Haven Diamant - Antracit

Haven Diamant - Antracit

(0)

0 recensioner

säng med OEKO-TEX-certifierade material

Haven Diamant – Antracit, som röstades fram som bäst i test av Testfakta, är en danskdesignad kontinentalsäng med fokus på ergonomi och komfort. Den har tre lager med sju komfortzoner, tillverkade av hållbara material. Vi gillar dess anpassningsbara alternativ med fem färger och fyra typer av sängstommar. Dessutom erbjuder den tre olika fasthetsnivåer för att stödja din kroppsvikt och struktur. Vi tror att du med Haven Diamant – Antracit investerar i en god natts sömn.

  • Danska material av hög kvalitet i svenskt trä
  • Nordic Ecolabbeled
  • Justerbar fasthet i madrassen

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Storlek 180 x 200 cm
Höjd 64 cm
Antal komfortzoner 7
Halkskydd check-icon
sänggavel ingår check-icon
garanti 25 år
gratis provperiod 100 dagar
typ av övermadrass Skum med grafitpartiklar
tjocklek på övermadrass 6 cm
ekocertifikat Oeko-tex certifierad

För-och nackdelar

Fördelar

  • Flera designmöjligheter
  • Material med naturliga gräsfibrer
  • 100 nätters riskfri provperiod
  • Stadig och hållbar sängram

Nackdelar

  • Högre prisklass
  • Bäddmadrassen kan glida lite

FAQ

Vilka sängstorlekar erbjuder Haven Diamant - Antracit och hur anpassar de sig efter olika användarbehov och rumsstorlekar?
Sängen The Haven Diamant - Antracit erbjuder en storlek av 180 x 200 cm, vilket tillgodoser olika användarbehov och rumsstorlekar.
Vilken typ av säng är Haven Diamant - Antracit, och vad är några av dess viktigaste egenskaper?
The Haven Diamant - Antracit är en stor säng som har sju komfortzoner, en skummadrassöverdrag med grafitpartiklar som är 6 cm tjock och kommer med en 25-års garanti. Den inkluderar också en 100-dagars gratis provperiod och är Oeko-Tex-certifierad.
Vilken fasthetsnivå erbjuder Haven Diamant - Antracit bäddmadrass och kommer den med en gratis provperiod eller alternativ för gratis madrassbyte?
The Haven Diamant - Antracit sängmadrass erbjuder sju komfortzoner, vilket ger en varierad nivå av fasthet.
Vad säger kund- och expertrecensioner om komforten, kvaliteten och livslängden på sängen Haven Diamant - Antracit?
Kunder och experter ger höga betyg till sängen Haven Diamant - Antracit för dess komfort, kvalitet och hållbarhet. Den utsågs till bäst i ett test av Testfakta 2021. Dessutom har den ett betyg på 4,7/5 stjärnor baserat på över 2900 recensioner på TrustPilot, vilket indikerar hög kundtillfredsställelse.

Recensioner och tester av Haven Diamant - Antracit

Vår recension

Bäst i test

Sängen har testats av Testfakta, som utsåg den till vinnare. Även om testet finansierades av Bedre Nætter själva tyder utmärkelsen på en säng av hög kvalitet med fokus på ergonomi. Vid kundomdömen har Haven Original har fått betyget 4,5. Dessutom har Bedre Nætter som varumärke fått 4,7 stjärnor på Trustpilot, vilket bevisar att deras kunder är mycket nöjda med produkterna.

Du erbjuds 100 nätter för att själv prova sängen, under vilka du kan skicka tillbaka den utan kostnad om den inte skulle uppnå dina förväntningar. Dessutom får du 25 års garanti på fjäder och sängram. Kombinationen av uppvisat god kundservice och positiva kundomdömen gör att vi rekommenderar Haven Original.

Jovana Aleksic Recension av: Jovana Aleksic

0

Baserat på 0 recensioner

Haven Diamant - Antracit jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln