Whirlpool PACW29COL

Whirlpool PACW29COL

(4.4)

33 recensioner

AC med optimal temperaturreglering

Vi anser att Whirlpool PACW29COL är en anmärkningsvärd luftkonditionering, vilket bekräftas av den positiva feedback den har fått från tre olika expertkällor. Vi uppskattar dess innovativa teknik, som bland annat innefattar ett tyst läget och 6th Sense-teknik som justerar kylningen baserat på omgivningens temperatur. AC:n är inte bara energieffektiv, utan även portabel – tack vare dess kompakta design. Samtidigt garanterar enhetens HEPA-filter ren luft, vilket förbättrar dess lämplighet för utrymmen mellan 20 till 30 kvadratmeter. Med dessa funktionaliteter anser vi att den här AC:n är ett pålitligt alternativ för att säkerställa komfort under sommarmånaderna

  • 6th sense-teknik för optimal temperaturreglering
  • Inbyggd avfuktningsfunktion
  • Låga bullernivåer tack vare Silent Mode

Pris:

3.990 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 30 m²
Effekt 2800 W
Ljudnivå 64 dB
Kyleffekt 9000 BTU/h
Fjärrkontroll check-icon
Timer check-icon
Kylningskapacitet 2,6 kW
Mått 44,8 x 74,4 x 40,0 cm
Vikt 34 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Bekväm fjärrkontroll
  • Lätt att flytta tack vare hjulen
  • Kompakt och modern smal design
  • HEPA-filter tar bort upp till 99,9 % av dammpartiklar

Nackdelar

  • Displayen på fjärrkontrollen kan vara svår att läsa i dålig belysning

FAQ

Vad är strömförbrukningen i watt och kylkapaciteten i BTU för Whirlpool PACW29COL? Är den lämplig för ett rum på 40 kvadratmeter?
Whirlpool PACW29COL har en strömförbrukning på 2 800 watt och en kylkapacitet på 9 000 BTU/h. Den är rekommenderad för utrymmen på 30 kvadratmeter, vilket innebär att den kanske inte är tillräcklig för ett rum på 40 kvadratmeter.
Hur hög ljudnivå för Whirlpool PACW29COL? Har den ett tyst läge för minskad bullerdrift?
Whirlpool PACW29COL har en maximal ljudnivå på 52 dB. Den har ett tyst läge som utnyttjar en lägre fläkthastighet, vilket resulterar i en reducerad ljudnivå på 48 dB.
Erbjuder Whirlpool PACW29COL ytterligare funktioner? Till exempel en justerbar termostat, en timer, ett fläktläge, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning?
Whirlpool PACW29COL har en justerbar termostat som, tillsammans med 6th Sense-teknologin, mäter och justerar temperaturen automatiskt. Den har också ett fläktläge med en tyst ljudnivå. Det nämns emellertid inget ingen om en timer, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning.
Vad säger användare och experter om Whirlpool PACW29COL:s energieffektivitet och användarvänlighet?
Såväl avändare som experter menar att Whirlpool PACW29COL är energieffektiv och enkel att använda. AC:n rekommenderas av tyska Chip.de och har vunnit pris från Råd & Rön för dess prestanda.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.Whirlpool PACW29COL jämfört med andra AC

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln