Hästens Herlewing

Hästens Herlewing

(0)

0 recensioner

Pris:

163.900 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
lyxig säng från premiumtillverkare

Vi tror på Herlewing Continental Beds lyxiga attraktion. Vad vi gillar med denna produkt är dess anpassningsmöjligheter, från 12 färgval till en mängd olika storlekar. Denna säng lovar lindring från nack- och ryggbesvär med sin justerbara fasthet och tre kombinerade fjädersystem. Dessutom har den ett avtagbart, tvättbart komfortmadrasskydd för ökad hygien. Sängen är konstruerad med en solid fururam, stålfjädrar och stoppning av hästhår, linne, ull och bomull, och är designad för din ultimata komfort.

  • Unikt trippelupphängningssystem
  • Tillverkad av endast rena naturmaterial
  • Sidenbroderi med Hästens ikoniska kuber
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Storlek 180 x 200 cm
Höjd 61 cm
typ av övermadrass Bomull / Ull / Fräkenhår
tjocklek på övermadrass 7 cm
ekocertifikat check-icon
garanti 25 år
Antal komfortzoner ?
gratis provperiod ?

För-och nackdelar

Fördelar

  • Hög komfortnivå
  • Temperaturreglerande material
  • Tillgänglig i 3 färger
  • Toppmadrass med extra elasticitet

Nackdelar

  • Hög prisklass

FAQ

Vilka storleksalternativ finns tillgängliga för Hästens Herlewing-säng, och vilken skulle passa bäst i ett mindre sovrum?
Hästens Herlewing-sängen finns tillgänglig i en storlek, 180 x 200 cm, med en höjd på 61 cm. Detta gör den till en stor säng och kanske inte är den mest lämpliga för ett mindre sovrum. Den levereras med en bekväm bäddmadrass med en tjocklek på 7 cm.
Vad gör att Hästens Herlewing-sängen sticker ut när det gäller komfort och konstruktion jämfört med andra typer av sängar som resårmadrasser, kontinentalsängar och justerbara sängar?
Hästens Herlewing-sängen sticker ut på grund av sin lyxiga konstruktion och komfort. Den är designad med en robust ram av massivt furuträ och har tre kombinerade fjädersystem som anpassar sig till din kropp, vilket ger optimalt stöd. Sängen levereras även med en bekväm bäddmadrass gjord av bomull, ull och hästhår, vilket säkerställer en bekväm yta varje natt. Dess 25-åriga garanti vittnar ytterligare om dess kvalitet och hållbarhet.
Vilka faktorer bör beaktas när man väljer en Hästens Herlewing-bäddmadrass för optimal sömnkvalitet och komfort?
När du väljer en Hästens Herlewing bäddmadrass, överväg dess struktur och fasthet för stöd till rygg och nacke. Madrassen formar sig efter din kropp och ger optimalt stöd. Den inkluderar tre kombinerade fjädersystem för maximal komfort. Dessutom är bäddmadrassen avtagbar och tvättbar. Sängstommen är gjord av massivt furuträ, vilket garanterar hållbarhet.
Vilka insikter har kund- och expertrecensioner givit om komfort, kvalitet och hållbarhet hos Hästens Herlewing-säng?
Kund- och expertrecensioner av Hästens Herlewing-sängen framhäver dess exceptionella komfort, överlägsna kvalitet och imponerande livslängd. Användare uppskattar den lyxiga känslan, medan experter berömmer de högkvalitativa material som används. Sängen får också beröm för sin hållbarhet, med många användare som rapporterar utmärkt skick efter långvarig användning.

Hästens Herlewing jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln