Ekens Essens Säng

Ekens Essens Säng

(0)

0 recensioner

Pris:

29.588 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
utmärkt sov- och sittkomfort

Vi anser att sängen Ekens Essens är nästa innovativa produkt som förtjänar en plats på vår topplista. Denna justerbara säng erbjuder dig flexibiliteten att höja eller sänka båda ändarna med en fjärrkontroll. 5-zonspocketmadrassen ger optimalt stöd genom hela din kropp. Med en Softex Trens madrass inkluderad, har du dessutom många alternativ när det gäller storlek och färg. Den justerbara funktionen och en 25-års garanti på ram- och fjäderbrott är viktiga punkter att överväga.

  • Handgjord med svenska hantverkstraditioner
  • Tyst drift med trådlös fjärrkontroll
  • Femdelad bottenplatta för exakt komfortreglering
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Storlek 105 x 210 cm
Höjd 57 cm
Antal komfortzoner 5
typ av övermadrass Latex
tjocklek på övermadrass 9 cm
ekocertifikat Oeko-tex certifierad
garanti 20 (5 på motor) år
gratis provperiod ?

För-och nackdelar

Fördelar

  • Finns i olika färger och storlekar
  • Utrustad med nattbelysning i motorn
  • Kostnadsfri hemleverans
  • FSC och OEKO-TEX certifierad
  • Modern skandinavisk design

Nackdelar

  • Relativt lång leveranstid på 6-8 veckor
  • Sängben ingår inte

FAQ

Vilken är den rekommenderade sängstorleken för sängen Ekens Essens för att bekvämt rymma två personer utan att ta upp för mycket utrymme i rummet?
Den rekommenderade sängstorleken för sängen Ekens Essens för att bekvämt rymma två personer utan att ta upp för mycket utrymme är 105 x 210 cm. Denna storlek ger gott om utrymme för två personer och 5-zoners pocketmadrassen säkerställer optimalt stöd för hela kroppen.
Vad gör sängen Ekens Essens unik i fråga om komfort och konstruktion jämfört med andra typer av sängar på marknaden?
Sängen Ekens Essens är unik med sin 5-zoners pocketmadrasstruktur, vilket ger optimalt kroppsstöd. Den medföljande Softex Trens-bäddmadrassen ökar komforten, och sängen kan justeras med en trådlös fjärrkontroll. Den levereras med en 25-års garanti för ram- och fjäderbrott, vilket garanterar hållbarhet. Olika färger och storlekar finns tillgängliga.
Vilka faktorer bör beaktas när man väljer bäddmadrass för Ekens Essens för optimal sömnkvalitet och komfort?
När du väljer Ekens Essens bäddmadrass, överväg dess 5-zoners pocketfjäderstruktur för optimal kroppsstöd. Den medföljande Softex Trens bäddmadrass lägger till komfort. Dess justerbarhet och trådlösa fjärrstyrning erbjuder bekvämlighet. Bäddmadrassen finns tillgänglig i olika storlekar och färger.
Vilka insikter ger kund- och expertrecensioner om komforten och kvaliteten på sängen Ekens Essens?
Kund- och expertrecensioner för sängenEkens Essens framhäver dess exceptionella komfort och kvalitet. Användare uppskattar dess stödjande struktur, och noterar att den förbättrar sömnkvaliteten. Experter berömmer också madrassens hållbarhet och fasthet, vilket vittnar om dess högkvalitativa material och konstruktion. Sammantaget får den positiv feedback för komfort och kvalitet.

Recensioner och tester av Ekens Essens Säng

Vår recension

Mycket prisvärd justerbar säng

Ekens Essens justerbara säng är en attraktiv lösning för dem som vill ha justerbar funktionalitet. Med den medföljande fjärrkontrollen har du möjlighet att höja och sänka sängen på både rygg och fötter, så att du kan hitta den perfekta positionen för att läsa eller njuta av en god natts sömn. Den 5-zoniga pocketmadrassen ger optimalt stöd i hela kroppen, tack vare de individuellt pocketförsedda fjädrarna och varierande fasthet i olika zoner. Madrassen är handgjord enligt svenska hantverkstraditioner och har även FSC- och OEKO-TEX-certifierade material, vilket garanterar en högkvalitativ och miljövänlig konstruktion. Softex Trens Top-madrassen bidrar till den övergripande komforten i sängen. Även om det finns valmöjligheter i storlek och färg är det värt att nämna att leveranstiden kan vara relativt lång och att sängben inte ingår. Dessa nackdelar överskuggas dock av sängens justerbara funktionalitet och den extra tryggheten av en 25-års garanti på ramen och fjäderbrotten. Vi anser att Ekens Essens justerbara säng är ett bra alternativ som erbjuder anpassningsbar komfort och långsiktig hållbarhet.

Jovana Aleksic Recension av: Jovana Aleksic

0

Baserat på 0 recensioner

Ekens Essens Säng jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln