Whirlpool PACW212CO

Whirlpool PACW212CO

(4.1)

431 recensioner

portabel AC för privata hushåll

Vi tror att Whirlpool PACW212CO, som hyllas för sin prestanda och design, är en högpresterande AC. Vi gillar särskilt enhetens tysta drift, som håller en ljudnivå på endast 52 dB – tystare än ett typiskt samtal – vilket garanterar en stillsam miljö. Bekvämligheten förbättras ytterligare av dess användarvänliga fjärrkontroll som möjliggör smidiga justeringar för att passa dina specifika behov. Enhetens kompakta och hjulbaserade design gör den dessutom portabel. Inkluderingen av 6th Sense-teknologin, i kombination med ett HEPA-filter, hjälper inte bara till att upprätthå

  • Automatisk styrning av temperatursensor
  • Kompakt och praktisk storlek för enkel förflyttning
  • AutoClean-funktion

Pris:

4.549 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 30 m2
Effekt 3500 W
Ljudnivå 64 dB
Kyleffekt 12000 BTU/h
Fjärrkontroll check-icon
Timer check-icon
Kylningskapacitet 2.6 kW
Mått 44,8 x 74,4 x 40 cm
Vikt 34 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Ekonomisk användning
  • HEPA-filter
  • 6th sense-teknologi
  • Lätt att installera

Nackdelar

  • Lite högljudd vid hög hastighet

FAQ

Vad är strömförbrukningen i watt och kylkapaciteten i BTU för Whirlpool PACW212CO? Är den lämplig för ett rum på 40-50 kvadratmeter?
Whirlpool PACW212CO har en strömförbrukning på 3 500 watt och en kylkapacitet på 12 000 BTU. Den är emellertid rekommenderad för utrymmen på 30 kvadratmeter, vilket eventuellt gör den otillräcklig för ett rum på 40-50 kvadratmeter.
Hur hög ljudnivå för Whirlpool PACW212CO? Har den ett tyst läge för minskad bullerdrift?
Whirlpool PACW212CO har en maximal ljudnivå på 52 dB. Den har en tyst läge som utnyttjar en lägre fläkthastighet, vilket reducerar ljudnivån till 48 dB.
Erbjuder Whirlpool PACW212CO några extra funktioner? Till exempel en justerbar termostat, en timer, ett fläktläge, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning?
Whirlpool PACW212CO har en justerbar termostat – tack vare dess 6th Sense-teknologi – och ett fläktläge, känt som Silent Mode, som utnyttjar en lägre fläkthastighet. Det nämns emellertid inget om en timer, Wi-Fi-anslutning eller uppvärmning..
Vad säger användare och experter om Whirlpool PACW212CO:s energieffektivitet och användarvänlighet?
Användarna och experterna framhåller Whirlpool PACW212CO som en energieffektiv och användarvänlig AC. Den har fått toppbetyg av både Råd & Rön och PriceRunner: 4/5 stjärnor. Den har dessutom 4,1/5 stjärnor på Amazon, vilket tyder på övergripande tillfredställelse bland användarna för dess prestanda och användarvänliga funktioner.

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Pricerunner är en webbplats som erbjuder jämförelser och recensioner av produkter inom en rad olika kategorier, bland annat elektronik och hushållsapparater. Pricerunner kombinerar expertutlåtanden med användarrecensioner, vilket ger varje bedömning ett verklighetsbaserat perspektiv. Denna kombination förser potentiella kunder med värdefulla insikter som kan hjälpa dem att fatta välgrundade köpbeslut utan att utsättas för överdriven reklam. Whirlpool PACW212CO har fått 4 stjärnor på PriceRunner.


Whirlpool PACW212CO jämfört med andra AC

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln