Scanpan Classic

Scanpan Classic

(4.4)

226 recensioner

utsedd till bästa stekpanna hos T3.com

Stekpannan Scanpan Classic, med sin robusta och hållbara design, sticker ut på marknaden. Vad vi gillar med denna produkt är dess keramiska non-stick beläggning i titan som tål alla typer av köksredskap, även metalliska. Detta gör även att stekpannan möjliggör hälsosammare matlagning, eftersom den kräver mindre matfett. Dock är den inte kompatibel med induktionshällar. Stekpannan är ugnssäker men rekommenderas inte för diskmaskinsrengöring, då detta kan göra att den kommer i kontakt med skadliga kemikalier som PFAS.

  • Patenterat handtag med fjäderlås
  • Högkvalitativ non-stick-beläggning av keramiskt titan
  • Robust och hållbar konstruktion

Pris:

1.399 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Diameter 32 cm
Material Aluminium
Tjocklek 38,1 mm
Vikt 0,75 kg
Typ av beläggning Keramik

För-och nackdelar

Fördelar

  • Enkel och lättviktig design
  • Klarar alla typer av redskap, även metall
  • Lätt att underhålla då den kan diskas i diskmaskin
  • Tillverkad av miljövänligt återvunnet aluminium
  • Ugnssäker

Nackdelar

  • Inte lämplig för induktionshällar

FAQ

Vad är storleken på stekpannan Scanpan Classic?
Storleken på Scanpan Classic stekpanna är 24 cm i diameter. Den är tillverkad av aluminiummaterial med en keramisk beläggning. Tjockleken är 38,1 mm och den väger 0,75 kg.
Vilket material är Scanpan Classic gjord av och passar den för alla typer av spisar?
Scanpan Classic är gjord av aluminium och har en keramisk beläggning. Dess mångsidiga materialkomposition gör den lämplig för alla typer av spishällar.
Vilken typ av non-stick-beläggning har Scanpan Classic och hur påverkar detta dess värmetålighet och rengöringsvänlighet?
Scanpan Classic har en keramisk non-stick-beläggning. Denna typ av beläggning erbjuder utmärkt värmetålighet, vilket gör att pannan kan tåla höga matlagningstemperaturer. Dessutom gör den keramiska non-stick-ytan att stekpannan är enkel att rengöra eftersom maten inte fastnar på den.
Vad är de främsta styrkorna och svagheterna med Scanpan Classic, enligt användar- och expertrecensioner?
Scanpan Classics huvudsakliga styrkor enligt användar- och expertrecensioner är dess högkvalitativa non-stick-yta, jämna värmefördelning och dess hållbarhet. Dess svagheter inkluderar dock ett relativt högt pris och vissa användare rapporterar även problem med att handtaget blivit löst med tiden.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Scanpan Classic jämfört med andra stekpannor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln