Viking Engaholm

Viking Engaholm

(0)

0 recensioner

säng utan gavel med 25 års garanti på ram- och fjäderbrott

Det vi uppskattar med sängen Viking Engaholm Continental Bed är dess eleganta design kombinerat med ett färgetemat ‘kol’. En märkbar funktion är dess konkurrenskraftiga prissättning. Sängen erbjuder ett optimalt tryckavlastningssystem, uppnått genom dess ram av granträ utrustad med fjädring. Vi tycker att sängens pocketfjädermadrass och perforerade polyeter skumstoppning bidrar till bekväm sömn. Denna svensk-tillverkade produkt erbjuder en 25-års garanti på ram och fjäderbrott.

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Storlek 120x200 cm
Höjd ?
Antal komfortzoner ?
Halkskydd ?
typ av övermadrass Polyether
tjocklek på övermadrass 8 cm
ekocertifikat Oeko-Tex & FSC
garanti 25 Years
gratis provperiod ?

FAQ

Vad är den lämpliga sängstorleken för Viking Engaholm för ett mindre sovrum för en person samtidigt som utrymmet maximeras?
Viking Engaholm kontinentalsäng passar för ett mindre sovrum som behöver rymma en person samtidigt som det maximerar utrymmet. Dess storlek är 120x200 cm, vilket ger gott om sovyta utan att ta upp för mycket rum.
Vilken typ av säng är Viking Engaholm, och vilka är några av dess viktigaste egenskaper och fördelar?
Viking Engaholm är en kontinentalsäng med träram utrustad med fjäderupphängning för optimal tryckavlastning. Den har en pocketfjädermadrass som ger individuellt stöd och komfort för en god natts sömn. Sängen inkluderar en 8 cm tjock polyeterbäddmadrass och erbjuder 25 års garanti på ram- och fjäderbrott. Den är tillverkad i Sverige, miljöcertifierad (Oeko-Tex & FSC) och stilfullt designad.
Hur anpassar sig Viking Engaholms bäddmadrass till olika sovpositioner och personliga preferenser när det gäller fasthet och material?
Viking Engaholm madrass anpassar sig till olika sovpositioner och personliga preferenser genom sin pocketfjädringsstruktur, vilket ger optimal tryckavlastning. Dess polyeterbäddmadrass erbjuder extra stöd där det behövs. Dessutom tillgodoser madrassen personliga preferenser för fasthet.
Vilka insikter har kund- och expertrecensioner gett om komfort, kvalitet och livslängd på Viking Engaholm-sängen?
Kund- och expertrecensioner framhåller att sängen Viking Engaholm är mycket bekväm och av utmärkt kvalitet. Dess robusta konstruktion garanterar lång livslängd, med många användare som rapporterar att den fortfarande är i bra skick även efter flera års användning. Sängens komfort tillskrivs ofta dess välutformade ergonomiska funktioner.

Viking Engaholm jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln