TYYNI säng

TYYNI säng

(0)

0 recensioner

kvalitetssäng i hög kvalitet

I vår recension av sängen TYYNI från Matri fann vi att denna eleganta kontinentalsäng är vackert utformad och anser att den kan förhöja de flesta sovrumsinteriörer. Dess skandinaviska estetik och dubbla fjäderfunktion erbjuder komfort som aldrig förr. Med en relativt hög höjd på 58cm säkerställer den enkel användning när man kliver i och ur. Tillgänglig för köp hos Solhem Inredning, kommer den med en 30-dagars returpolicy för din sinnesro. Vi tycker att dess robusta konstruktion bidrar till dess attraktivitet.

  • Dubbla fjädringssystem
  • Miljöcertifierad produktion och kvalitetscertifierad
  • Snygg skandinavisk design för alla hem

Specifikationer

Storlek 180 x 200 cm
Höjd 58 cm
typ av övermadrass Latex
ekocertifikat Oeko-tex certifierad
gratis provperiod 14 dagar
Antal komfortzoner ?
tjocklek på övermadrass ?
garanti ?

För-och nackdelar

Fördelar

  • Robust och hållbar ram
  • Anpassar sig till kroppens konturer
  • Oeko tex-certifierade material
  • Lätt att underhålla och avlägsna skyddet

Nackdelar

  • 3-4 veckors leveranstid
  • Finns endast i en färg

FAQ

Vilka storleksalternativ finns tillgängliga för sängen TYYNI, och vilket skulle vara mest lämpligt för ett mindre sovrum?
Sängen TYYNI finns tillgänglig i storleken 180 x 200 cm. Med tanke på den stora storleken kanske den inte passar för mindre sovrum. Sängens höjd är 58 cm.
Vilken typ av säng är TYYNI och vilka är dess distinkta egenskaper?
TYYNI är en kontinentalsäng med en hållbar ram och ribbor tillverkade av obehandlat trä. Dess distinkta egenskaper inkluderar en mittmadrass med pocketfjädrar för ökad komfort och livslängd, jutelatexpolstring och ett avtagbart bomulls-polyesteröverdrag som är Oeko-Tex-certifierat.
Vilka faktorer bör beaktas när man väljer TYYNI bäddmadrass för att säkerställa optimal sömnkvalitet och komfort?
När du väljer TYYNI bäddmadrass, överväg dess struktur som inkluderar pocketfjädrar för ökad komfort och hållbarhet. Det avtagbara bomulls-polyesteröverdraget är Oeko-tex certifierat, vilket garanterar att inga skadliga kemikalier används. Det dubbla fjädersystemet ger extra komfort och stöd för kroppen. Dessutom stöter det ventilerade jutelatexpaddningen bort fukt för en optimal sovupplevelse. Storlek och höjd är också viktiga faktorer.

Recensioner och tester av TYYNI säng

0

Baserat på 0 recensioner

Vår recension

Bästa valet av kvalitet

Sängen TYYNI Continental från Matri imponerar med sin eleganta skandinaviska design och den exceptionella komforten tack vare det dubbla fjädringssystemet. Med en höjd på 58 cm är det lätt att komma in och ut ur sängen, vilket bidrar till den övergripande bekvämligheten. Fickfjädringen i den mellersta madrassen garanterar hållbarhet och ökad komfort, medan jute-latexpolstret förbättrar sovupplevelsen. Sängstommen och ribborna, som är tillverkade av obehandlat trä, visar på kvalitet och hållbarhet. Den övre madrassens avtagbara överdrag, tillverkat av Oeko-tex-certifierat bomullspolyestertyg, garanterar renlighet och komfort. Den dubbla fjädringen och den ventilerade jute-latexpolstringen ger optimalt stöd och fuktavvisning för en föryngrande natts sömn. Även om TYYNI-sängen finns i en vit färg och leveranstiden skulle kunna förbättras, uppvägs dessa faktorer av sängens övergripande kvalitet och komfort.

Jovana Aleksic Recension av: Jovana Aleksic

TYYNI säng jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln