Google Nest WiFi 

Google Nest WiFi 

(4.5)

23443 recensioner

Pris:

895 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
router med Google Assistent

Google Nest WiFi sticker ut på marknaden över internetrouters. Dess prestanda, täckning, stabilitet, hastighet och användarvänlighet har granskats av sex expertkällor, alla med slutsatsen att detta är en imponerande router. Det vi gillar med denna produkt är dess eleganta och effektiva design, vilket gör den till ett pålitligt val för dig som söker en modern trådlös router. Den erbjuder en kraftfull anslutning lämplig för arbete, vardagssurfning, streaming och spelande. Dessutom är routern utformad för att säkerställa stabil anslutning med en trådlös hastighet på 1901-2300 Mbps.

  • Stark anslutning för Wi-Fi i hela hemmet
  • Automatiska uppdateringar och avancerad säkerhet
  • Många smarta och användarvänliga funktioner
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Lagring 512 MB
Batterityp CR2 3V Litiumbatteri
Vikt 400 g
Wi-fi standard Wi-Fi 5
Frekvensband 2,4 / 5 GHz
Trådlös hastighet (max.) 2200 Mbps
Trådlös säkerhet WPA3
Lan-portar 2
Wan-portar 0
Mått 110 x 90 x 110 mm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Täcker hela hemmet
  • Dual-Band-router med 802.11 AC-standard
  • Med Google Assistent
  • Användarvänlig Google Home-app
  • Smarta högtalare ingår
  • Möjlighet att ansluta fler routrar för ännu större täckning

Nackdelar

  • Kunde ha fler konfigurationsalternativ

FAQ

Hur är anslutningen och hastigheten på Google Nest WiFi?
Google Nest WiFi erbjuder överlägsen anslutning med en Wi-Fi 5 som standard och dubbla frekvensband på 2,4/5 GHz. Den har en maximal trådlös hastighet på 2200 Mbps, och ger robust säkerhet med WPA3 och har två LAN-portar.
Vad är täckningen och räckvidden för Google Nest WiFi i ett standardstorlekshus?
Google Nest WiFi kommer antingen med räckvidden standard eller medium, men du kan hitta billigare produkter med högre räckvidd för ett standardstorlekshem.
Vilka säkerhets- och föräldrakontrollfunktioner ingår i Google Nest WiFi-systemet?
Google Nest WiFi-systemet inkluderar säkerhetsfunktioner som WPA3 trådlös säkerhet, vilket är ett av de senaste och mest säkra säkerhetsprotokollen. Det är också mycket enkelt att aktivera föräldrakontroll genom att gå in i hem-appen och konfigurera inställningarna där.
Vad säger användar- och expertrecensioner om Google Nest WiFi?
Google Nest WiFi får generellt sett beröm för sin utmärkta täckning, enkla installation och pålitliga hastigheter. Dock finns det kritik för bristen på avancerade funktioner och dess höga pris. Routern får dock höga betyg från stora tekniksajter som Cnet, Techradar, Tomsguide, Theverge, Pcmag och Digitaltrends.

Recensioner och tester av Google Nest WiFi 

Vår recension

Bästa mesh-Wifi i test på TechRadar.com

Bäst i test router enligt Cnet.com, Google Nest WiFi, har visat sig vara en testvinnare i olika testpaneler, vilket bevisar dess effektivitet och tillförlitlighet. Den här bäst i test routern erbjuder en stark och stabil anslutning för små till medelstora utrymmen, med den extra flexibiliteten att utöka täckningen med hjälp av ytterligare routrar. Dess smarta funktioner, som den användarvänliga Google Home-appen och integrationen av Google Assistant med musikfunktioner, höjer användarupplevelsen ytterligare. Även om den har minimala konfigurationsalternativ kan detta ses som en fördel för användare som värdesätter enkelhet och användarvänlighet.

Aleksandar Kalaba Recension av: Aleksandar Kalaba

4.5

Baserat på 23443 recensioner

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Tom's Guide är en webbplats som testar och recenserar en mängd olika produkter, bland annat TV-apparater, elsparkcyklar, smartphones och vitvaror. De använder olika testmetoder för olika typer av produkter och kombinerar laboratorietester med praktisk användning. Syftet med deras tester är att kontrollera huruvida produkter lever upp till tillverkarnas anspråk. För att göra detta granskar de produkternas design, användarvänlighet och funktionalitet samt pris jämfört med liknande produkter. Google Nest WiFi  är utsedd till Redaktörens val och har fått 4.5 stjärnor på Tom's Guide.


CNET tillhandahåller djupgående recensioner av en mängd olika tekniska produkter såväl som konsumentelektronik. Deras experter genomför rigorösa tester av de utvalda produkterna, som kan vara allt från smartphones till hemmabiosystem, och erbjuder detaljerade, opartiska bedömningar. Detta, tillsammans med nyheter, guider och trendspaningar, hjälper potentiella kunder att fatta välinformerade köpbeslut och att använda sina apparater på bästa sätt. CNET:s grundliga tillvägagångssätt gör dem till en värdefull resurs för dig som söker aktuell information om teknik. Google Nest WiFi  har fått 4.32 stjärnor på CNET.


TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Google Nest WiFi  har fått 4.5 stjärnor på Tech Radar.


DigitalTrends.com utmärker sig med sina djupgående expertrecensioner av modern teknik – allt från prylar till hushållsapparater. De analyserar design, funktionalitet och användning, vilket ger en omfattande och informativ guide för både teknikentusiaster och vardagskonsumenter. Google Nest WiFi  har fått 4 stjärnor på Digital Trends.


Google Nest WiFi  har fått 4.2 stjärnor på The Verge.


Videorecension

Google Nest WiFi  jämfört med andra routrar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln