Smörgåsgrill test 2019 – Hitta den bästa smörgåsgrillen här

0

Med en smörgåsgrill kan du grilla, rosta, och värma mat otroligt snabbt och enkelt. Oftast är grillen gjord för att värma upp allt från kött till bröd, och därmed får du en komplett lösning som underlättar vardagen och matlagningen. Det enda en smörgåsgrill behöver är ett eluttag, så även om det inte är grillväder utomhus, så kan du fortfarande grilla inomhus.

I denna artikel får du: 
🔸 Genomgång av de bästa smörgåsgrillarna på marknaden
🔸 Få ut det mesta av din smörgåsgrill
🔸 Genomgång av alla de källor som vi har undersökt

Observera vänligast att Konsumentmagasinet ej själva testar produkter, men vi samlar däremot resultaten från opartiska tester, så att du lätt kan få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Fritel GR2275

✅ Billig kvalitetsmaskin med 10 års garanti

Fritel GR2275

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
829,00 Kr. 0,00 Kr. 829,00 Kr. Läs mer
829,00 Kr. 0,00 Kr. 829,00 Kr. Läs mer
910,00 Kr. 0,00 Kr. 910,00 Kr. Läs mer
969,00 Kr. 0,00 Kr. 969,00 Kr. Läs mer

 

Med denna smörgåsgrill från Fritel får du en solid och mångsidig kvalitetsmaskin till ett bra pris och med en bra garanti.

Modellen har en 180° funktion, vilket innebär att du kan använda den både som en klassisk grill, och som en bordsgrill. Så oavsett om det är en panini eller en grillad biff du är sugen på, kan du göra det på grillen.

Ytan på grillen mäter 58*29 cm, och själva grillen har en justerbar höjd, så att du kan anpassa den till stora paninis eller smörgåsar. Värmen ställs enkelt in på en justerbar termostat, och två kontrolljus håller ett öga på grillen åt dig. Grillen har en effekt på 2000 watt, vilket ger en snabb och effektiv uppvärmning och tillagning av din mat.

Modellen är dessutom utrustad med ett handtag som förblir svalt under uppvärmning, så att grillen lätt kan öppnas och stängas under användning, utan risk för skador.

Modellen är också riktigt enkel att rengöra. Det finns en kant på grillen som säkerställer att exempelvis fett och smält ost samlas upp, och inte rinner ut på bordet eller ner i maskinen. Plattorna på grillen har en non-stick beläggning, vilket innebär att du både sparar in på extra stekfett, och att de är lätta att torka av. Om inte det räcker, så tål de även maskindisk.

Med Fritel GR2275 får du en multifunktionell grill, och ett överkomligt alternativ till många av de dyra modellerna på marknaden.


Tefal OptiGrill GC702D16

✅ Toppbetyg hos danska ElektronikTest

Tefal OptiGrill GC702D16

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 327,00 Kr. 0,00 Kr. 1 327,00 Kr. Läs mer
1 495,00 Kr. 0,00 Kr. 1 495,00 Kr. Läs mer
1 605,00 Kr. 0,00 Kr. 1 605,00 Kr. Läs mer
1 605,00 Kr. 0,00 Kr. 1 605,00 Kr. Läs mer

 

Med Tefals OptiGrill blir det enkelt att få bra grillresultat, och steka den perfekta biffen eller paninin. Danska ElektronikTest har genomfört ett grundligt test av modellen, och grillen lovordas för både sin användning och tillagning av mat.

Grillen från Tefal använder sig av en särskild teknik som tillverkaren själv kallar för “Automatic Sensor Cooking”. Det betyder att grillen kan registrera hur mycket mat som placeras på grillen, samt matvarornas tjocklek, och därefter anpassa temperatur och grilltid. En liten lampa säkerställer att du enkelt kan övervaka tillagningen, och en färgförändring indikerar hur långt tillagningen av maten har kommit. Om du till exempel vill grilla biffar, så anpassar grillen själv stektiden efter tjocklek och typ av kött, och en inbyggd stekindikator meddelar dig när köttet har nått den önskade stekgraden.

Grillen har dessutom en non-stick beläggning som både underlättar rengöringen, och som innebär att du inte behöver använda extra fett att steka maten i.

Det finns totalt 6 olika program på grillen, nämligen rött kött, fågel, korv, hamburgare, bacon och smörgås/panini. Du måste därför bara välja vilken typ av mat du lägger på grillen, och därefter ser Tefal OptiGrill till att anpassa temperaturen till varje typ av mat, och tillaga det perfekt.
Grillen har en yta på 600 cm2 och är lämplig för 2-4 personer. Under själva grillen sitter en droppskål för uppsamling av fett, och vinklade plattor säkerställer att fett och saft från maten inte rinner ut på bordet.


The Smart Grill Pro

✅ Toppbetyg hos danska Gastromand

The Smart Grill Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer

 

Denna grill har nära nog fått toppbetyg hos danska Gastromand, där den imponerar i test. Den enda negativa punkt som nämns, som drar ner betyget något, är priset. På alla andra punkter levererar modellen gedigen kvalitet. Enligt Gastromand, så kommer märket Sage med de allra bästa produkterna på marknaden när det kommer till denna typ av grill – och The Smart Grill Pro är inget undantag.

The Smart Grill Pro är framtagen i samarbete med den världsberömda kocken Heston Blumenthal, och det är en mycket effektiv grill. Värmeelementen värms snabbt upp, och modellen kan användas både till att grilla paninis och perfekta biffar. Värmeläget kan även ställas till “panini” – lättare blir det inte att göra den perfekta mackan.

Grillen har en 7-stegs höjdjustering, så att du lätt kan anpassa hur mycket direkt värme som ska tillföras, och så att den passar precis till den typ av mat du grillar. Dessutom är grillen försedd med en LCD-skärm, som enkelt ger dig en överblick över både inställning och temperatur. Grillen kan också vikas ut till en öppen grill, så att ytan blir dubbelt så stor, och så att möjligheterna för matlagning blir ännu större.

Särskilt inställningarna för kött på grillen imponerar i tester, och Gastromand påpekar att testets entrecôte grillades helt perfekt. Modellen har totalt fem olika inställningar för kött, som går från rare till genomstekt. Grillen har en inbyggd termometer, som mycket exakt talar om när du ska ta ditt kött från grillen, och låta det dra.

Om du använder modellen som en öppen grill, kan du även ställa in om plattorna ska ligga helt platt, till exempel när du steker ägg eller pannkakor, eller om du vill ha dem i en vinkel med en svag sluttning, så att man kan se till att fett och andra safter rinner bort från maten och ner i den inbyggda droppskålen. Droppskålen diskas lätt i diskmaskin, och även grillplattorna kan tas lös och köras i diskmaskinen. På det hela taget lovordas modellen för att vara mycket enkel att rengör.

Med The Smart Grill Pro får du en toppmodell, som levererar gedigen kvalitet och grillar perfekta biffar och smörgåsar.

Du kan se mer om grillens funktioner i följande presentationsvideo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=NCqSRVfNg2M

The Adjusta Grill

✅ Bra recensioner hos danska Gastromand

The Adjusta Grill

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer

 

Märket Sage är kända för att leverera produkter av hög kvalitet, och The Adjusta Grill är inget undantag. Modellen utmärker sig i test genom att ha en bra värmefördelning, och enkel användning och rengöring. Enligt Gastromand levererar Sage de bästa modellerna inom denna produktkategori, och The Adjusta Grill är inget undantag.

Grillen har en 7-stegs höjdjustering, så att du lätt kan anpassa hur mycket direkt värme som ska tillföras, och så att den passar precis till den typ av mat du grillar, oavsett om det är en panini eller en biff. Som en extra säkerhet är det möjligt att låsa fast locket när grillen är igång, och på så vis undvika att barn öppnar grillen under användning.

De formgjutna plattorna är belagda med en non-stick beläggning, som gör både stekning och rengöring enkelt. Modellen har också ett plasttråg som kan monteras på framsidan av grillen, och som överskottsvätska och fett kan rinna ner i. Även detta kan köras i diskmaskin

Grillen är otroligt mångsidig, och du kan använda den till allt från att steka ägg och pannkakor, till panini och biffar. Du kan enkelt justera värmen på grillen, så att den passar perfekt till den typ av mat du vill laga.

Med denna modell från Sage får du en toppmodell som levererar kvalitet varje gång. Modellen är konstruerad i borstat rostfritt stål med gjutna aluminiumplattor. Den kan förvaras antingen liggande eller ståendes på högkant.

Här nedan kan du se en kort presentation av grillen och dess funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=62QbTy5Aijs

Tefal XL Health Grill

✅ Extra stor grill för hela familjen

Tefal XL Health Grill

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 090,00 Kr. 0,00 Kr. 1 090,00 Kr. Läs mer
1 285,00 Kr. 0,00 Kr. 1 285,00 Kr. Läs mer
1 285,00 Kr. 0,00 Kr. 1 285,00 Kr. Läs mer
2 283,00 Kr. 0,00 Kr. 2 283,00 Kr. Läs mer

 

Med denna modell från Tefal är det möjligt att laga paninis till hela familjen på en gång.

Grillen har två lägen, och kan både användas som en dubbelsidig grill, och en öppen grill. Används modellen som en dubbelsidig grill så har den en stekyta på 800 cm2, och används den som en öppen grill så är stekytan på 1600 cm2. Enligt Tefal själva, så är grillen lämplig för användning till måltider för upp till 8 personer.

Grillen har dessutom en non-stick beläggning som både underlättar rengöringen, och som innebär att du inte behöver använda extra fett i matlagningen. Modellen är också utrustad med ett dropptråg som ser till att samla upp saft och fett, som rinner från maten under tillagningen. Både dropptråg och non-stick-plattorna är löstagbara och tål maskindisk.

Temperaturen på grillen ändras lätt via termostaten, och en liten indikatorlampa berättar när grillen är klar för användning.

Med Tefal XL Health får du en mångsidig grill, som är lämplig för hela familjen. Trots sin storlek så är grillen lätt att förvara, då den även kan förvaras stående på högkant.


KRUPS Grcic FDK452

✅ Testvinnare hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinnare hos Råd & Rön
✅ Testvinnare hos Søndagsavisen
✅ Testvinnare hos tyska Testfazit
✅ Testvinnare hos tyska ETM Testmagazin 

KRUPS Grcic FDK452

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
380,00 Kr. 0,00 Kr. 380,00 Kr. Läs mer
419,00 Kr. 0,00 Kr. 419,00 Kr. Läs mer
427,00 Kr. 0,00 Kr. 427,00 Kr. Läs mer
427,00 Kr. 0,00 Kr. 427,00 Kr. Läs mer
448,00 Kr. 0,00 Kr. 448,00 Kr. Läs mer
448,00 Kr. 0,00 Kr. 448,00 Kr. Läs mer

 

Smörgåsgrillen från Krups är formgiven av den tyske industridesignerna Konstantin Grcic för Krups och smörgåsgrillen utmärker sig i testerna på områdena design, användarvänlighet, säkerhet och effektivitet.

Smörgåsgrillen har två extra stora och extra djupa grillplattor på 12×12 centimeter så att även större brödskivor och varma smörgåsar lätt kan tillredas. Plattorna har en klassisk ”toast-indelning”, vilket gör det möjligt att tillaga två varma smörgåsar samtidigt. Grillplattorna har dessutom non-stickbeläggning som gör att maskinen är lätt att göra ren.

Modellen är mycket lätt att använda; när den röda lampan lyser håller smörgåsgrillen på att komma upp i rätt temperatur och när den gröna lampan lyser är temperaturen tillräckligt hög och smörgåsgrillen är klar att användas. Det finns dessutom en av/på-knapp som bryter strömmen utan att man behöver dra ut kontakten från vägguttaget. Handtaget är ett så kallat cool touch-handtag vilket innebär att det inte blir varmt när smörgåsgrillen är varm och används. Själva smörgåsgrillen blir inte heller varm utanpå så det är ingen risk att man bränner sig.

Smörgåsgrillen har en effekt på hela 850W något som säkerställer en hög tillagningstemperatur och ett bra och jämnt slutresultat.

Förvaring är också något man har tagit hänsyn till i formgivningen. Under maskinen finns en sladdvinda och det är också möjligt att förvara grillen stående på högkant.

Särskilda fördelar med KRUPS Grcic FDK452:
🔵 Smidig förvaring med sladdvinda och möjlig att ställa på högkant
🔵 Effekt på 850W, som ger ett bra och jämnvarmt resultat
🔵 Lätt att använda med hjälp av indikatorlampor
🔵 Bra säkerhet med cool touch-handtag
🔵 Extra stora och djupa grillplattor


C3 Ciabatta

✅ Högsta testpoäng hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinnare hos Råd & Rön

C3 Ciabatta

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
299,00 Kr. 0,00 Kr. 299,00 Kr. Läs mer
313,00 Kr. 0,00 Kr. 313,00 Kr. Läs mer
313,00 Kr. 0,00 Kr. 313,00 Kr. Läs mer

 

Smörgåsgrillen C3 Ciabatta får riktigt bra testresultat både hos de danska och svenska konsumentrådgivarna. Modellen är designad för att kunna tillaga så väl varma smörgåsar, olika typer av snacks som större smörgåsar. Maskinen är tillverkad med en högblank svart finish och har en enkel och stilren design.

Grillplattorna i smörgåsgrillen är behandlade med non-stick vilket betyder att de varma smörgåsarna får en jämn och frasig yta samt att maskinen är lätt att rengöra. I stället för två separata fack, som är det vanligaste i smörgåsgrillar, har C3 Ciabatta stora ribbade grillytor. Det gör att man själv kan bestämma om man vill göra två traditionella toasts eller en stor varm smörgås. Grillytan är 22×14 centimeter och modellen har en ganska hög effekt på 700W, vilket säkerställer en effektiv och snabb tillagning av varma smörgåsar.

Smörgåsgrillen är inte bara effektiv den är också mycket enkel att använda både med avseende på design och funktion. Handtaget är till exempel låsbart så att det inte går att öppna av misstag under tiden smörgåsen tillagas, man minskar alltså risken att barn, eller man själv, bränner sig på de varma plattorna. Två lampor ovanpå smörgåsgrillen indikerar när maskinen är uppvärmningsläge och när den har uppnått den optimala tillagningstemperaturen.

Särskilda fördelar med C3 Ciabatta:
🔵 Non stick-beläggning för enkel rengöring
🔵 Ribbade grillytor som ger en jämn och frasig yta
🔵 Handtag med lås
🔵 Indikeringslampa för optimal temperatur
🔵 Lämplig till en stor varm smörgås eller två vanliga toasts


Tefal Snack Collection

✅ Högsta testpoäng hos Tweak.dk
✅ Testvinnare i tyska ETM Testmagazin
✅ Testvinnare hos tyska Technik Zu Hause

Tefal Snack Collection

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
679,00 Kr. 0,00 Kr. 679,00 Kr. Läs mer
708,00 Kr. 0,00 Kr. 708,00 Kr. Läs mer
778,00 Kr. 0,00 Kr. 778,00 Kr. Läs mer
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Läs mer

 

Smörgåsgrillen från Tefal är mycket allsidig i sitt bruk då det utöver de klassiska grillplattorna till varma smörgåsar även medföljer plattor till belgiska våfflor. Det går dessutom att köpa till ytterligare 10 olika slags plattor, till exempel klassiska tunna våfflor, munkar eller pannkakor. På så sätt kan du utöka smörgåsgrillens funktion ordentligt och spara både pengar och plats sett till om man skulle investera i alla de olika maskinerna var för sig.

Grillplattorna i smörgåsgrillen har en non stick-beläggning och är naturligtvis utbytbara. På så sätt kan man lätt skifta mellan olika typer av grillplattor och när man har använt plattorna är det bara att köra dem i diskmaskinen. Plattorna fästs enkelt med ett klick i maskinen och det krävs bara ett tryck på en knapp för att lossa dem.

Själva smörgåsgrillen är delvis tillverkad i svart och härdad plast medan resten är framställd i rostfritt stål. På grillens lock finns en indikatorlampa som talar om för dig när maskinen håller på att värma upp och när den är klar att användas. På sidan finns det dessutom en av- och på-knapp som gör att man inte behöver dra ut sladden för att stänga av smörgåsgrillen när man inte använder den. Undertill finns den sladdvinda som håller ordning på strömkabeln under förvaringen.

Modellen har en effekt på 7000W vilket betyder att den går snabbt att värma upp och tillaga både varma smörgåsar och till exempel våfflor. Handtaget fixeras dessutom av ett snäpplås under användningen så man riskerar inte att den varma maskinen öppnar sig av misstag.

Smörgåsgrillens allsidighet framhävs flera gånger i de olika testen precis som det också påpekas att modellen är mycket effektiv, säker och användarvänlig.

Särskilda fördelar med Tefal Snack Collection:
🔵 Löstagbara grillplattor som går att diska i diskmaskin
🔵 Möjlighet att köpa till 10 olika typer av grillplattor
🔵 Snabb uppvärmning och tillagning
🔵 Säker och användarvänlig
🔵 Alla grillplattor har non stick-beläggning

Nedanför kan du se en presentation av Tefal Snack Collection och de olika typerna av grillplattor som finns till modellen:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=UkNPNMsN2XA

Breville DuraCeramic VST070

✅ Högsta testpoäng av brittiska The Independent
✅ Rekommenderad av brittiska The Telegraph

Breville DuraCeramic VST070

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Läs mer
806,00 Kr. 0,00 Kr. 806,00 Kr. Läs mer
945,00 Kr. 0,00 Kr. 945,00 Kr. Läs mer

 

Breville är den tillverkare som för mer än 40 år sedan lanserade den första smörgåsgrillen på marknaden. Redan då imponerade Breville med bra kvalitet och användarvänlighet och deras produkter har bara blivit bättre med tiden. Smörgåsgrillen är formgiven i en vacker retrostil i rostfritt stål och liknar den första modellen som lanserades för 40 år sedan.

Modellens grillutrymmen är extra djupa och ger därför plats till extra mycket fyllning i den varma smörgåsen eller extra tjocka brödskivor. Grillplattorna har dessutom Brevilles speciella ”skär och tillslut”-teknologi, som innebär att den varma smörgåsen automatiskt formas så att fyllningen blir kvar inne i själva toasten, samtidigt som den får ett mönster som gör det lätt att dela smörgåsen i två trekanter. Du kan ser hur i filmen här nedanför.

Smörgåsgrillen från Breville utmärker sig genom att vara otroligt snabb när det kommer till att komma upp i rätt temperatur och tillaga varma smörgåsar jämnt och snabbt. Handtaget är så kallat ”cool touch” vilket innebär att det trots den effektiva värmen inte blir varmt att ta i. Modellen har halksäkra fötter så maskinen kanar inte runt när den är i bruk.

Grillplattorna har non stick-beläggning, är löstagbara och går att diska i diskmaskin. Plattorna har Brevilles särskilda DuraCeramic-beläggning som har en uppvärmningstid som är upp till 20 % kortare än för andra non stick-ytor. Dessutom är de mycket motståndskraftiga mot repor. Enligt Breville är deras DuraCeramic-plattor fyra gånger så hållbara jämfört med andra non stick-beläggningar.

Det finns två indikatorlampor på locket som anger om maskinen är igång och när den är klar att användas. Modellen har en sladdvinda undertill och det är även möjligt att ställa den på högkant, när den inte används, vilket gör den betydligt enklare att förvara.

Särskilda fördelar med Breville DuraCeramic VST070:
🔵 Löstagbara plattor som kan diskas i diskmaskin
🔵 Särskild DuraCeramic-beläggning på grillplattorna
🔵 Sladdvinda och möjlig att förvara på högkant
🔵 ”Skär och försegla”-teknologi, som formar den varma smörgåsen
🔵 Snygg och elegant retro-design i rostfritt stål

Nedanför kan du se en presentation av Breville DuraCeramic VST070 och dess funktioner:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=9boLn9lvuCg

Få ut det mesta av din smörgåsgrill

En panini är kort sagt en grillad macka. Ordet stammar från italienska, och hänvisar bokstavligt talat till en brödrulle, dock används panini ofta även för att tala om helt vanliga smörgåsar.

Med en bra grill för att laga exempelvis paninis, så är det inga svårigheter med att göra välsmakande smörgåsar. Här nedan hittar du två recept på både goda och näringsrika smörgåsar.


Panini med kyckling, pesto, och mozzarella Panini med kyckling, pesto, och mozzarella
2 st.

Tid för förberedelser: 15 min

Ingredienser:
2 bröd
1 kycklingfilé
Basilikapesto
1 tomat
125 g färsk mozzarella (1 kula)

Instruktioner:

1) Stek kycklingfilén i en varm panna
2) Skär den stekta kycklingfilén i skivor
3) Skär tomaten i skivor
4) Skär mozzarellan i skivor
5) Dela bröden på mitten och smöra dem med pesto
6) Fördela nu mozzarella, tomat, och kyckling på bröden, och stäng mackan.
7) Värm din smörgåsgrill
8) Lägg smörgåsen i grillen och stäng locket. Låt den grilla tills din panini har en krispig yta. Du kan eventuellt vända den under tillagningstiden, om det kommer för mycket vätska ut i maskinen.

Receptet är lånat från danska Louises madblog.


Panini med parmaskinkaPanini med parmaskinka
2 st.

Ingredienser:
2 stora bröd
Olivolja
2 tomater i skivor
1 mozzarella, 125 g, i skivor
1 näve färsk basilika
1 paket parmaskinka, ca. 90 g
Salt och peppar

Instruktioner:
Dela bröden; droppa olja över dem, och fyll dem med tomater, mozzarella, basilika, och parmaskinka. Krydda med salt och peppar, och grilla smörgåsarna i en varm grillpanna. Lägg gärna en tung panna eller gryta ovanpå smörgåsarna, så att de pressas ihop något. Grilla dem på båda sidorna, och servera med en sallad. Receptet är till 2 personer.

Receptet är lånat från danska Femina.


Ät varma smörgåsar som Elvis gjorde det

The Elvis

Varma smörgåsar är en god, enkel och snabb måltid. De flesta håller sig nog till en klassisk fyllning med skinka och ost eller kanske en cowboytoast. Vi har hittat ett recept, som du hittar här nedanför, till en mycket speciell varm smörgås: The Elvis.

Elvis var inte bara känd för sin musik utan även för sin förkärlek till fet mat. Den här varma smörgåsen var, enligt utsago, Elvis favoriträtt som han gärna åt till frukost. Ryktet säger att hans portioner ofta bestod av inte mindre än 12–15 varma smörgåsar. Som matbloggen Gastromand uttrycker det så är det här receptet varken för känsliga själar eller personer med högt blodtryck. Rätten består i all sin enkelhet av två skivor bröd bredda med jordnötssmör, sylt, banan och knaperstekt bacon och kombinationen är på flera ställen rätt och slätt känd som ”The Elvis”.

Ingredienser (2 personer):
1 paket bacon
4 skivor formfranska
Jordnötssmör
Hallonmarmelad
1 banan

Så här gör du: 
– Mosa bananen
– Stek baconet tills det nästan är knaprigt
– Bred två skivor formfranska med jordnötssmör, lägg sedan på mosad banan och toppa med bacon
– Bred de andra två brödskivorna med hallonmarmelad och montera ihop alla brödskivorna
– Stek smörgåsen på båda sidorna i lite smör i en stekpanna eller tillaga den i en smörgåsgrill

Du kan även hitta receptet på Gastromand.dk.

Nedanför visar Gastromand hur man tillagar en Elvis-toast på bästa sätt. Den kan naturligtvis även tillagas i en smörgåsgrill:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=yET0mrBkeRk

Smörgåsgrill test – Dessa test har vi gått igenom

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk är Danmarks största onlinecommunity om gastronomi och köksredskap för män. Hos Gastromand finns ett stort intresse och passion för gastronomi, och deras målsättning är att vara Danmarks största och bästa community om mat och dryck – av och för män. Emellanåt genomför Gastromand även tester, vilket var fallet när det testade The Adjusta Grill och The Smart Grill Pro. Du kan läsa hela testet här.

ElektronikTest 🇩🇰
ElektronikTest är en dansk nättidning, som bland annat testar olika elektroniska produkter till hushållet. Tidningen har genomfört en grundlig genomgång av grillen Tefal OptiGrill, som de ger 8 poäng av 10 möjliga. Grillen får särskilt beröm för sin enkla användning, medan rengöringen drar ner något.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har testat 12 olika modeller av smörgåsgrillar. Tænk har bland annat värderat vilka modeller som rostar bäst och jämnast samt tittat på användarvänlighet, kvalitet och säkerhet. Du kan läsa hela testet her. Observera att det krävs att du har ett abonnemang eller betalar för att få tillgång till hela artikeln.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenska konsumentrådgivningsorganisationen Råd & Rön har testat 15 olika modeller av smörgåsgrillar. De olika modellerna blev bedömda på prestanda, energiförbrukning, användarvänlighet och kvaliteten på konstruktionen. Modellerna C3 Ciabatta och KRUPS Grcic FDK452 kommer på en delad förstaplats. Du kan läsa testet her. Observera att det krävs att du har ett abonnemang eller betalar för att få tillgång till hela artikeln.

Søndagsavisen 🇩🇰
2016 skrev Søndagsavisen en artikel som baserade sig på resultatet av Tænks test, där de testade 12 olika smörgåsgrillar. I artikeln poängterades särskilt vikten av att välja en smörgåsgrill som inte blir varm under användningen och, kanske det viktigaste, att välja en smörgåsgrill som rostar jämt och snabbt. Du kan läsa hela artikeln här.

Testfazit 🇩🇪
TestFazit är en tysk sajt med fokus på konsumenternas liv i hus, hushåll och kök. Sajten redovisar olika test av konsumentprodukter och har bland annat testat fem olika modeller av smörgåsgrillar. Du kan läsa mer här.

ETM Testmagazin 🇩🇪
ETM Testmagazin är ett tyskt testmagasin som gör olika test inom hushållsprodukter, teknik och fritid. Här handlar det om ett test av 14 smörgåsgrillar. Du kan läsa mer om testen här, men det krävs en prenumeration för fullständig tillgång.

Technik Zu Hause 🇩🇪
Technik Zu Hause är en tyst webbsida som i huvudsak tar upp ämnen som rör hus, kök och trädgård och som testar olika produkter inom dessa områden. Du kan läsa deras test av smörgåsgrillar här.

The Independent 🇬🇧
Den brittiska tidningen är en av de största och mest omfattande tidningarna i Storbritannien. Det skrivs om nyheter, sport, politik och utland men även konsumentrelaterade ämnen samt matartiklar har sin plats i tidningen. I det här testet har tidningen hittat de bästa smörgåsgrillarna på marknaden. Läs mer här.

The Telegraph 🇬🇧
Den brittiska tidningen Telegraph.co.uk lägger upp artiklar med de senaste nyheterna i sin webbtidning. Här lägger de även upp artiklar och recensioner av test av olika produkter för konsumenter. I det här testet har tidningen listat de bästa smörgåsgrillarna som finns på marknaden. Läs mer här.

Tweak.dk 🇩🇰
Tweak är en dansk sajt, med nyheter om hårdvara och mjukvara samt recensioner av olika konsumentprodukter. Du kan läsa deras recension av Tefal Snack Collection här.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse