5564

5564

(4.5)

1719 recensioner

populär hårtrimmer med många tillbehör

Braun MGK7221 är en mångsidig hårtrimmer som har fått beröm av Wired.co.uk för sin flexibilitet och vattentäthet samt av Telegraph.co.uk för dess användarvänlighet och lättskötta underhåll. Braun MGK7221 har av användarna på Google Shopping fått ett betyg på 4,5/5 stjärnor, baserat på 515 recensioner. I flera recensioner berömmer användarna hårtrimmerns bekväma grepp och högkvalitativa drift. Braun MGK7221 är utrustad med en AutoSensing-motor som kan hantera alla typer av skägg samt erbjuder en snabbladdning på bara fem minuter och 13 längdinställningar.

  • AutoSensing-motor för allaskäggtyper
  • Snabbladdning på fem minuter
  • 13 längdinställningar

Pris:

1.195 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Driftstid 100 min
Laddningstid 60 min
Min. längdinställning 0,5 mm
Max. längdinställning 21 mm
Typ Sladdlös
Tillbehör 10
Vattentät konstruktion check-icon
Bladmaterial Metall
Längdsinställningar 13

För-och nackdelar

Fördelar

  • Fyra kammar för exakt precision
  • Automatisk teknik av skäggtrimmning
  • Många medföljande tillbehör
  • Jämnt resultat
  • Enkel att rengöra

Nackdelar

  • De flesta tillbehören är gjorda av plast

FAQ

Är Braun MGK7221 en sladdlös eller sladdbunden hårtrimmer? Är den lämplig för både våt- och torrtrimning?
Braun MGK7221 är en sladdlös hårtrimmer med en batteritid på 100 minuter. Den kan användas för både våt- och torrtrimning eftersom den har en vattentätt konstruktion. Detta gör det möjligt att använda enheten även i duschen, vilket gör den tillgänglig för flera trimningsrutiner.
Vilket material är bladen på hårtrimmern Braun MGK7221 tillverkade av?
Bladen på hårtrimmern Braun MGK7221 är tillverkade av metall.
Vilka tillbehör, till exempel justerbara kammar, medföljer hårtrimmern Braun MGK7221?
Hårtrimmern Braun MGK7221 levereras med en mängd utbytbara tillbehör som underlättar daglig rakning och trimning. Dessa inkluderar bland annat justerbara kammar, vilka möjliggör exakt kontroll över trimningen. Trimmern levereras dessutom i ett förvaringsfodral för praktisk förvaring och transport av enheten och dess tillbehör.
Vad säger användare och experter om Braun MGK7221:s prestanda och funktionalitet?
Både användare och experter berömmer hårtrimmern Braun MGK7221 för dess prestanda och funktionalitet. Den får konsekvent över 4/5 stjärnor på plattformar som Amazon, Google Shopping och TechAdvisor. Användarna framhåller dess precision och effektivitet, medan experterna hyllar dess mångsidighet och robusthet.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Tech Advisor är en ansedd teknikwebbplats som noggrant utvärderar prylar och programvara genom praktiska tester av experter. Deras opartiska recensioner ger värdefulla insikter och hjälper köpare att fatta välgrundade beslut, fria från algoritmiska fördomar. 5564 har fått 4 stjärnor på Tech Advisor


T3.com är en ansedd webbplats för teknikrecensioner som utvärderar och testar ett brett utbud av konsumentelektronik och prylar. Deras rigorösa testprocess omfattar praktiska bedömningar, expertanalyser och omfattande benchmarking. Detta tillvägagångssätt ger värdefulla insikter till köpare och hjälper dem att fatta välgrundade köpbeslut genom att erbjuda opartiska och detaljerade recensioner. T3.coms engagemang för grundlig produktutvärdering säkerställer att konsumenter kan lita på deras rekommendationer för de senaste teknikprodukterna. 5564 har fått 4 stjärnor på T3


5564 jämfört med andra hårtrimmers

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln