Google WiFi 

Google WiFi 

(4.6)

39556 recensioner

Pris:

1.269 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
användarvänlig router

Google WiFi, som utvärderats av fem expertpaneler, är en högpresterande router med många fördelar. Detta är inte bara en vanlig router utan ett mesh-nätverkssystem som enkelt ersätter din tidigare router. I samarbete med befintliga modem och din internetleverantör erbjuder den Dual-Band-Wifi och förbättrad säkerhet. Vad vi gillar med denna produkt är dess förmåga att ge täckning i alla rum i ditt hem och dess eleganta design jämfört med traditionella routrar. Välj utformning enligt storleken på ditt hem för optimala resultat.

  • Utmärkt användargränssnitt
  • Ger stabila, konsekventa signaler
  • Liten, diskret design
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Lagring 512 MB
Vikt 0,3 g
Wi-fi standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Frekvensband 2.4 , 5 GHz
Trådlös hastighet (max.) 1200 Mbps
Trådlös säkerhet WPA2-PSK
Lan-portar 2
Wan-portar 1
Mått 106 x 69 x 106 mm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Finns i olika paket
  • Användarvänlig och enkel modell
  • Lättanvänd och stabil enligt experterna
  • Helt nätverk

Nackdelar

  • Mindre räckvidd jämfört med andra modeller

FAQ

Hur jämför sig anslutningen och hastigheten för Google WiFi med andra liknande produkter på marknaden?
Google WiFi arbetar med en maximal trådlös hastighet på 1200 Mbps, och använder både 2,4 GHz och 5 GHz frekvensband under Wi-Fi 5 (802.11ac) standarden, med tillagda säkerhetsfunktioner som WPA2-PSK.
Hur långt sträcker sig täckning och räckvidde för Google WiFi?
Google WiFi är ett bra alternativ för mindre hus eller lägenheter eftersom det använder en Wi-Fi 5 (802.11ac) standard och fungerar med en maximal trådlös hastighet på 1200 Mbps.
Hur effektiva är säkerhets- och föräldrakontrollerna på Google WiFi på att skydda barn från olämpligt innehåll på internet?
Google WiFi erbjuder robust säkerhet och föräldrakontroller. Dess trådlösa säkerhetsspecifikation är WPA2-PSK, ett säkert protokoll. Den tillhandahåller också en funktion för föräldrakontroll som kallas "Family Wi-Fi", vilket gör att föräldrar kan pausa internetåtkomst, blockera olämpligt innehåll och till och med sätta tidsgränser online för sina barn.
Vad är några av de positiva och negativa recensionerna från både användare och experter om Google WiFi?
Google WiFi har fått höga betyg från expertreviews.co.uk, techradar.com, pcworld.com och Amazon vilket indikerar stark prestanda och tillförlitlighet. Dock tyder Cnet.com's något lägre betyg på att det finns utrymme för förbättringar. Användarrecensioner är generellt positiva men återspeglar några negativa aspekter, möjligen relaterade till individuella nätverksförhållanden eller svårigheter med installation.

Recensioner och tester av Google WiFi 

Vår recension

Bästa router med enkel användning

Google WiFi utmärker sig som ett exceptionellt mesh-nätverkssystem snarare än en konventionell router. Dess användarvänliga, lilla och diskreta design är idealisk för att ge sömlös uppkoppling i olika täckningsområden. Även om den kan ha en mindre räckvidd jämfört med andra fristående routrar, så åtgärdar Google Wivis masknätverkskonstruktion effektivt denna begränsning. Systemet finns i olika paket, vilket gör att användarna kan anpassa täckningen efter sina behov och utan ansträngning utöka nätverket för större utrymmen. Denna anpassningsbarhet visar på Google Wivis åtagande att erbjuda en exceptionell och skräddarsydd användarupplevelse som överskrider traditionella routrars kapacitet.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

4.6

Baserat på 39556 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Google WiFi  är utsedd till Redaktörens val och har fått 5 stjärnor på Tech Radar.


ExpertReviews.co.uk är en brittisk testsida som tillhandahåller djupgående analyser och bedömningar av en rad olika konsumentprodukter, däribland teknikprylar och hushållsapparater. Webbplatsen är känd för sina utförliga testmetoder, i vilka produkter noggrant utvärderas utifrån prestanda, design, användarvänlighet och prisvärdhet. ExpertReviews.co.uk erbjuder omfattande guider och köpråd, vilket gör webbplatsen till en värdefull resurs för konsumenter. Google WiFi  är utsedd till Bästa köp och har fått 5 stjärnor på Expert Reviews.


CNET tillhandahåller djupgående recensioner av en mängd olika tekniska produkter såväl som konsumentelektronik. Deras experter genomför rigorösa tester av de utvalda produkterna, som kan vara allt från smartphones till hemmabiosystem, och erbjuder detaljerade, opartiska bedömningar. Detta, tillsammans med nyheter, guider och trendspaningar, hjälper potentiella kunder att fatta välinformerade köpbeslut och att använda sina apparater på bästa sätt. CNET:s grundliga tillvägagångssätt gör dem till en värdefull resurs för dig som söker aktuell information om teknik. Google WiFi  är utsedd till och har fått 4.36 stjärnor på CNET.


Videorecension

Google WiFi  jämfört med andra routrar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln