Emma Diamond

Emma Diamond

(0)

0 recensioner

med testvinnande madrass

Emma Diamond Bed, är en högkvalitativ produkt som inte kostar skjortan. Denna säng i skandinavisk design imponerar i alla sovrum och kommer med fri leverans. Det som även sticker ut är provperioden på 100 dagar, vilket låter dig uppleva sängen fullt ut innan du bestämmer dig. Madrassens struktur erbjuder komfort och flexibilitet med över 300 pocketfjädrar, och en 10-års garanti. Vi anser att dessa funktioner gör den till ett attraktivt alternativ för dig som söker både stil och komfort i ditt sovarrangemang.

  • Val mellan två madrasser
  • Tillverkad av trä av hög kvalitet
  • Madrassen och bäddmadrassen även OEKO-TEX® Standard 100-certifierade

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Storlek 140x200 cm
Höjd 72 cm
typ av övermadrass Memoryskum
ekocertifikat Oeko-tex certifierad
garanti 10 år
gratis provperiod 100 dagar
Antal komfortzoner 7
Halkskydd check-icon
tjocklek på övermadrass 9 cm
sänggavel ingår check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Består av sju delar: sänggavel, madrass, bäddmadrass, madrasskydd, ben och sängbotten
  • Temperaturreglerande teknik för optimal djupsömn
  • 100 nätters provperiod
  • 10 års garanti

Nackdelar

  • Finns i tre färger

FAQ

Vilken storlek är sängen Emma Diamond, och skulle den passa för ett mindre sovrum eller ett större?
Sängen Emma Diamond är 140x200 cm stor och står 72 cm hög från golvet till toppen av madrassen. Dess kompakta storlek gör den lämplig för mindre sovrum, men dess höga komfortnivå skulle också göra den till ett utmärkt tillskott i ett större rum.
Vilken typ av säng är Emma Diamond och vilka funktioner erbjuder den för sovkomfort?
Emma Diamonds är en högkvalitativ säng med en tjock madrass utrustad med över 300 pocketfjädrar för ökad komfort, flexibilitet och ergonomi. Madrassen har 7 komfortzoner som anpassar sig efter individens kropp och sovställning. Sängen är Oeko-tex certifierad och kommer med en 10 års garanti.
Hur anpassar sig sängenEmma Diamonds KDMF-madrassen till olika sovpositioner och personliga komfortpreferenser?
Emma Diamond-sängKDMF-madrassen erbjuder personlig komfort och stöder olika sovpositioner. Fjädrarna ger flexibilitet, ergonomi och avlastning för att förebygga ryggproblem. Madrassen formar sig efter kroppen, vilket ger hög komfort hela natten.
Vilka insikter ger kund- och expertrecensioner om komfort, kvalitet och livslängd på Emma Diamond-sängen?
Kund- och expertrecensioner lyfter fram komforten och kvaliteten på Emma Diamond sängen. Den har rankats som att ha den bästa madrassen av Testfakta 2022, vilket indikerar höga nivåer av tillfredsställelse bland användare. Produktens livslängd hyllas också, vilket gör den till ett hållbart val för konsumenter.

Recensioner och tester av Emma Diamond

Vår recension

Bäst i Test säng hos Testfakta 2022

Vi rekommenderar Emma Diamond säng bäst i test 2022 hos Testfakta, eftersom den erbjuder en exceptionell sömnupplevelse med sina anmärkningsvärda funktioner och fördelar. Inkluderandet av den testvinnande Emma Diamond-fjädermadrassen eller Emma Flip-fjädermadrassen garanterar en perfekt kombination av komfort och stöd. Dess tidlösa skandinaviska design, märkt med OEKO-TEX®-certifiering, garanterar hälsosamma och högkvalitativa material. Det är värt att nämna att Emma-sängen för närvarande finns i tre färger: Mörkgrå, ljusgrå och beige. Om du har en specifik färgpreferens eller en särskild estetik i åtanke för ditt sovrum kan de begränsade färgalternativen vara en nackdel.

Jovana Aleksic Recension av: Jovana Aleksic

0

Baserat på 0 recensioner

Emma Diamond jämfört med andra sängarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln