WMF PermaDur Premium

WMF PermaDur Premium

(4.8)

93 recensioner

enkel och fin stekpanna

Stekpannan WMF PermaDur Premium, från det välkända märket WMF, sätter en hög standard inom köksutrustning. Denna stekpanna med 28 cm i diameter möjliggör tillagning av större mängder mat samtidigt. Det vi särskilt uppskattar med denna produkt är dess kompatibilitet med alla spistyper och dess unika Triple Layer PermaDur non-stick beläggning. Denna funktion minskar behover för stekfett, förhindrar att maten fastnar och förenklar rengöringen. Observera dock att stekpannan inte är diskmaskinssäker. Dess berömvärda värmefördelning och hållbarhet gör den till ett värdigt övervägande för ditt kök.

  • Ergonomiskt handtag med flamskydd
  • TransTherm-universell bas
  • Lång värmelagring för energisnål matlagning

Pris:

911 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Diameter 28 cm
Material Aluminium
Kapacitet 1,5 l
Vikt 1,8 kg
Typ av beläggning PTFE

För-och nackdelar

Fördelar

  • Idealisk för att förbereda stora mängder mat
  • Utmärkt värmefördelning
  • Långvarig unik Triple Layer non-stick-beläggning
  • Kan användas på alla typer av spishällar, inklusive induktionshällar

Nackdelar

  • Begränsad användning i ugn
  • Inte diskmaskinsäker

FAQ

Vad är storleken på WMF PermaDur Premium stekpanna och hur jämför den sig med andra stekpannor när det gäller uppvärmning och hantering?
WMF PermaDur Premium stekpanna har en diameter på 28 cm, är tillverkad av aluminium och väger 1,8 kg. Pannans PTFE-beläggning säkerställer jämn uppvärmning och enkel hantering. Jämfört med andra stekpannor värms den upp snabbt och dess vikt ger bra hanteringsstabilitet.
Vilket typ av material är stekpannan WMF PermaDur Premium gjord av och hur presterar den när det gäller värmefördelning och lämplighet för olika typer av spishällar?
Stekpannan WMF PermaDur Premium är tillverkad av aluminiummaterial. Den har utmärkt värmefördelning på grund av aluminiumets egenskaper. Dess kompatibilitet med olika typer av spishällar gör den till ett mångsidigt köksverktyg. Pannan har också en PTFE-beläggning, vilket förbättrar dess non-stick-förmåga.
Vilken typ av non-stick-beläggning används i WMF PermaDur Premium och hur jämför den sig med andra typer när det gäller värmetålighet och rengöringsvänlighet?
WMF PermaDur Premium använder en PTFE non-stick beläggning. Jämfört med andra typer erbjuder PTFE utmärkt värmetålighet och stekpannan är lätt att rengöra. Dock måste den användas försiktigt för att undvika överhettning vilket kan försämra beläggningen. Stekpannan är lätt i vikt och har en kapacitet på 1,5 liter.
Vad säger användar- och expertrecensioner om funktionaliteten, hållbarheten och användarvänligheten av stekpannan WMF PermaDur Premium?
Både användar- och expertrecensioner framhäver WMF PermaDur Premium stekpannas utmärkta funktionalitet, och dess non-stick-yta får särskilt beröm. Dess hållbarhet är också väl ansedd, och många noterar att stekpannan tål frekvent användning. Användare tycker att pannan är lätt att använda på grund av dess bekväma handtag och lätta design. Sammantaget har den ett betyg på 4,6/5 på Google Shopping.

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


WMF PermaDur Premium jämfört med andra stekpannor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln