Arlo Ultra

Arlo Ultra

(0)

0 recensioner

Pris:

12.999 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
övervakningskamera med Wi-Fi-anslutning och 4K-video

Vi anser att Arlo Ultra är ett toppklassigt övervakningskamerasystem för alla som söker högkvalitativ videoövervakning. Detta premiumval har många funktioner och har fått imponerande utlåtanden i fyra olika experttester. Vi tycker att systemets 4K-videouppläsning, långvariga batteri och enkla installation sticker ut bland konkurrenter. Det vi dessutom gillar med Arlo Ultra är dess förmåga att ge klara bilder dag eller natt, med zoomfunktion och ett brett 180-graders synfält. Trots dess relativt höga kostnad anser vi att denna investering är värd för omfattande hemövervakning.

  • Flexibel magnetisk laddning
  • Mycket klar bild tack vare 4K-videokvaliteten
  • Rörelsedetektering och inbyggd smart siren
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Bildvinkel 150 °
Upplösning 4K p
Mått 8,9 x 5,2 x 7, cm
Strömkälla Batteri
Mörkerseende check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Möjlighet till WiFi-anslutning
  • Batteri- eller nätdrift
  • Röststyrning
  • Försedda med avancerad teknik
  • Fantastiska inspelningar med 4K-videokvalitet
  • Synfält på 180 grader

Nackdelar

  • Vissa funktioner kräver en prenumeration

FAQ

Vad är videokvaliteten och upplösningen på Arlo Ultra, och hur jämför den sig med andra övervakningskameror när det kommer till att fånga detaljer, krav på lagringsutrymme och kostnad?
Arlo Ultra erbjuder videoinspelning med 4K-upplösning, vilket ger klara bilder med hög detaljrikedom, även i nattvisionsläge. Kamerorna har en bred kameravinkel (150°) och drivs av batterier. Jämfört med andra övervakningskameror erbjuder detta system överlägsen detaljåtergivning men kan kräva mer lagringsutrymme och är relativt dyr.
Har Arlo Ultra övervakningskamera funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion, nattsyn, inbyggda sirener och strålkastare, samt en bred betraktningsvinkel för att säkerställa optimal prestanda för övervakning av aktivitet utanför hem eller företag?
Ja, övervakningskameran Arlo Ultra har funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion och nattvision. Den erbjuder en vid kameravinkel på 150 grader för optimal övervakning. Den har också inbyggda sirener och strålkastare som aktiveras när sensorn upptäcker aktivitet.
Vilken typ av strömkälla använder Arlo Ultra och hur påverkar det dess installation och funktionalitet?
Arlo Ultra-övervakningskamerasystemet använder ett batteri som sin strömkälla. Detta möjliggör trådlös installation, vilket ger flexibilitet i installation och funktionalitet. Batterierna varar i flera månader, vilket minskar behovet av frekventa utbyten och möjliggör optimal övervakning av ditt hem både inomhus och utomhus.
Vilka är några av de viktigaste funktionerna och potentiella problemen med Arlo Ultra övervakningskamera som framhävts i användar- och expertrecensioner?
Övervakningskameran Arlo Ultra hyllas för sin högkvalitativa 4K-video, integrerade strålkastare och färgade nattvision, vilket gör att den har fått utmärkelsen "Redaktörens val" på Pcmag.com och höga betyg på Techradar.com och Tomsguide.com. Eventuella problem nämns inte explicit i den tillhandahållna informationen.

Recensioner och tester av Arlo Ultra

Vår recension

Bästa set av övervakningskameror

Arlo Ultra hyllas av experter som ett av de bästa övervakningssystemen på marknaden. Detta eftersom det levererar oöverträffad övervakning av privata marker. Arlo Ultra är ett utmärkt system – oavsett om du vill övervak din egendom inomhus eller utomhus.

Övervakningssystemet drivs på antingen batterier eller ström. Den långa batteritiden garanterar minimalt underhåll, vilket dessutom gör kamerorna lämpliga för dig som värdesätter en trådlös installation. En av systemet främsta funktioner är 4K-videoinspelningen som fångar skarpa bilder dag som natt. Kameran fångar färger även i svagt ljus. Arlo Ultra erbjuder också inzoomning så att du enkelt kan fokusera på utvalda områden.

Trots avancerade funktioner är systemet användarvänligt och kan installeras i stort sett var som helst.  Övervakningskamerorna som ingår är dock relativt stora och tar därmed upp en del utrymme; var därför noga med var och hur du placerar dem. Systemet tillhör dessutom en något högre prisklass, vilket kanske avskräcker dig som är budgetmedveten. Vi anser emellertid att Arlo Ultra är ett system som kommer att förse dig med säkerhet i lång tid framöver. Kort sagt motiverar systemets avancerade teknik, den omfattande täckningen och den exceptionella prestandan för kostnaden.

Avslutningsvis vill vi framhålla övervakningskamerornas imponerande panoramavy på 180 grader och den inbyggda strålkastaren som aktiveras på natten om sensorn upptäcker aktivitet. Medan panoramavyn garanterar heltäckande övervakning av stora områden, skrämmer strålkastaren iväg potentiella inkräktare.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

0

Baserat på 0 recensioner

Videorecension

Arlo Ultra jämfört med andra övervakningskameror

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln