Övervakningskameran Nexsmart™ Vision 3 – Avancerade funktioner till ett förstklassigt pris

Enligt vår research och analys Vi har valt ut produkter som har fått höga betyg i de parametrar som vi utvärderat dem på, och tillhandahåller alltså inte en komplett lista bestående av alla produkter på marknaden.

SENAST ÄNDRAD: januari 11, 2024.
Annons
Anonns

Artikeln är baserad på undersökningar, men innehåller sponsrade element, inklusive annonslänkar, och bör därför betraktas som en annons.

Övervakningskameran Nexsmart™ Vision 3 – Avancerade funktioner till ett förstklassigt pris

Urvalet av produkter i artikeln baseras på analys och undersökning..., men innehåller endast produkter som våra samarbetspartners tillhandahåller. Artikeln är därför en annons. Läs här hur sponsrade partnerskap påverkar ordningsföljden av våra produkter. I regel innehåller våra artiklar externa tester och recensioner, snarare än tester utförda av oss själva. Läs mer

Övervakningskameror har blivit ett viktigt verktyg för att säkerställa trygghet i både privata bostäder och i affärsmiljöer. Övervakningssystem fungerar som en visuell avskräckare mot brottslig verksamhet, ger bevis vid säkerhetsöverträdelser och möjliggör för fjärrövervakning av privat egendom. I takt med att tekniken fortsätter att utvecklas erbjuder marknaden ett brett utbud av alternativ för övervakning med varierande priser och kapacitet.

I den här artikeln tar vi en grundlig titt på övervakningskameran Nexsmart™ Vision 3 och ger dig en omfattande analys av dess funktioner, inställningar, videoupplösning och andra intressanta aspekter. Vårt mål är att ge dig all den information du behöver för att kunna fatta ett välgrundat beslut om huruvida den här övervakningskameran är rätt val för dig.

Så bedömer vi och väljer ut produkter

Vi jämför en rad erkända produkter och varumärken. Vi har partnerskap med många stora återförsäljare, och även om detta kan påverka urvalet av produkter till våra artiklar bygger våra rekommendationer på redaktionens professionella bedömning av vilka produkter som presterar bäst.

Vårt research-team bedömer produkterna utifrån parametrar som exempelvis:

  1
 • Produkttester från olika expertkällor och konsumentmagasin
 • 2
 • Kundrecensioner av produkten
 • 3
 • Produktens funktioner och specifikationer
 • 4
 • Återförsäljarens garantier, kundservice och omdömen
 • 5
 • Kunskap och data kring våra läsares preferenser

Ovanstående parametrar jämförs sedan med produktens pris och kvalitet. Det är viktigt att nämna att ordningen inte representerar en rangordning av produkter, utan snarare en genomgång av några av de bästa produkterna för olika behov.

Våra beteckningar som "Bästa budgetval", "Bästa trådlösa alternativ", "Prisvärd" etc. är framtagna enligt individuella, oberoende bedömningar utförda av forskningsledare, och är baserade på samma metod som nämnts ovan.

Övervakningskameran Nexsmart™ Vision3 - Ett prisvärt val med tvåvägskommunikation

Dagens bästa priser och erbjudanden på Övervakningskameran Nexsmart™ Vision3:

 • Full HD-upplösning (1080p)
 • 100° betraktningsvinkel
 • Nattsyn på upp till 40 meter

Konsumentmagasinets omdöme

Övervakningskameran Nexsmart™ Vision3 är en mångsidig och pålitlig säkerhetslösning som erbjuder en rad effektiva funktioner och fördelar. Dess 101° betraktningsvinkel, HD-upplösning och funktion för nattseende säkerställer god övervakning av din egendom. Kamerans IP65-klassificering för vind- och vattentålighet, enkla och snabba installationstid på 60 sekunder och app-tillgång dygnet runt gör enheten användarvänlig och anpassningsbar till olika miljöer. Ytterligare fördelar är dess funktioner för rörelsedetektering och tvåvägskommunikation, vilket ger ökad trygghet. Avsaknaden av dubbel strömförsörjning kan ses som en mindre nackdel, men kamerans övriga funktioner och fördelar väger väl upp för denna begränsning.

Fördelar

 • IP65 vind- och vattentålighet
 • 60 sekunders installation
 • Tillgång dygnet runt med en mobilapp
 • Rörelsedetektering
 • Tvåvägskommunikation

Nackdelar

 • Ingen dubbel strömförsörjning

Nexsmart™ Vision3 Övervakningskamera levererar Full HD-upplösning (1080p) för att garantera tydlig och detaljerad bildkvalitet. Med sin högkvalitativa videoinspelning är den här kameran ett bra alternativ för dig som söker en pålitlig och effektiv övervakningslösning för ökad trygghet och säkerhet.

En detaljerad recension av övervakningskameran Nexsmart™ Vision3

Specifikationer

 • Betraktningsvinkel: 100°
 • Upplösning: Full HD 1080p
 • Drifttemperatur: -20 °C till 50 °C
 • Mått: 62 x 64 x 133 mm
 • Vikt: 170 g

Användarvänlig övervakningskamera
En av de utmärkande egenskaperna hos Nexsmart™ Vision3 är dess betraktningsvinkel på 101° som ger omfattande täckning av din fastighet. Det breda synfältet gör att du kan övervaka större områden med färre döda fläckar, vilket leder till ökad säkerhet och att färre kameror behövs för omfattande övervakning. En annan fördel med Nexsmart™ Vision3 är dess enkla installation som kan genomföras på endast 60 sekunder. När du placerar kameran bör du installera den på optimal höjd och vinkel för att bäst kunna övervaka det område du vill skydda. Du bör även undvika att placera kameran så att den är vänd mot solen, eftersom den annars kan bländas, vilket minskar dess effektivitet. Nexsmart™ Vision3 styrs genom en mobilapp vilket ger dig möjlighet att fjärrövervaka din fastighet på håll, dygnet runt och med hjälp av funktioner för rörelsedetektering ger appen dig varningar i realtid så att du kan reagera snabbt vid misstänkt aktivitet. Rörelsedetekteringsfunktionen i övervakningskameran Nexsmart™ Vision3 fungerar genom att analysera sekventiella videobilder för att identifiera betydande förändringar eller rörelser. För att minimera falsklarm kamerans känslighet anpassas efter specifika detektionszoner. När rörelser upptäcks skickar kameran varningar till dig och börjar spela in video för vidare granskning.

Lämplig för alla väderförhållanden
Övervakningskameran Nexsmart™ Vision3 är utformad för att ge tillförlitlig prestanda i olika miljöer. Kameran är utrustad med nattseende som erbjuder synlighet på upp till 40 meter i svagt ljus. Detta gör att du kan hålla ett vaksamt öga på din egendom även under natten, vilket garanterar säkerhet och sinnesro dygnet runt. Den genomsnittliga räckvidden för mörkerseende i övervakningskameror varierar beroende på kameramodell och specifikationer. Kameror i en lägre prisklass har oftast ett nattseende på 10-20 meter, medan mer avancerade modeller kan erbjuda en kapacitet på 30-40 meter eller mer. Övervakningskameran Vision3 är IP65-klassad för vind- och vattentålighet, vilket innebär att den klarar tuffa väderförhållanden. Slitstyrkan garanterar kamerans prestanda på sikt, vilket gör den till en god investering för utomhusövervakning. Kameran är även utrustad med en inbyggd högtalare och mikrofon vilket möjliggör tvåvägskommunikation så att du kan interagera med personer genom övervakningskameran. Den här funktionen gör det möjligt att på distans kommunicera med besökare, familjemedlemmar eller personal och kan användas för att avskräcka potentiella inkräktare eller ge leveransinstruktioner.

Jämförelse med andra Nexsmart™-kameror
När Nexsmart™ Vision3 jämförs med andra Nexsmart-kameror ligger Vision3 i den mellersta prisklassen. Jämfört med Nexsmarts™ övervakningskamera Patrol med samma upplösning och IP-klassning, är Vision3 ett mer budgetvänligt alternativ. Med bred betraktningsvinkel, nattseende och användarvänliga funktioner är Vision3 en riktigt bra övervakningskamera. Dessutom erbjuder den många funktioner som vanligtvis endast återfinns på dyrare övervakningskameror, som Nexsmart™ Look och Nexsmart™ Patrol. Dessa funktioner inkluderar mobilåtkomst, rörelsedetektering och tvåvägskommunikation.

Vad säger användare om Nexsmart™ Vision3 Överakningskamera?

Nexsmart har ett betyg på 4,3/5 stjärnor på Trustpilot.com. Majoriteten av användare ger varumärket 5 stjärnor och uppger att de gillar deras produkter, kvalitet och användarvänlighet.

Mer om Övervakningskameran Nexsmart™ Vision3

Specifikationer

 • Betraktningsvinkel: 100°
 • Upplösning: Full HD 1080p
 • Drifttemperatur: -20 °C till 50 °C
 • Mått: 62 x 64 x 133 mm
 • Vikt: 170 g

Tester och recensioner av nexsmart vision 3 som används i artikeln

Expert- och testkällor

Kundrecensioner

Trustpilot.com

Trustpilot.com är en populär onlineplattform för recensioner som gör det möjligt för konsumenter att dela med sig av sina erfarenheter av olika företag, produkter och tjänster. Trustpilot grundades 2007 i Danmark och har vuxit till att bli en pålitlig källa för konsumentfeedback som hjälper potentiella kunder att fatta välgrundade beslut baserade på andras erfarenheter.

Trustpilots betygssystem bygger på en skala från 1 till 5 stjärnor, där 1 stjärna är det lägsta betyget och 5 stjärnor är det högsta. Användare kan skicka in sina recensioner och betygsätta företag eller tjänster utifrån faktorer som kvalitet, kundsupport, leveranstid och övergripande tillfredsställelse. Betygen räknas sedan samman till ett genomsnitt för att beräkna ett övergripande betyg för företaget eller tjänsten.

Du kan läsa användarrecensioner för Nexsmart™ här.

FAQ

Vilken är den bästa övervakningskameran?
Vilken övervakningskamera som är bäst beror på dina specifika behov samt var kameran ska sitta (inomhus/utomhus). Några saker som kan vara bra att ha i åtanke när du jämför olika övervakningskameror är dock videokvalitet, nattseende, vädertålighet, rörelsedetektering, ljudfunktioner och hur enkla de är att installera. Övervakningskameran Nexsmart Vision 2 är ett exempel på en övervakningskamera som täcker samtliga av dessa kriterier.
Hur länge sparas övervakningsfilmer från övervakningskameror?
Hur länge övervakningsfilmer sparas olika länge beror på faktorer som lagringskapacitet, inspelningsinställningar och ägarens preferenser. Lagringsmedier som SD-kort, hårddiskar eller molntjänster, tillsammans med inspelningsinställningar som kontinuerlig eller rörelseutlöst inspelning, kan påverka hur länge filmen sparas. Dessutom kan ägarna ha specifika preferenser för lagring, beroende på deras syfte med övervakningen, som exempelvis granskning av incidenter eller integritetsskydd.
Vem har tillgång till övervakningskameror?
Tillgång till övervakningskamerabilder beror vanligtvis på vem som äger kameran och syftet med användningen. Vanligast är att det är den privata ägaren av kameran och säkerhetsföretaget har åtkomst till övervakningsfilmerna, i de fall då ett sådant är kontrakterat för att övervaka en fastighet.

Hur kopplar man in en övervakningskamera?

Att ansluta en övervakningskamera via WiFi- innebär vanligtvis följande steg:

 • Låsa upp och montera kameran
 • Ansluta kameran till en strömkälla 
 • Ladda ned kamerans app
 • Skapa ett konto och logga in
 • Lägg till kameran i appen
 • Anslut kameran till ditt WiFi-nätverk
 • Placera kameran
 • Konfigurera kamerainställningarna
 • Testa kameran

När du har slutfört de här stegen bör din övervakningskamera vara ansluten och redo att användas. Tänk på att de specifika stegen och funktionerna kan variera beroende på kameramodell och varumärke, så kolla alltid användarhandboken för detaljerade instruktioner. Installations- och konfigurationsprocessen för övervakningskameran NEXSMART™ Vision 2 kan slutföras på mindre än en minut. För att installera kameran är allt du behöver göra att ladda ned appen på din telefon, ange ditt Wi-Fi-lösenord och skanna kamerans QR-kod.

Finns det övervakningskameror som fungerar utan Wi-Fi?

Ja, det finns övervakningskameror som fungerar utan Wi-fi. Dessa typer av kameror kallas för trådbundna övervakningskameror. De förlitar sig på trådbundna anslutningar, till exempel Ethernet eller koaxialkablar, för att överföra data och video. Det finns två huvudtyper av övervakningskameror utan Wi-Fi:

 • Analoga kameror: Dessa kameror använder koaxialkablar för att överföra videosignaler till en digital videobandspelare (DVR) eller monitor. Analoga kameror har vanligtvis lägre upplösning jämfört med sina digitala motsvarigheter, men kan ändå ge tillräcklig videokvalitet för vissa användningsområden.
 • PoE-kameror (Power over Ethernet): PoE-kameror använder en enda Ethernet-kabel för att överföra både data och ström. Dessa kameror ansluts till en nätverksvideoinspelare (NVR) eller en PoE-switch, som i sin tur kan anslutas till ett lokalt nätverk. Fördelen med PoE-kameror är att de ofta ger video med högre upplösning och bättre funktioner jämfört med analoga kameror.

Sammanfattningsvis är det möjligt att ha en övervakningskamera utan Wi-Fi-anslutning, men funktioner som fjärråtkomst kan vara begränsade utan internetanslutning.

Nexsmart Look är en övervakningskamera som kombinerar både WiFi och PoE, vilket innebär att den passar för olika behov och installationsalternativ.

Får man sätta upp övervakningskameror på sin tomt?

Ja, du får sätta upp övervakningskameror på din fastighet i säkerhetssyfte. Det är dock viktigt att följa lokala lagar och bestämmelser om integritet och användning av övervakningskameror. Se till att dina kameror tar bilder eller videor av dina grannars hem eller privata områden, eftersom detta kan inkräkta på deras rätt till privatliv.

I de flesta fall är det tillåtet att ta bilder på offentliga platser som gator och trottoarer, så länge det primära syftet är att övervaka din egen fastighet. När du placerar övervakningskameror i ditt hem bör du även tänka på de andra som bor där och dina gästers integritet. Undvik att installera kameror i privata utrymmen som sovrum och badrum.

Betygsätt denna artikel

Klicka på en stjärna för att betygsätta