudde. Denne ger dig det optimala stödet på samma vis som den också lika viktiga huvudkudden.

Det är därtill ett stort plus om stolen är så justerbar som möjligt. Med detta menar vi ett armstöd som kan vinklas på det sättet som känns skönast för dig, möjligheten att höja och sänka din gaming stol samt ett ryggstöd som kan lutas bakåt.

Se också till så att du får den rätta storleken. Olika gaming stolar är utformade för att passa folk med olika vikt och längd, så du ska säkerställa att stolen som du väljer blir passande för just dig. Det finns till och med en typ av gamingstol till barn i flera olika format så att hela familjen kan njuta av utomordentliga gaming- eller kontorsstolar.

Man kan komma långt med en ordentlig stol, men kanske ännu viktigare bör man också ha ett ordentligt tangentbord. Därför har vi samlat några av de bästa mekaniska tangentborden för dig, så du inte behöver söka själv.

Källa: Gamingstuff.se.

Efter att ha läst om gamingstolar, är du kanske också på jakt efter ett nytt gamingbord. Då bör du ta en titt på vår artikel där vi har samlat några av de bästa alternativen.

 

Är det värt att satsa på en gaming stol?

En gaming stol är ett ypperligt val om du är någon som ofta sitter framför datorn, antingen för att du har mycket jobb att göra inne på kontoret eller för att du har många grymma spelsessioner framför dig. När du sitter ner under en längre tid är det ett måste att du har ett optimalt stöd som ser till så att du inte får rygg- eller nackproblem. Det är här som en gaming stol sannerligen kan komma väl tillhands.

De som inte är i behov av en gaming stol är de som inte tillbringar någon tid framför datorn. Om du även ofta flyttar kan det vara besvärligt att ta den stora och tunga stolen med dig, så om detta är fallet bör du överväga om en gaming stol verkligen är rätt för dig.

Källa: ChairsFX.com.

 

Vad är gaming stolar och vem behöver dem?

En gaming stol är en typ av stol som har tagits fram för att gynna dig som tillbringar en ganska lång tid framför datorn varje dag. Med många justerbara funktioner, komfortabla och andningsbara material, en ergonomisk design och mycket mer hjälper stolarna dig att få en optimal sittställning alla dagar i veckan.

Källa: Topgamingchair.com

 

Olika typer av gaming stolar och kända varumärken

Det finns flera olika sorters gaming stolar, men den typen som vi har lagt fokus på i vår topplista är de populära PC gaming stolarna. Om du är intresserad av att kika på några andra modeller finns det dessutom konsol gaming stolar vars form påminner lite om en banan eller ett L. Dessa är framställda specifikt för dig som vill ha en utmärkt stol medan du spelar TV-spel.

Glöm inte heller att det alltid är en god idé att köpa en billig gamingstol från ett märke som du helt säkert vet är pålitligt. Några varumärken som du alltid kan lita på är DXRacer, SecretLab och Maxnomic. Även stolarna som du ser i vår topplista ovan är väl värda att kika närmare på. Om du spelar mycket och ofta kan det vara värt att investera i ett gaming headset och en gaming-skärm. Mellan spelsessionerna bör du dock se till så att du får komma ut och sträcka på benen, och då kan det vara smidigt att ha en snygg elsparkcykel eller en fräck elcykel nära tillhands.

 

Det som gaming stolslegender är gjorda av – Komfort, kosta vad det kosta vill

De vanligaste materialen som högkvalitativa gaming stolar är tillverkade av är läder, konstläder eller tyg. Läder kommer att se till så att det blir lättare att hålla stolen ren då spillda vätskor och dylikt inte absorberas på samma sätt som i tyg. Trots detta får du dock inte glömma att tyg är ett material som andas bättre, och därför blir det inte lika svettigt om du sitter i stolen under en längre tidsperiod.

För optimal komfort kommer riktigt högkvalitativa gaming stolar också att ha förmågan att justeras på flera sätt och vis. Ryggstödet kan då lutas bakåt, stolens höjd kan justeras och armstöden kan vinklas åt alla håll så att du sitter i ett läge som är bekvämt för dig.

Glöm inte heller att det självfallet inte är bra för kroppen att sitta ner under en rent för lång tid, så ta en paus från stillasittandet ibland och ge dig ut på exempelvis en härlig nedgrävbar studsmatta!

Källa: Newegg.com

Om du är på jakt efter en ny gaming skärm kan du läsa vår andra artikel. Den ger en detaljerad översikt över de olika typerna av skärmar som passar för gaming och deras specifika funktioner, såsom uppdateringshastighet, responsivitet och upplösning. Så om du är en ivrig gamer eller söker efter en utmärkt skärm, är det absolut värt att läsa vår artikel.


Vanliga frågor och svar

Vilken gaming stol är bäst?
Vilken gaming stol som blir bäst för dig beror bland annat på din vikt och budget. Lyckligtvis nog finns det en hel uppsjö av stolsmodeller i flera olika prisklasser som passar folk med olika vikter/längder, så välj den stolen som blir rätt för dig.
Hur fungerar en gaming stol?
En gaming stol är tillverkad av bekvämt och luftigt material samtidigt som många delar vanligtvis är justerbara. Detta ger dig möjligheten att sitta i stolen under en längre tidsperiod vid exempelvis spelsessioner eller kontorsarbete.
Hur mycket kostar en gaming stol?
Ett gaming setup och mer specifikt gaming stolar kan variera i pris beroende på vilka funktioner du är ute efter, men vanligtvis kan du förvänta dig att behöva betala några tusenlappar för din stol.
Var kan man köpa bra gaming stolar?
Det finns många pålitliga butiker där du snabbt och smidigt kan beställa en högkvalitativ gaming stol. Kika på vår topplista och klicka på produkternas länkar för att omedelbart tas till en säker butik där just din favoritstol säljs.

Beskrivning av källor och tester

Vi hoppas att du är medveten om att det ligger ett stort arbete bakom denne artikel. Vi önskar att ge dig en objektiv värdering av samtliga produkter, och därför förlitar vi oss på både officiella konsumentråd, externa experter samt konsumenternas egna omdömen hos både svenska och internationella webbutiker. Vårt research-team har granskat marknaden och undersökt alla relevanta källor. Under vårt arbete har vi använt följande expertkällor och tester:
T3

T3 kommer i form av både en tidning och en sajt på nätet som fler än 10 miljoner personer besöker varje månad. Deras mål är att hjälpa läsarna att hitta de bästa produkterna inom kategorierna ”Teknologi”, ”Hem” och ”Livsstil”. De bjuder på händiga köpguider, produktrecensioner samt topplistor för att leda dig på rätt väg.

Du kan se Razer Iskur recensionen genom att klicka här
Du kan se Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol recensionen genom att klicka här

IGN

IGN är en webbplats som drivs av IGN Entertainment och som slog upp sina portar år 1996. De lägger fokus på allt som har att göra med TV-spel och datorspel, vare sig det är tal kring spelnyheter, recensioner eller guider. De recenserar därtill gaming-relaterade produkter såsom gaming stolar.

Du kan se Razer Iskur recensionen genom att klicka här
Du kan se Corsair T3 RUSH recensionen genom att klicka här

TheGamer

TheGamer är en sajt som lägger ut spelnyheter som både nybörjare och gaming veteraner kan ta del av. De täcker både nyheter som relaterar till PC-spel och konsolspel samt riktar sig till dig som vill hålla dig uppdaterad om allt som händer i spelvärlden.

Du kan se Arozzi Vernazza recensionen genom att klicka här

TechPowerUp

TechPowerUp är en sajt som bjuder dig på produktrecensioner inom flera olika kategorier, men deras största fokus ligger på teknologi. Läs recensioner om datorer, datormöss, hörlurar, tangentbord, gaming stolar och mycket mer.

Du kan se Arozzi Vernazza recensionen genom att klicka här

GeekCulture

GeekCulture är en sajt som drivs av spelentusiaster, och här har du möjligheten att läsa olika artiklar och produktrecensioner som har att göra med TV-spel, Star Wars, Star Trek, science fiction, prylar, leksaker, Transformers och mer därtill.

Du kan se ASUS ROG Chariot Gaming Stol recensionen genom att klicka här

Amazon

År 1994 grundades Amazon av Jeff Bezos, och det är idag ett amerikanskt e-handelsföretag tillsammans med en molntjänst. På Amazons hemsida kan du beställa varor inom ett stort antal produktkategorier.

Du kan se ASUS ROG Chariot Gaming Stol kundomdömena genom att klicka här
Du kan se Corsair T3 RUSH kundomdömena genom att klicka här
Du kan se Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol kundomdömena genom att klicka här
Du kan se Arozzi Torretta kundomdömena genom att klicka här

TestBerichte

TestBerichte är en tysk sajt som recenserar flera olika sorters produkter. Du kan bland annat hitta topplistor och recensioner med fokus på datorer, TV, foto, video, telefoner, bilar, hushållsprodukter och mer därtill.

Du kan se Noblechairs Epic Gamingstol recensionen genom att klicka här

WCCFTECH

Where Consumers Come First Tech är en teknologisajt som hade sin början år 2004, då som ett litet forum för teknologientusiaster. Numera ligger sajten bland de topp 15 mest kommenterade webbsidorna, globalt sett. De informerar kring allt som har att göra med teknologi, PC-hårdvara, gaming och dylikt.

Du kan se Corsair T3 RUSH recensionen genom att klicka här

Youtube

Youtube är en webbsida som öppnades år 2005 och som tillåter sina användare att ladda upp videoklipp. Registrering krävs för att kunna ladda upp videor, men besökare utan konton har fortfarande möjligheten att se på videor utan att registrering krävs.

Du kan se Corsair T3 RUSH recensionen genom att klicka här

eTeknix

eTeknix är en tidning på nätet som bjuder på nyheter kring allt som har att göra med teknologi. Du kan dessutom ta del av produktrecensioner som hjälper dig att hitta de bästa spelen, gaming utrustningen och mycket mer.

Du kan se Arozzi Torretta recensionen genom att klicka här

Gaming Stuff

Gaming Stuff är en sajt med inriktning på gaming och liknande ämnen. De erbjuder olika artiklar, tips och guider för att du ska hitta den rätta spelutrustningen för dig. Läs dessutom produktrecensioner som vägleder dig så att du kan ta reda på om en viss produkt är värd sin prislapp eller inte.

Artikeln uppdaterades senast: 12 november 2020
Läs hela artikeln här

ChairsFX

Om du är på jakt efter en högkvalitativ gaming stol kan det vara väl värt att vända dig till ChairsFX. Den här sajten bjuder på spelstolsrecensioner så att du ska kunna hitta en gaming stol som passar dig, och samtidigt kan du även motta ergonomiska råd så att du vet vad du ska leta efter.

Artikeln uppdaterades senast: 21 maj 2021
Läs hela artikeln här

TopGamingChair

TopGamingChair är en sajt som hjälper dig i sökandet efter den rätta gaming stolen. Deras webbsajt är fylld med olika topplistor och recensioner med fokus på gaming stolar inom flera olika prisklasser samt med flera olika sorters designer.

Artikeln uppdaterades senast: 3 maj 2021
Läs hela artikeln här

Newegg Insider

Newegg Insider är en webbsajt med fokus på teknologi som ger dig de senaste nyheterna kring allt som händer inom teknologins värld. Få även tillgång till topplistor och produktrecensioner som guidar dig på vägen mot att hitta de bästa teknologiprylarna på marknaden.

Artikeln uppdaterades senast: 14 maj 2019
Läs hela artikeln här


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


Corsair T3 RUSH

Corsair T3 RUSH

Introduktion

Corsair T3 RUSH är den komfortabla lösningen för dig som sitter framför datorn under längre perioder. Oavsett om du är i behov av en stol till gaming eller för kontorsarbete kommer T3 RUSH från märket Corsair vara en äkta räddare i nöden, så testa på den bekväma stolen till ett mycket rimligt pris och få imponerande funktioner, material samt design.

Om Corsair T3 RUSH

Corsair T3 RUSH är en stol som är utformad till gamers, och för bekvämlighetens skull ingår det både en nackkudde och en ländryggskudde. Stolen kommer med en robust metallram som ser till så att du kan njuta av gamingsessionerna under en lång tid framöver, och med en 0° – 10° lutningsvinkel kan du när som helst luta dig tillbaka för att ta en tupplur.

De många händiga hjulen gör det lätt och smidigt att flytta runt på stolen, och möjligheten att justera stolens höjd säkerställer att du får den sittställningen som passar dig bäst. Ha i åtanke att Corsair T3 RUSH klarar av en vikt på max 120 kg, så lite tyngre gamers kan vilja vända sig till en annan typ av gaming stol eller kontorsstol.

Fördelar

 • Erbjuder rikligt med stöd och kommer med funktioner som normalt sett bara dyker upp på dyrare stolar
 • Mångsidig stol som både passar vid gaming och inne på kontoret
 • Justerbar för att du ska få en passande sitt- eller liggställning
Nackdelar

 • Hjulen kan lämna märken på golvet om du inte är försiktig

Specifikationer

🔴 Från märket Corsair
🔴 Nackkudde och ländryggskudde ingår
🔴 Framställd med hänsyn till gamers
🔴 Utrustad med en robust metallram
🔴 0° – 10° lutningsvinkel
🔴 Klarar av en maximal vikt på upp till 120 kg


Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol

Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol

Introduktion

Vad sägs om en gaming stol med en helt underbar design? När du väljer att satsa på Armor Titan Pro Royal Kontorsstol från varumärket Cougar är det en garanti att ditt gamingrum får en äkta makeover. Den fräcka stolen med sin ergonomiska utformning är inte bara vacker att se på, utan även mycket skön att sitta i. Med sina många justerbara delar får du en skräddarsydd upplevelse varje gång du använder dig av gaming stolen.

Om Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol

Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol ger dig de optimala gamingförutsättningarna. Stolen är mycket robust med sin slitstarka stålram, men den är även bekväm att sitta i tack vare premiumkonstlädret med en mockalik textur. Med sina hjul i form av en femuddig stjärna är det enkelt att flytta runt på stolen trots dess vikt på 28,6 kg.

Vill du kunna luta dig tillbaka för att koppla av? Då har du tur, för Cougar Armor Titan Pro Royal Kontorsstol är tillverkad med ett ryggstöd som smidigt kan lutas bakåt och låsas på plats, och visst kan du även justera stolen på höjden om du så föredrar. Som kronan på verket är det här också en stol med en generös maximal belastning på 160 kg.

Fördelar

 • Bekväm under långa spelsessioner
 • Mycket justerbara armstöd
 • Lätt att montera och kommer med en fantastisk design
Nackdelar

 • En aning tung och huvudkudden är inte justerbar

Specifikationer

🔴 Från märket Cougar
🔴 Utrustad med en stålram
🔴 Tillverkad i premiumkonstläder
🔴 Justerbara armstöd och ryggstöd
🔴 Vikt på 28,6 kg
🔴 Klarar av en maximal belastning på 160 kg


Innoliving Gamingstol

✅ Bästa billiga gamingstol
✅ Både nack- och svankkudde

Innoliving Gamer stol

Introduktion

Om tidigare datorstolar har varit på den lite dyrare sidan kommer här en förvånansvärt billig modell som trots sitt låga pris är utomordentligt högkvalitativ när det gäller designen. Denne gaming stol kommer från märket Innoliving och är särskilt framställd för att bli passande för gamers som tillbringar längre perioder framför datorn. Det har nämligen inte bara lagts krut på högkvalitativa material, utan även en ergonomisk utformning.

Om Innoliving Gamingstol

Innoliving Gamer stol är det optimala valet för dig som inte vill spendera en stor summa pengar: här är det hög kvalitet till ett billigt pris som gäller. Stolen är framställd i PU-läder som både är hållbart samt bekvämt, och på tal om komfortabla designval ingår en nackkudde tillsammans med en svankkudde.

Innoliving Gamer stol är anpassningsbar på så vis att du kan luta ryggstödet bakåt om du vill ta en tupplur eller bara koppla av i en skön ställning. Kom ihåg att stolen även kan justeras på höjden samt att den klarar av en maximal belastning på 150 kg.

Fördelar

 • Valuta för pengarna
 • Imponerande maximal belastning
 • Både nack- och svankkudde
Nackdelar

 • Armstöden är inte särskilt justerbara

Specifikationer

🔴 Från märket Innoliving
🔴 Framställd i PU-läde
🔴 Nackkudde och svankkudde ingår
🔴 Justerbart ryggstöd
🔴 Stolen är justerbar på höjden
🔴 Klarar av en maximal belastning på 150 kg


 

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta