Panasonic ER-GB86

Panasonic ER-GB86

(4.6)

806 recensioner

Pris:

829 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
hårtrimmer med ett brett utbud av längdinställningar

Vi anser att Panasonic ER-GB86 är en robust och högpresterande hårtrimmer, vilket Wired.co.uk instämmer med. Det vi uppskattar med enheten är dess 58 distinkta längdinställningar och bekväma trimning även med längre hår. Carl Thompson, från Carlthompson.co.uk, berömmer hårtrimmerns förmåga att trimma långa skägg utan att fastna eller dra, vilket ger ett jämnt och smidigt snitt. Med en kraftfull DC-motor och snabb uppladdningstid, menar vi att den erbjuder mångsidighet för skötsel av både långt och kort skägg.

  • 56 exakta längdinställningar
  • Bekväm trimning även för de med långt skägg
  • Kraftfull DC-motor med högt vridmoment
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Driftstid 50 min
Laddningstid 60 min
Längdsinställningar 57
Min. längdinställning 0,5 mm
Max. längdinställning 30 mm
Typ Sladdlös
Tillbehör 3
Vattentät konstruktion check-icon
Bladmaterial Rostfritt stål

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kammar med längdinställningar från 0,5 till 30 millimeter
  • Blad av rostfritt stål
  • Bredare toppblad
  • Enkel att rengöra

Nackdelar

  • Tenderar att vara något högljudd på högsta inställningen

FAQ

Vilken typ av hårtrimmer är Panasonic ER-GB86K? Erbjuder den både torr- och våttrimning?
Panasonic ER-GB86K är en robust och vattentät hårtrimmer – perfekt för långt skägg, men även lämplig för kort. Den erbjuder 58 längdinställningar, vilket ger mångsidighet i användningen. Trimmern kan användas i upp till 50 minuter på en enda laddning och klarar både torr- och våttrimning.
Vilket material är bladen på hårtrimmern Panasonic ER-GB86K tillverkade av?
Bladen på Panasonic ER-GB86K är tillverkade av rostfritt stål. Detta garanterar hållbarhet och precision vid trimning av både långa och korta skägg. Den robusta och vattentäta konstruktionen av trimmern förbättrar ytterligare dess prestanda och flexibilitet.
Vilka tillbehör, till exempel justerbara kammar, medföljer hårtrimmern Panasonic ER-GB86K?
Panasonic ER-GB86K levereras med tre justerbara kammar för att passa olika skägglängder. Den har också en robust, vattentät konstruktion, vilket gör att den kan användas i duschen.
Vad säger användare och experter om Panasonic ER-GB86KDMF:s prestanda och funktionalitet ?
Både användare och experter framhåller Panasonic ER-GB86KDMF utmärkta prestanda och funktionalitet. GoodHouseKeeping har gett den 83/100 poäng och berömde dess lämplighet för olika skägglängder, medan TrustedReviews har rekommenderat den för större skägg. Den har också fått höga betyg av användarna på både Amazon och Google Shopping: 4,6/5 respektive 4,5/5 stjärnor.

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Trusted Reviews, som grundades år 2003 i Storbritannien, tillhandahåller opartiska och objektiva bedömningar av ett brett utbud av konsumenttekniska produkter. Deras grundvärderingar omfattar ärlighet och integritet i all affärsverksamhet, prioritering av läsarnas behov, ständig förbättring av innehåll och testmetoder, engagemang för miljömässig hållbarhet samt främjande av jämställdhet och delaktighet på arbetsplatsen. Trusted Reviews strävar efter att skapa innehåll som kan hjälpa potentiella kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de vill ta ett etiskt och samhälleligt ansvar.


GoodHousekeeping är en välkänd konsumenttidning som är känd för att noggrant testa ett brett utbud av produkter för att kunna ge tillförlitliga recensioner. Deras experter genomför omfattande utvärderingar och bedömer faktorer som prestanda, hållbarhet, säkerhet och användarvänlighet. Denna noggranna testprocess hjälper köpare att fatta välgrundade beslut genom att säkerställa att de investerar i högkvalitativa, pålitliga produkter som uppfyller deras behov. GoodHousekeepings engagemang för opartiska och omfattande tester gör dem till en värdefull resurs för konsumenter som söker tillförlitliga produktrekommendationer. Panasonic ER-GB86 har nominerats till "Bäst för större skägg" och har fått 0 stjärnor på Trusted Reviews


Panasonic ER-GB86 jämfört med andra hårtrimmers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln