Philips HC9490/15

Philips HC9490/15

(4.5)

1174 recensioner

hårtimmer med digital touchdisplay

I vår granskning av hårtrimmern Philips HC9490/15 fastnade vi för den inbyggda minnesfunktionen som memorerar de senast använda inställningarna – en funktion som även Askmen.com framhåller. Vidare är hårtrimmern utrustad med självslipande titanbladen och erbjuder 400 längdinställningar, vilket möjliggör precision vid klippning. Vi anser att drifttiden på 120 minuter, efter bara en timmes laddning, är mycket imponerande. Vi uppskattar även hårtrimmerns förmåga att hantera tjockt hår, vilket möjliggör en högkvalitativ trimupplevelse för i princip vem som helst.

  • Självslipande titanblad
  • Upp till 400 längdinställningar (från 0,5 till 42 millimeter)
  • 120 minuters drifttid med endast en timmes laddning

Pris:

800 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Längdsinställningar 400
Typ Sladdlös
Max. längdinställning 42 mm
Min. längdinställning 0,5 mm
Bladmaterial Titan
Vattentät konstruktion check-icon
Tillbehör 3
Driftstid 120 min
Laddningstid 60 min
Drifttid * 120 min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Många smarta funktioner
  • Enkel att rengöra
  • Praktiskt konstruktion
  • Digital touchskärm

Nackdelar

  • Ingen laddningsstation

FAQ

Är Philips HC9490/15 en sladdlös eller sladdbunden hårtrimmer?
Philips HC9490/15 är en sladdlös hårtrimmer som erbjuder full kontroll över din trimning tack vare dess 400 längdinställningar med en precision på 0,1 millimeter.
Vilket material är bladen på hårtrimmern Philips HC9490/15 tillverkade av?
Bladen på hårtrimmern Philips HC9490/15 är tillverkade av titan. De är av hög kvalitet och självslipande, vilket säkerställer att du inte behöver oroa dig för att de inte är tillräckligt vassa.
Levereras hårtrimmern Philips HC9490/15 med kammar i olika längder?
Ja, Philips HC9490/15 levereras med olika längdkammar. Den har 400 olika längdinställningar och tre justerbara kammar för längder på 1-7, 7-24 och 24-42 millimeter. Varje steg på kammarna skiljer sig med 0,1 millimeter. Trimmern kommer också med ett praktiskt stativ och ett resefodral för säker förvaring.
Vad säger användare och experter om Philips HC9490/15:s prestanda och funktionalitet?
Användare och experter berömmer hårtrimmern Philips HC9490/15 för dess prestanda och funktionalitet. Användarna uppskattar enhetens 400 längdinställningar, precision och batteritid, men påpekar emellertid att den är något tung. Experterna framhåller dess motorkraft, skarpa blad och enkla rengöringsprocess. Sammantaget anses hårtrimmerns vara en produkt av hög kvalitet.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

T3.com är en ansedd webbplats för teknikrecensioner som utvärderar och testar ett brett utbud av konsumentelektronik och prylar. Deras rigorösa testprocess omfattar praktiska bedömningar, expertanalyser och omfattande benchmarking. Detta tillvägagångssätt ger värdefulla insikter till köpare och hjälper dem att fatta välgrundade köpbeslut genom att erbjuda opartiska och detaljerade recensioner. T3.coms engagemang för grundlig produktutvärdering säkerställer att konsumenter kan lita på deras rekommendationer för de senaste teknikprodukterna. Philips HC9490/15 har fått 4 stjärnor på T3


Philips HC9490/15 jämfört med andra hårtrimmers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln