Netatmo Presence

Netatmo Presence

(0)

0 recensioner

Pris:

2.690 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
vattentålig övervakningskamera

Netatmo Presence är en övervakningskamera som utmärker sig för sin motståndskraft mot extrema väderförhållanden, tack vare dess hållbara aluminiumhölje. Högt rankad av fem expertpaneler uppskattar vi dess intelligenta rörelsesensor som skiljer mellan människor, djur och föremål. Framför allt filmar den bara vid detektering av rörelse, vilket besparar dig onödig filmning. Vi anser att Netatmo Presence erbjuder bra valuta för pengarna med sina högkvalitativa funktioner och användarvänliga applikation, trots att dess prisklapp ligger i ett dyrare segment.

  • Inspelning dygnet runt i HD-kvalitet
  • Konstruktion av slitstarkt, vattentätt aluminium för utomhusbruk
  • Funktioner, uppdateringar och lagring är gratis
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Bildvinkel 100 °
Upplösning 1080 p
Mått 5 x 20 x 11 cm
Strömkälla Sladd
Mörkerseende check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Integrerad smart strålkastare
  • Omedelbara aviseringar till din telefon
  • Intelligent rörelsesensor
  • Enkel att montera upp
  • Stark strålkastare

Nackdelar

  • Något skrymmande konstruktion

FAQ

Vad är videokvaliteten och upplösningen på Netatmo Presence övervakningskamera, och hur balanserar den bildkvalitet med krav på lagringsutrymme?
Övervakningskameran Netatmo Presence spelar in med en upplösning på 1080 pixlar. Detta garanterar bra bildkvalitet, även om det inte är marknadens absolut bästa. Kameran spelar endast in när den upptäcker rörelse, vilket hjälper till att balansera krav på lagringsutrymme. Dess intelligenta rörelsesensor kan skilja mellan människor, djur och andra objekt som bilar.
Kommer Netatmo Presence övervakningskamera med funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion, nattvision, inbyggda sirener och strålkastare, samt en bred betraktningsvinkel för optimal prestanda?
Ja, övervakningskameran Netatmo Presence inkluderar rörelsedetektering, vattentät konstruktion på grund av dess tåliga aluminiumhölje, nattsynsfunktioner och en kraftfull LED-strålkastare. Den har också en bred betraktningsvinkel på 100 grader för optimal prestanda. Dock har den inte inbyggda sirener.
Vilken typ av strömkälla använder Netatmo Presence övervakningskamera, och hur påverkar detta dess installation och funktionalitet?
Netatmo Presence övervakningskamera använder en strömkälla med sladd. Detta gör installationsprocessen relativt enkel eftersom den endast kräver ett strömuttag och en Wi-Fi-anslutning. Det påverkar inte dess funktion negativt eftersom kameran är utrustad med avancerade funktioner som rörelsedetektering och nattsyn.
Vad är några av styrkorna och svagheterna med övervakningskameran Netatmo Presence enligt användar- och expertrecensioner?
Övervakningskameran Netatmo Presence hyllas för sin högkvalitativa video, smarta detekteringsfunktioner och avsaknad av prenumerationsavgifter enligt recensioner från Techradar, Mightygadget och Pcmag. Dock har den kritiserats för sitt höga pris och en något komplex installationsprocess av Goodhousekeeping och Techhive.

Recensioner och tester av Netatmo Presence

Vår recension

Bästa övervakningskamera för utomhusbruk

Netatmo Presence är en kostnadseffektiv och funktionell övervakningskamera. Den integrerade rörelsesensorn ökar tillsammans med strålkastaren synligheten även i svagt ljus, vilket i sin tur levererar optimal säkerhet. Samtidigt säkerställer enhetens väderbeständiga design hållbarhet oavsett väderförhållanden.

Netatmo Presence är särskilt anmärkningsvärd för de kostnadsfria uppdateringarna och den kostnadsfria lagringen – något som möjliggör kontinuerlig övervakning och lagring av material på det medföljande MicroSD-kortet utan ytterligare abonnemangsavgifter.

Trots att en del experter påpekar att kamerans utformning kunde ha varit bättre, anser vi att dess starka prestanda och användarvänliga app kompenserar för detta. Den kraftfulla strålkastaren på 12 watt och kamerans förmåga att skilja på djur, bilar och människor är bara några av de funktioner som gör enheten till en utmärkt övervakningskamera.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

0

Baserat på 0 recensioner

Videorecension

Netatmo Presence jämfört med andra övervakningskameror

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln