Braun Series 5 HC5050

Braun Series 5 HC5050

(4.6)

16148 recensioner

kompakt och lättanvänd hårtrimmer

Braun Series 5 HC5050 är en funktionell och lätt hårtrimmer. Enheten har fått höga betyg av användarna på Google Shopping som lovordar den för sin långa batteritid och konsekventa prestanda. Med ett kraftfullt dubbelbatterisystem erbjuder hårtrimmern upp till 40 minuter av sladdlös användning. Hårtrimmern har en justerbar kam som passar för alla frisyrer, såväl som ett Memory SafetyLock-system kommer memorerar de senaste inställningarna. Vi anser att hårtrimmerns främsta fördel är dess kombination av funktionalitet och användarvänlighet, vilket ger dig mer frihet i din trimning och klippning.

  • Justerbar kam för alla frisyrer
  • Memory SafetyLock-system
  • Kraftfullt dubbelt batteri

Pris:

459 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Driftstid 50 min
Laddningstid 480 min
Längdsinställningar 17
Min. längdinställning 3 mm
Max. längdinställning 35
Tillbehör 4
Typ Sladdlös
Vattentät konstruktion check-icon
Bladmaterial Nickel-metallhydrid (NiMH)

För-och nackdelar

Fördelar

  • Smart laddningsställ
  • Väger rätt lite
  • Kan användas med eller utan sladd
  • Smal och smidig design
  • Flera inställningar för bladkammarna

Nackdelar

  • Väskan kunde ha varit större

FAQ

Är Braun Series 5 HC5050 en sladdlös eller sladdbunden hårtrimmer? Är den lämplig för både torr- och våttrimning?
Braun Series 5 HC5050 är en mångsidig hårtrimmer som kan användas både med och utan sladd. Den erbjuder upp till 50 minuters trådlös användning. Det anges inte i specifikationer om enheten är lämplig för våttrimning eftersom det inte finns någon information om huruvida den är vattentät eller inte.
Vilket material är bladen på Braun Series 5 HC5050 tillverkade av?
Bladen på Braun Series 5 HC5050 är tillverkade av Nickel-Metallhydrid (NiMH). Detta material är känt för sin hållbarhet och skärpa, vilket ger effektiv trimning och klippningsprestanda.
Vilka tillbehör, till exempel justerbara kammar, medföljer hårtrimmern Braun Series 5 HC5050?
Braun Series 5 HC5050 levereras med en smart laddningsstation för enkel uppladdning. Du får även olika justerbara kammar som möjliggör mångsidig användning vid såväl klippning som trimning.
Vad säger användare och experter om hårtrimmern Braun Series 5 HC5050?
Såväl användare som experter ger Braun Series 5 HC5050 höga betyg: på Amazon och Google Shopping har hårtrimmern 4,5/5 stjärnor. Upprepande kommentarer inkluderar hårtrimmerns höga prestanda, precisionsklippning och hållbarhet. Användarna uppskattar dess enkla underhåll, medan experterna berömmer dess justerbara klipplängder och inställningar.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Braun Series 5 HC5050 jämfört med andra hårtrimmers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln