Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

(4.7)

1232 recensioner

Pris:

1.786 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
Prisvärd router

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh är en router med ett mesh-system. Denna produkt är designad för att efterlikna en elegant väckarklocka, vilket ger en unik estetisk attraktion. Den har testats av experter från Techradar.com, Tomsguide.com och Pcmag.com, och får höga betyg av samtliga. Vad vi uppskattar med denna produkt är dess dual-band-funktion som använder wifi 802.11ac som standard, fyra LAN-portar och dess intuitiva pekskärm. Själva enheten erbjuder flexibla anslutningsalternativ för att förbättra räckvidd och för att säkerställa sömlös streaming eller spelupplevelser.

I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Trådlös hastighet (max.) 1750 Mbps
Lan-portar 4
Wi-fi standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Trådlös säkerhet TKIP, WPA, WPA2, WPA2-PSK
Frekvensband 2,4 / 5 GHz
Lagring ?
Wan-portar 1
Mått 100 x 98 x 100 mm

För-och nackdelar

Fördelar

  • System med flera små routrar
  • Kan användas separat eller byggas ut med fler enheter
  • Dual-Band och touchskärm
  • Stabil och elegant router enligt experterna

FAQ

Hur jämför sig anslutningen och hastigheten för Ubiquiti AmpliFi HD Mesh med andra liknande produkter på marknaden?
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh använder anslutning med Wi-Fi 5 (802.11ac) som standard och erbjuder en maximal hastighet på 1750 mbps.
Vad är täckningen och räckvidden för Ubiquiti AmpliFi HD Mesh?
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh inkluderar en routerbasstation och två trådlösa super mesh-punkter för utökad wi-fi-täckning. MeshPointHD låter dig vinkla enheten för att hjälpa till att förbättra täckningen.
Vilka säkerhetsfunktioner och föräldrakontroller finns tillgängliga med Ubiquiti AmpliFi HD Mesh?
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh erbjuder robusta säkerhetsfunktioner, inklusive WPA2-PSK AES/TKIP-säkerhet, 802.1X Radius-säkerhet och dold SSID. Den ger också avancerade föräldrakontroller som möjligheten att hantera och övervaka nätverksanvändning, skapa användarprofiler, ställa in tidsgränser och pausa internetåtkomst för specifika enheter.
Vad är några av användar- och expertrecensionerna om Ubiquiti AmpliFi HD Mesh?
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh får positiva recensioner från både användare och experter. Techradar.com ger enheten 4 av 5, Tomsguide.com ger den ett betyg på 8 av 10, och Pcmag.com ger den också ett betyg på 4 av 5. Dessa betyg speglar dess höga prestanda och tillförlitlighet.

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh har fått 4 stjärnor på Tech Radar.


Tom's Guide är en webbplats som testar och recenserar en mängd olika produkter, bland annat TV-apparater, elsparkcyklar, smartphones och vitvaror. De använder olika testmetoder för olika typer av produkter och kombinerar laboratorietester med praktisk användning. Syftet med deras tester är att kontrollera huruvida produkter lever upp till tillverkarnas anspråk. För att göra detta granskar de produkternas design, användarvänlighet och funktionalitet samt pris jämfört med liknande produkter. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh har fått 4 stjärnor på Tom's Guide.


PCMag är en teknikwebbplats som är känd för sina djupgående produktrecensioner och sitt teknikrelaterade innehåll. Redaktionen granskar produkter genom att utsätta dem för rigorösa tester och bedömer sedan prestanda, funktioner och användarupplevelse. PCMags experter ger detaljerade analyser som inkluderar för- och nackdelar, vilket hjälper konsumenter att fatta välgrundade köpbeslut. Deras recensioner är allmänt betrodda inom teknikindustrin på grund av deras objektivitet och noggrannhet. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh har fått 4 stjärnor på PC Mag.


Videorecension

Ubiquiti AmpliFi HD Mesh jämfört med andra routrar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln