Nordic Home Culture AC-510

Nordic Home Culture AC-510

()

recensioner

Pris:

3.190 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
AC med timer

Vi tycker att Nordic Home Culture AC-510 erbjuder en rad praktiska funktioner, bland annat snabb kylning och avfuktning, vilket gör den lämplig för rum upp till 24 kvadratmeter. Vi uppskattar enhetens energieffektivitet – rankad som klass A – och enkla installation. Timerfunktionen och fjärrkontrollen erbjuder dessutom extra bekvämlighet. Vi vill emellertid påpeka att den för en ljudnivå på 65 dB, vilket är något högre än andra liknande modeller.

  • Cirkulation, luftfuktare och luftkylning i ett
  • Två luftflödeslägen med 3 fläktinställningar
  • Avtagbart och tvättbart filter för luftintag
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Effekt 2100 W
Rekommenderad rumsstorlek 24 m2
Ljudnivå 65 dB
Kyleffekt 7000 BTU/h
Fjärrkontroll check-icon
Timer check-icon
Mått 31 x 67 x 31 cm
Vikt 31 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Intuitiv kontrollpanel
  • Digital termostat
  • Fjärrkontrollstyrd
  • Kyler ner området snabbt
  • Timer-funktion

Nackdelar

  • lite skrymmande ventilationsslang

FAQ

Vad är strömförbrukningen i watt och kylkapaciteten i BTU för Nordic Home Culture AC-510? Är den lämplig för ett rum på 40-50 kvadratmeter?
Nordic Home Culture AC-510 har en strömförbrukning på 2 100 watt och en kylkapacitet på 7 000 BTU. Den är designad för mindre utrymmen och rekommenderas för rum upp till 24 kvadratmeter. Detta är en aspekt att beakta, eftersom det gör den mindre lämplig för dig som eventuellt behöver kyla ett rum på 40-50 kvadratmeter.
Hur hög ljudnivå för Nordic Home Culture AC-510?
Nordic Home Culture AC-510 har en ljudnivå på 65 dB, vilket är något högre än andra liknande modeller.
Erbjuder Nordic Home Culture AC-510 några extrafunktioner? Till exempel en justerbar termostat, en timer, ett fläktläge, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning?
Nordic Home Culture AC-510 har flera extrafunktioner, bland annat en justerbar termostat, en timer och en avfuktande funktion.
Vad säger användare och experter om Nordic Home Culture AC-510:s energieffektivitet, kylningskapacitet, användarvänlighet och installation?
Nordic Home Culture AC-510 rekommenderas starkt av både användare och experter som hyllar enheten för dess energieffektivitet och kylningskapacitet. Användarna tycker dessutom att den är enkel att använda och installera. AC:n har ett betyg på 4,5/5 stjärnor på Google Shopping och rekommenderas av tidningen M3.se.

Nordic Home Culture AC-510 jämfört med andra AC

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln