Xiaomi Mi Home Security Camera 360 

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 

(0)

0 recensioner

Pris:

489 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
övervakningskamera med ljud- och rörelsedetektering

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 är en kostnadseffektiv lösning för inomhusövervakning. Denna modell har fått höga betyg från experter på Techradar.com, Gadgets.ndtv.com och Androidcentral.com på grund av dess imponerande funktioner som infraröd nattsyn och 360-graders rotation. Vad vi gillar med denna produkt är dess robusta konstruktion, användarvänliga natur och utmärkta ljudkvalitet. Det är dock viktigt att veta att den inte erbjuder lika många funktioner som vissa dyrare alternativ.

  • Hög upplösning på både bilder och videor
  • Tvåvägskommunikation
  • Ljud- och rörelsedetektering
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Bildvinkel 360 °
Upplösning 720 x 576 p
Mått 7,8 x 11,8 x 7,8 cm
Strömkälla Sladd
Mörkerseende check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Offline-inspelning
  • Prisvärt alternativ för inomhusbruk
  • Liten och praktisk
  • Användarvänlig
  • Huvud som kan rotera 360 grader
  • Skarpa bilder oavsett vilken tid på dygnet de är tagna

Nackdelar

  • Endast 2,4 GHz-anslutning

FAQ

Vad är videokvaliteten och upplösningen på Xiaomi Mi Home Security Camera 360, och hur balanserar den bildinformation med krav på lagringsutrymme?
Xiaomi Mi Home Security Camera 360 har en videokvalitet på 720 x 576 pixlar. Detta ger tydliga och detaljerade bilder samtidigt som det minimerar kraven på lagringsutrymme. Dess 360-graders synfält möjliggör omfattande täckning, och dess användarvänliga app gör det enkelt att justera kamerainställningar.
Har Xiaomi Mi Home Security Camera 360 rörelsedetektering, nattvision och en bred kameravinkel, och är den vattentät och klarar av utomhusbruk?
Ja, Xiaomi Mi Home Security Camera 360 har rörelsedetektering, nattsyn och en vid kameravinkel på 360 grader. Dock är kameran inte vattentät och rekommenderas därför endast för inomhusbruk. Den bör inte monteras utomhus, inte ens om den är täckt eller dold.
Vad är fördelarna och nackdelarna med att använda en Xiaomi Mi Home Security Camera 360 med fast strömkälla jämfört med en batteridriven?
Xiaomi Mi Home Security Camera 360 med sladdanslutning eliminerar oron för batteribyte eller laddning, och garanterar oavbruten övervakning. Det begränsar dock placeringsalternativen eftersom sladden gör att kameran måste monteras nära ett eluttag. Batteridrivna kameror erbjuder flexibilitet i placering men kräver regelbundna batteribyten eller laddningar.
Vilka är några av de viktigaste funktionerna och potentiella problemen med Xiaomi Mi Home Security Camera 360 som framhävts i användar- och expertrecensioner?
Xiaomi Mi Home Security Camera 360 har nyckelfunktioner som 360-graders visning, infraröd nattsyn och rörelsedetektion. Dock har vissa användare och experter påpekat potentiella problem som tillfälliga fördröjningar i notifikationer och vissa svårigheter under installationsprocessen.

Recensioner och tester av Xiaomi Mi Home Security Camera 360 

Vår recension

Mest prisvärda övervakningskamera för inomhusbruk

Sammantaget tycker vi att Xiaomi Mi Home Security Camera 360 är ett övertygande val för dig som är på jakt efter en övervakningskamera för inomhusbruk till ett överkomligt pris. Trots att den saknar vissa avancerade funktioner och är begränsad till inomhusbruk, erbjuder den anmärkningsvärda fördelar.

Det roterande huvudet ger en 360-graders kameravinkel för omfattande övervakning, medan den stationära motorn möjliggör tysta rörelser. Kamerans trådlösa anslutning, intelligenta tvåvägskommunikation och användarvänliga app gör det enkelt att övervaka och interagera. Med en upplösning på 1080 pixlar spelar kameran in högkvalitativt material, samtidigt som dess mörkerseende, med infraröd teknik, säkerställer tydliga bilder även i mörker.

I experternas recensioner framhålls kamerans imponerande rotation, skarpa nattbilder, exakta rörelsesensor, solida konstruktion och användarvänliga gränssnitt. Trots att modellen inte erbjuder alla premiumfunktioner, anser vi att Xiaomi Mi Home Security Camera 360 är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter prisvärd inomhusövervakning.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

0

Baserat på 0 recensioner

Videorecension

Xiaomi Mi Home Security Camera 360  jämfört med andra övervakningskameror

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln