ONYX Cookware™ Stekpanna

(0)

0 recensioner

med hybridteknologi för perfekt stekyta

ONYX Cookware™ Stekpanna är väl värd att överväga på grund av dess popularitet bland konsumenter. Med en generös diameter på 26 cm passar denna stekpanna stora hushåll eller dig som gillar att laga mat i stora mängder. Du har valet mellan en klassisk PTFE-beläggning med diamantstoft för extra hållbarhet, eller en keramisk beläggning gjord av naturliga material. Denna non-stick yta underlättar rengöring och är robust nog för metallredskap. Stekpannan är kompatibel med alla typer av spisar och hällar, vilket bidrar till dess mångsidighet.

  • Överlägsen non-stick-beläggning av PTFE eller keramik
  • Tri-Ply - högkvalitativ konstruktion i tre skikt
  • Lämplig för alla typer av spishällar

Specifikationer

Diameter 26 cm
Material Rostfritt stål, aluminium
Vikt 1,2 kg
Typ av beläggning PTFE, keramik

För-och nackdelar

Fördelar

  • Modern produkt med patenterad teknik
  • Tål att diskas i diskmaskin
  • Kan användas på alla sorters spishällar
  • Ugnssäker vid upp till 260 °C
  • Skraplös yta

Nackdelar

  • Ingen värmeindikator
  • Bör ej användas om beläggningen skadas (möjlig risk för PFAS)

FAQ

Vad är storleken på ONYX Cookware™ Stekpanna?
The ONYX Cookware™ Stekpanna har en diameter på 26 cm. Den är tillverkad av rostfritt stål och aluminium, väger 1,2 kg och har en PTFE-keramisk beläggning.
Vilket typ av material är ONYX Cookware™ Stekpanna tillverkad av och är den lämplig för alla typer av spishällar?
ONYX Cookware™ Stekpanna är tillverkad av rostfritt stål och aluminium, vilket gör den robust och hållbar, med en PTFE- och keramisk beläggning. Materialkompositionen gör stekpannan lämplig för alla typer av spishällar, vilket garanterar mångsidighet i olika matlagningsmiljöer.
Vilken typ av non-stick-beläggning används i ONYX Cookware™ Stekpanna och hur påverkar det produktens värmetålighet och rengöringsförmåga?
ONYX Cookware™ Stekpanna använder en non-stick beläggning gjord av PTFE och keramik. Denna typ av beläggning förbättrar produktens värmetålighet, vilket gör att den kan tåla höga matlagningstemperaturer. Det gör också kärlet lätt att rengöra, eftersom maten inte fastnar på ytan.
Vad säger användar- och expertrecensioner om funktionaliteten, hållbarheten och användarvänligheten hos ONYX Cookware™ Stekpanna?
Användar- och expertrecensioner indikerar att ONYX Cookware™ Stekpanna presterar bra vad gäller funktionalitet, med goda erfarenheter rapporterade av experter. Dess hållbarhet hyllas, vilket säkerställer långvarig användning. Dessutom framhävs enkelheten i användningen, vilket gör den till ett bra alternativ för matlagningsentusiaster.

ONYX Cookware™ Stekpanna jämfört med andra stekpannor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln