Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW Cooling

Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW Cooling

()

recensioner

tyst AC till sovrummet

Vi tror att Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW är en utmärkt AC för dig som söker effektiv kylning. Vi tycker att den utmärker sig när det gäller att kyla större rum – upp till 40 kvadratmeter – och uppskattar dess imponerande energieffektivitet och tysta men högpresterande drift. Trots att det förekommit en del rapporter om att enheten är något klumpig, anser vi att dess utbud av driftlägen och praktiska funktioner, däribland en fördröjd start, bidrar till flexibilitet och smidig kontroll av ditt inomhusklimat.

  • Överlägsen kylprestanda med minimal energiåtgång
  • Användarvänlig elektronisk styrning med digital display
  • Antibakteriellt filter och filter mot damm

Pris:

4.789 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 40 m²
Effekt 1000 W
Ljudnivå 51 dB
Kyleffekt 10800 BTU/h
Fjärrkontroll check-icon
Timer check-icon
Kylningskapacitet 3,2 kW
Mått 47,6 x 71 x 38,5 cm
Vikt 31,5 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Fjärrstyrning
  • Modern, skandinavisk design
  • Avfuktningsfunktion
  • Använder hållbar R290-gasol
  • Fördröjd start om det önskas

Nackdelar

  • Lite tung och stor att flytta runt på

FAQ

Vad är strömförbrukningen i watt och kylkapaciteten i BTU för Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW? Är den lämplig för ett rum på 40 kvadratmeter?
Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW har en strömförbrukning på 1 000 watt och en kylkapacitet på 10 800 BTU. Den är rekommenderad för utrymmen på 40 kvadratmeter, vilket gör den lämplig för den angivna rumstorleken.
Hur hög ljudnivå för Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW? Har den ett tyst läge för minskad bullerdrift?
Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW har en ljudnivå på 64 dB, vilket är något högre än en normal konversation. Den har flera driftlägen, inklusive Auto, Cool, Fan och Dry, och justerbara fläkthastigheter, allt från Auto och High till Low och Medium. Medan detta potentiellt kan minska enhetens ljudnivå, erbjuder den inget särskilt tyst läge.
Erbjuder Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW ytterligare funktioner? Till exempel en justerbar termostat, en timer, ett fläktläge, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning?
Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW kommer med flera ytterligare funktioner, bland annat ett justerbart fläktläge, en avfuktande funktion och en fördröjd start. Enheten kan styras via en trådlös fjärrkontroll eller direkt på dess LCD-skärm. Det nämns emellertid inget om en justerbar termostat, timer, Wi-Fi-kontroll eller värmekapacitet.
Vad säger användare och experter om Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW:s energieffektivitet, kylkapacitet, användarvänlighet och installation?
Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW har mottagit positiva recensioner för sin energieffektivitet och kylkapacitet. Användarna uppskattar dess användarvänlighet och enkla installationsprocess, medan experterna berömmer dess energisparande funktioner och kraftfulla kylprestanda.

Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW Cooling jämfört med andra AC

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln