Netatmo Welcome

Netatmo Welcome

(0)

0 recensioner

Pris:

1.649 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
övervakningskamera med tilltalande design

Vid utvärdering av Netatmo Welcome, en stilren och modern övervakningskamera för inomhusbruk, uppskattar vi dess snygga, cylindriska design. Denna kompakta enhet, som står på 15,5 cm med en diameter på 4,5 cm, tar inte upp mycket utrymme men kan stoltsera med många funktioner. Framför allt erbjuder Netatmo Welcome utmärkt videokvalitet på 1080 pixlar och är utrustad med intelligent ansiktsigenkänningsteknik. Observera dock att den inte är vattentät och endast är avsedd för inomhusbruk. Vi anser att denna produkt erbjuder god balans mellan estetik och funktionalitet.

  • Smart teknik för ansiktsigenkänning
  • Diskret och kompakt design
  • Anpassade aviseringar och inspelningar
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Bildvinkel 130 °
Upplösning 1080 p
Mått 4,5 x 11,5 x 4,5 cm
Strömkälla Ström över Ethernet (PoE)
Mörkerseende check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Anpassade aviseringar och inspelningar
  • Funktion för larmdetektering
  • Utformad för inomhusbruk
  • Avancerad app

Nackdelar

  • Kan vara överkänslig

FAQ

Vad är videokvaliteten och upplösningen på Netatmo Welcome övervakningskamera och hur balanserar den bildinformation med krav på lagringsutrymme?
Netatmo Welcome övervakningskamera erbjuder utmärkt videokvalitet med en upplösning på 1080 pixlar, vilket ger tillräcklig detaljrikedom för de flesta inomhusinspelningsbehov. Inspelningarna lagras på ett medföljande MicroSD-kort, vilket balanserar bildens detaljer med lagringskrav. Dessutom använder kameran nattsyn för inspelning i mörka förhållanden.
Inkluderar Netatmo Welcome övervakningskamera funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion, mörkerseende, inbyggda sirener och strålkastare, samt en bred betraktningsvinkel?
Netatmo Welcome övervakningskamera inkluderar funktioner som rörelsedetektering och nattsyn. Dock är den inte vattentät och inkluderar inte inbyggda sirener eller strålkastare. Den har en betraktningsvinkel på 130 grader och en upplösning på 1080p. Den är endast avsedd för inomhusbruk.
Vilken typ av strömkälla använder Netatmo Welcome övervakningskamera och hur påverkar detta dess installation och funktionalitet?
Netatmo Welcome övervakningskamera använder Power over Ethernet (PoE) som sin strömkälla. Detta gör att enheten kan ta emot både ström och data genom en Ethernet-kabel, vilket förenklar installationen och minskar behovet av extra kabeldragning. Det säkerställer också tillförlitlig funktionalitet, eftersom den inte är beroende av WiFi-anslutning.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda och tillförlitlighet för övervakningskameran Netatmo Welcome?
Användar- och expertrecensioner på Trustedreviews.com och Techradar.com menar att övervakningskameran Netatmo Welcome är en högpresterande och pålitlig produkt. Med ett betyg på 4/5 stjärnor på båda plattformarna indikerar detta att kameran är mycket uppskattad för sin kvalitet och funktionalitet.

Recensioner och tester av Netatmo Welcome

Vår recension

Bästa övervakningskamera för inomhusbruk

Netatmo Welcome är en kompakt och elegant övervakningskamera som är särskilt utformad för inomhusbruk. Experterna framhåller dess unika design och enkla installation. Med den användarvänliga appen kan du anpassa dina egna profiler utan behov av ytterligare abonnemang.

Kameran utmärker sig med dess funktion för ansiktsigenkännande. Den levererar dessutom tydligt material och ger omedelbara varningar vid rörelse. Medan denna rörelsedetektor tenderar att vara något överkänslig, anser vi att enhetens övergripande funktionalitet kompenserar för denna mindre brist. Vi vill även framhålla kamerans skarpa bildkvalitet och smarta aviseringar, som varnar om till exempel dörrar eller fönster öppnas, som ytterligare fördelar.

Sammantaget anser vi att Netatmo Welcom är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en sofistikerad och funktionell övervakningskamera för inomhusbruk.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

0

Baserat på 0 recensioner

Netatmo Welcome jämfört med andra övervakningskameror

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln