Arlo Pro 3 Floodlight

Arlo Pro 3 Floodlight

(0)

0 recensioner

Pris:

2.490 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
övervakningskamera för både inom- och utomhusbruk

Arlo Pro 3 Floodlight är en övervakningskamera vars premiumpris motiveras av dess högkvalitativa funktioner. Vi uppskattar dess robusta konstruktion som gör kameran lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Vad vi särskilt gillar med denna produkt är dess högupplösta inspelningskvalitet på 2560 x 1440, vilket ger skarpa bilder. Med tvåvägskommunikationsfunktioner och kompatibilitet med smarta assistenter som Amazon Alexa och Google Assistant, erbjuder denna produkt omfattande övervakningslösningar.

  • Strålkastare med 2000 - 3000 lumen som täcker stora områden
  • Avancerad Arlo Secure up-app
  • Många funktioner för optimal övervakning
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Bildvinkel 130 °
Upplösning 2K p
Mått 21,9 x 7,8 x 19,1 cm
Strömkälla Batteri
Mörkerseende check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Toppbetyg i flera tester av övervakningskameror
  • Snabb, trådlös installation
  • Vattentålig och väderbeständig konstruktion
  • För både inom- och utomhusbruk
  • Kompatibel med smart-assistenter
  • Optimal belysning med stark strålkastare

Nackdelar

  • En del av funktionerna kräver en prenumeration

FAQ

Vad är videokvaliteten och upplösningen på Arlo Pro 3 Floodlight, och hur balanserar den bildinformation med lagringsutrymmeskrav?
Arlo Pro 3 Floodlight erbjuder högkvalitativa videoinspelningar med en upplösning på 2560 x 1440, vilket är högre än många konkurrenter. Den tillåter också filmning i 2K-kvalitet för skarp kvatiltet. Trots den höga upplösningen balanserar den effektivt kraven på lagringsutrymme, och bibehåller god balans mellan bildinformation och lagring.
Har Arlo Pro 3 Floodlight funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion, nattsyn, inbyggda sirener och strålkastare samt en bred kameravinkel för att säkerställa optimal övervakningsprestanda?
Ja, övervakningskameran Arlo Pro 3 Floodlight har funktioner som rörelsedetektering, vattentät konstruktion, nattvision (med speciell Night Color Vision), inbyggda sirener och strålkastare. Den har också en bred kameravinkel på 160 grader för optimal övervakningsprestanda. Dessutom stöder den tvåvägskommunikation och integration med smarta assistenter.
Vilken typ av strömkälla använder Arlo Pro 3 Floodlight, och hur påverkar detta dess installation och prestanda?
Arlo Pro 3 Floodlight använder ett batteri som sin strömkälla. Detta tillåter flexibilitet vid installation eftersom det inte kräver kabelanslutning. Dock kan batteriets livslängd påverka prestandan och kan kräva regelbundna utbyten eller laddningar för att upprätthålla optimal funktionalitet hos övervakningskameran.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda, användarvänlighet och tillförlitlighet för övervakningskameran Arlo Pro 3 Floodlight?
Användar- och expertrecensioner lyfter fram Arlo Pro 3 Floodlight som en pålitlig, högpresterande övervakningskamera. Den har mottagit utmärkelsen "Editor's Choice" från både Pcmag.com och Cnet.com, vilket indikerar dess användarvänlighet och överlägsna funktionalitet. TechRadar rekommenderar den med ett högt betyg på 4,5/5 stjärnor, medan Tom's Guide ger den 4/5 stjärnor.

Recensioner och tester av Arlo Pro 3 Floodlight

Vår recension

Bästa övervakningskamera för omfattande övervakning

Arlo Pro 3 Floodlight är ett utmärkt alternativ för dig som vill installera ett säkerhetssystem i absolut toppklass. Trots att den är något större än en genomsnittlig övervakningskamera, kan den fortfarande placeras och monteras diskret för dold övervakning.

Enheten är robust och väderbeständig och fungerar såväl inomhus som utomhus. Arlo Pro 3 Floodlight levererar utmärkt bildkvalitet; den har en upplösning på 2560 x 1440 och överträffar därmed konkurrenterna. Du kan dessutom zooma och spela in videor i 2K-kvalitet, vilket garanterar material med fantastisk skärpa.

Arlo Pro 3 Floodlight är utrustad med en skarp rörelsesensor som aktiverar en kraftfull strålkastare när den upptäcker aktivitet. Denna funktion har dubbla syften: att avskräcka inkräktare och att tydliggöra övervakningsmaterialet. På grund av övervakningskamerans omfattande funktionalitet är den något dyrare än genomsnittet – en del funktioner kräver dessutom ett abonnemang. Vi anser emellertid att investeringen garanterar optimal prestanda och säkerhet tack vare den moderna tekniken.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

0

Baserat på 0 recensioner

Videorecension

Arlo Pro 3 Floodlight jämfört med andra övervakningskameror

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln