EVA Trio

EVA Trio

(4.8)

132 recensioner

budgetvänlig stekpanna med non-stick-beläggning

I vår recension har vi kommit fram till att stekpannan EVA Trio är en värdig konkurrent inom området för köksredskap. Denna produkt håller hög kvalitet med effektiv non-stick beläggning och exceptionell hållbarhet. Stekpannan är en dansk köksklassiker, som erbjuder en stor diameter på 28cm och en polerad rostfri stålkonstruktion för extra robusthet. EVA Trio klarar av höga temperaturer på upp till 400°C och är kompatibel med olika värmekällor. Vi anser att denna stekpanna är ett utmärkt val för dig som söker hållbara non-stick köksredskap till ett överkomligt pris.

  • Slip-let®-beläggning av hög kvalitet
  • Klarar mycket höga temperaturer – upp till 400 °C
  • Idealisk för alla sorters matlagningsuppgifter

Pris:

599 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Diameter 28 cm
Material Rostfritt stål
Tjocklek 6,2 mm
Vikt 1,5 kg
Typ av beläggning Keramik

För-och nackdelar

Fördelar

  • Lätt att komma åt alla hörn och kanter med en stekspade.
  • Budgetvänligt alternativ
  • Extra stark non-stick-beläggning
  • Motståndskraftig mot repor

Nackdelar

  • Kan inte diskas i diskmaskinen

FAQ

Vad är storleken på EVA Trio-stekpannan?
EVA Trio-stekpannan har en diameter på 28 cm. Den är tillverkad av rostfritt stål med en tjocklek på 6,2 mm och väger 1,5 kg. Pannan har också en keramisk beläggning.
Vilket typ av material är stekpannan EVA Trio gjord av och är den lämplig för alla typer av spishällar?
EVA Trio-stekpannan är tillverkad av rostfritt stål med en keramisk beläggning. Den passar för alla typer av spisar på grund av dessa materials mångsidiga natur.
Vilken typ av non-stick beläggning använder EVA Trio stekpanna och hur påverkar det dess värmetålighet, rengöringsvänlighet och övergripande hållbarhet?
EVA Trio-stekpannan använder en keramisk non-stick-beläggning. Denna typ av beläggning erbjuder utmärkt värmetålighet, och behåller sin integritet även vid höga temperaturer. Den underlättar också rengöring på grund av sin non-stick-natur. Den keramiska beläggningen bidrar även till pannans övergripande hållbarhet.
Vad avslöjar både användar- och expertrecensioner om funktionaliteten, hållbarheten och användarvänligheten hos EVA Trio-stekpannan?
Både användar- och expertrecensioner avslöjar att stekpannan EVA Trio är mycket funktionell, hållbar och lätt att använda. Den fick imponerande 4,8 av 5 stjärnor på Google Shopping, vilket indikerar hög tillfredsställelse bland användare. Pannans kvalitetskonstruktion bidrar till dess hållbarhet och effektiva matlagningsprestanda.

EVA Trio jämfört med andra stekpannor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln