TP-Link Archer C2300

TP-Link Archer C2300

(4.4)

455 recensioner

Pris:

1.845 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
router med hög hastighet

I vår recension av routern TP-Link Archer C2300 noterar vi dess tre-antennmodell, designad för hushåll med höga streamingkrav på 4K-kvalitetsvideo och kapacitet för effektiv online gaming. Vi uppskattar dess kraftfulla Dual-Band och 2300 Mbps kapabilitet, vilket garanterar snabb internetanslutning. Dess 1,8 Dual-Core-processor och MU-MIMO-teknologi underlättar smidig trafik även med flera enheter i bruk samtidigt. Framförallt anser vi att TP-Link Archer C2300:s avancerade säkerhetssystem är en viktig funktion för nätverks- och enhetsskydd. Den kan dock vara mer lämplig för mindre hem med färre enheter.

I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Lagring 128 MB
Vikt 607 g
Wi-fi standard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Frekvensband 2,4 , 5 GHz
Trådlös hastighet (max.) 2300 Mbps
Trådlös säkerhet WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
Lan-portar 4
Wan-portar 1
Mått 110 x 90 mm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Kan användas till 4K-material
  • Hög hastighet på 2300 Mbps
  • Smidig trafik med MU-MIMO
  • Budgetvänlig och säker modell med bra prestanda, enligt experterna

Nackdelar

  • Inte perfekt för större bostäder

FAQ

Hur är anslutningen och hastigheten på TP-Link Archer C2300?
TP-Link Archer C2300-router erbjuder imponerande anslutningsmöjligheter med Wi-Fi 5 (802.11ac) som standard och dubbelbandsfrekvenser på 2,4 och 5 GHz. Den ger en maximal trådlös hastighet på 2300 Mbps, vilket är mycket konkurrenskraftigt bland routrar i dess klass. Den har också fyra LAN-portar och en WAN-port.
Vad är täckningen och räckvidden för TP-Link Archer C2300?
Även om den erbjuder Wi-Fi 5 (802.11ac) som standard, erbjuder TP-Link Archer C2300 även en maximal trådlös hastighet på 2300 Mbps vilket gör den mycket populär för lägenheter och hus upp till 140 kvadratmeter.
Vilka säkerhets- och föräldrakontrollfunktioner erbjuder TP-Link Archer C2300?
TP-Link Archer C2300 erbjuder robust säkerhet och föräldrakontrollfunktioner. Dess trådlösa säkerhetsprotokoll stöder WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK och WPS. Dessa funktioner säkerställer en säker Wi-Fi-anslutning och låter föräldrar effektivt hantera internetåtkomst för sina barn.
Vad är några av recensionerna från användare och experter om TP-Link Archer C2300?
TP-Link Archer C2300 får positiva recensioner från både användare och experter. Den får 4 av 5 stjärnor på Cnet.com, är utvald till Redaktörens val på Tom's Guide med ett högt betyg av 4,5/5 stjärnor och får 4,6/5 stjärnor på Google Shopping.

Recensioner och tester av TP-Link Archer C2300

Vår recension

Bästa router med tre antenner

TP-Link Archer C2300-routern är ett lämpligt alternativ för personer med mindre hem och färre enheter. Med tre antenner ger den tillförlitlig uppkoppling och en stabil nätverksupplevelse. Dess förmåga att hantera 4K-material, videor och spel tillgodoser användare som kräver högkvalitativa streamingmöjligheter.

En potentiell begränsning är att routern kanske inte är det bästa alternativet för större utrymmen som kräver omfattande täckning. Denna nackdel balanseras dock av enhetens solida prestanda i den avsedda miljön. För dem som söker en router utformad för mindre utrymmen erbjuder TP-Link Archer C2300 en rimlig balans mellan prestanda och lämplighet, vilket gör den till en lönsam investering för användare med specifika anslutningsbehov.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

4.4

Baserat på 455 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Tom's Guide är en webbplats som testar och recenserar en mängd olika produkter, bland annat TV-apparater, elsparkcyklar, smartphones och vitvaror. De använder olika testmetoder för olika typer av produkter och kombinerar laboratorietester med praktisk användning. Syftet med deras tester är att kontrollera huruvida produkter lever upp till tillverkarnas anspråk. För att göra detta granskar de produkternas design, användarvänlighet och funktionalitet samt pris jämfört med liknande produkter. TP-Link Archer C2300 är utsedd till Redaktörens val och har fått 4.5 stjärnor på Tom's Guide.


CNET tillhandahåller djupgående recensioner av en mängd olika tekniska produkter såväl som konsumentelektronik. Deras experter genomför rigorösa tester av de utvalda produkterna, som kan vara allt från smartphones till hemmabiosystem, och erbjuder detaljerade, opartiska bedömningar. Detta, tillsammans med nyheter, guider och trendspaningar, hjälper potentiella kunder att fatta välinformerade köpbeslut och att använda sina apparater på bästa sätt. CNET:s grundliga tillvägagångssätt gör dem till en värdefull resurs för dig som söker aktuell information om teknik. TP-Link Archer C2300 är utsedd till och har fått 4.2 stjärnor på CNET.


Videorecension

TP-Link Archer C2300 jämfört med andra routrar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln