DeLonghi PAC N90 ECO SILENT

DeLonghi PAC N90 ECO SILENT

(4.1)

480 recensioner

tyst AC för stora utrymmen

DeLonghi PAC N90 ECO SILENT är ett populärt val bland användarna, vilket framgår i enhetens höga kundbetyg på 4,5/5 och 4/5 stjärnor. Vi uppskattar enhetens kombination av effektivitet och enkelhet såväl som dess förmåga att kyla utrymmen upp till 80 kvadratmeter. Detta gör den lämplig för användning i större rum. Trots att det finns en del påstående som menar att enhetens bullrar, verkar den ändå relativt tyst med en ljudnviå på bara 64 dB. Den har dessutom en praktisk timerfunktion och en utmärkt energieffektivitet märkt med A.

 • Använder naturlig gas med hög verkningsgrad
 • Bred Soft-Touch-kontrollpanel
 • Låg ljudnivå med Delonghi silent-teknik

Specifikationer

Effekt 2900 W
Rekommenderad rumsstorlek 80 m2
Ljudnivå 63 dB
Kyleffekt 9800 BTU/h
Fjärrkontroll check-icon
Timer check-icon
Mått 75 x 39,5 cm

För-och nackdelar

Fördelar

 • Användarvänlig drift
 • Handtag och hjul för enkel transport
 • Praktisk timer-funktion
 • Avfuktningsfunktion
 • Eco Plus-funktion
 • Energibesparing

Nackdelar

 • Utan nattlägesfunktion
 • Högre prisklass

FAQ

Vad är strömförbrukningen i watt och kylkapaciteten i BTU för DeLonghi PAC N90 ECO SILENT? Är den lämplig för ett rum på 40 kvadratmeter?
DeLonghi PAC N90 ECO SILENT har en strömförbrukning på 2 900 watt och en kylkapacitet på 9 800 BTU. Den rekommenderas för rum upp till 80 kvadratmeter, vilket innebär attt den är mer än tillräcklig för ett rum på 40 kvadratmeter.
Hur hög ljudnivå för DeLonghi PAC N90 ECO SILENT? Har den en tyst läge för minskad bullerdrift?
DeLonghi PAC N90 ECO SILENT luftkonditionering har en maximal ljudnivå på ungefär 64 dB. Den har dock inget tyst läge.
Har DeLonghi PAC N90 ECO SILENT några extra funktioner? Till exempel en justerbar termostat, en timer, ett fläktläge, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning?
DeLonghi PAC N90 ECO SILENT har en timerfunktion, en Eco Plus-funktion för energibesparing samt avfuktning. Enheten kan styras med hjälp av touchknappar eller en trådlös fjärrkontroll. Det nämns emellertid inget om en justerbar termostat, ett fläktläge, Wi-Fi-kontroll eller uppvärmning.
Vad säger användare och experter om DeLonghi PAC N90 ECO SILENT:s energieffektivitet, kylningskapacitet, användarvänlighet och installation?
DeLonghi PAC N90 ECO SILENT lovordas för dess energieffektivitet och kylningskapacitet. Användarna tycker dessutom att den är enkel att både använda och installera. Den har fått 4,5/5 stjärnor av användarna på Skousen.dk och 4/5 stjärnor av användarna på Whiteaway.com.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Videorecension

DeLonghi PAC N90 ECO SILENT jämfört med andra AC

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln