Plattång Test – Hitta de bästa plattängerna här

0

I detta test av plattänger tittar vi närmare på vilka olika modeller av plattänger som har korats till testvinnare efter experternas bedömningar.

Vi går igenom de olika testen för att kunna guida dig till att hitta den plattång som passar bäst till dina behov och önskemål.

I denna artikel får du:
🔸 Överblick över de bästa plattängerna
🔸 Genomgång av vad experterna tycker om de olika plattängerna
🔸 Tips på vad du bör vara uppmärksam på när du använder din plattång
🔸 Tips på hur du får ut mest av din plattång
🔸 Genomgång av de olika testerna vi har undersökt och analyserat

Observera vänligast att Konsumentmagasinet ej själva testar produkter, men vi samlar däremot resultaten från opartiska tester, så att du lätt kan få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


GHD IV Styler

✅ Testvinnare hos Bäst-i-test
✅ Rekommenderas av danska Femina
✅ Toppbetyg hos brittiska Good Housekeeping Institute

GHD IV Styler glattejern

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 599,00 Kr. 0,00 Kr. 1 599,00 Kr. Läs mer
1 599,00 Kr. 0,00 Kr. 1 599,00 Kr. Läs mer
2 400,00 Kr. 0,00 Kr. 2 400,00 Kr. Läs mer

 

Denna plattång har testats och recenserats av den svenska konsumentplattformen Bäst i Test, den danska livsstilstidningen Femina, den tyska konsumenttidningen Test, och den brittiska konsumenttidningen Good Housekeeping Institute. Här har experterna tittat närmare på plattångens funktioner och användarvänlighet. De är alla överens om att GHD IV Styler är en kvalitetsplattång, som är värdig en rekommendation.

Mer än bara en plattång

Modellnamnet “Styler” kommer verkligen till sin rätt, enligt vad experterna säger om produkten. Plattångens värmeelement består av två keramiska plattor, som säkerställer en jämn uppvärmning. Denna funktion gör att det är enkelt och effektivt att använda plattången både till att platta håret, och till att göra fina lockar. Konsumentmagasinet Bäst i Test framhäver bland annat att denna funktion resulterar i perfekt glansigt rakt eller lockigt hår, som håller hela dagen.

Ligger bra i handen

GHD är ett erkänt märke bland professionella frisörer och stylister världen över. Anledningen till detta är produktens användarvänlighet och funktionella design. GHD IV Styler är en av de mest sålda GHD-plattängerna över hela världen. Danska Femina betonar att det är en plattång som ligger bra i handen, och som dessutom kommer med en lång sladd. Plattången kommer även med en inbyggd “sleep mode”-funktion som gör att plattången stänger av sig själv efter 30 minuter. Man behöver därför inte oroa sig för om man kom ihåg att stänga av plattången när man lämnar hemmet. GHD IV Styler har dessutom en inbyggd universal-adapter, vilket innebär att du kan använda den i hela världen, oavsett vilken spänning det är i eluttaget.

En av de billigaste GHD-tängerna

Denna GHD IV Styler plattång är den billigaste GHD-plattången på marknaden. Priset är dock fortfarande i den dyra änden av skalan, om man jämför med andra märken. Femina framhäver att det är en plattång av hög kvalitet som erbjuder de funktioner du behöver i vardagen. Om du vill äga en plattång från GHD med standardfunktioner, men gärna vill spara pengar, så är GHD IV Styler ett bra alternativ.

Utvalda fördelar med GHD IV Styler:
🔵 Inbyggt sleep-mode
🔵 Avancerade keramiska värmeplattor
🔵 Kan värmas upp till 185 grader
🔵 Lång sladd och snygg design


GHD Platinum

✅ ”Bästa köp” hos brittiska The Independent
✅ Rekommenderas av brittiska Daily Mail
✅ Rekommenderas av den brittiska skönhetsbloggen Bags of Beauty

GHD Platinum

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
2 299,00 Kr. 0,00 Kr. 2 299,00 Kr. Läs mer
2 299,00 Kr. 0,00 Kr. 2 299,00 Kr. Läs mer

 

Plattången GHD Platinum har testats och recenserats av tre olika skönhetsexperter från respektive den danska skönhetsbloggen Pudderdåserne, den brittiska skönhetsbloggen Bags of Beauty, och den brittiska skönhetsbloggen Becky Beauty. De är alla överens om att GHD Platinum är en kvalitetsprodukt med innovativa funktioner. Även de brittiska tidningarna The Independent och Daily Mail, samt skönhetstidningen Allure ger GHD Platinum lovord efter vägen.

Tri-zone uppvärmningsteknik

En av de parametrar som återkommer i experternas bedömningar av plattången, är dess förmåga att platta och styla håret med en innovativ teknik som skyddar håret. Plattångens keramiska plattor är helt släta, vilket ger en jämnare plattning eller styling. Den inbyggda uppvärmningstekniken heter Tri-zone, och är en teknik som sörjer för en jämn och enhetlig värmefördelning på plattorna. Denna teknik möjliggör för upp till 50 % färre brutna hårstrån, och 20 % mer glans vid styling.

Håret fastnar inte

Denna plattång får mycket beröm för sin funktionella design. Plattångens utformning gör att man inte är tvungen att klämma åt hårt runt håret. Det innebär att man får ett jämnare resultat, samtidigt som man undviker att håret fastnar i plattorna. De keramiska plattorna på GHD Platinum är några av de slätaste plattor som finns. Dessa släta plattor bidrar till att ge en skonsam och effektiv plattning, som inte bryter eller skadar håret under plattningen. Recensenten från skönhetstidningen Allure framhäver att hennes hår kändes mer glansigt efter att hon plattat det med GHD Platinum.

Gör håret rakt eller lockigt

Den funktionella designen ger de bästa förutsättningarna för att använda plattången som ett stylingredskap. Oavsett om du vill ha rakt hår, eller svallande lockar, så kan GHD Platinum klara det med sin ergonomiska design, innovativa uppvärmningsteknik, och sin 2,7 meter långa, vridbara sladd. Plattången har en enda temperaturinställning på 185 grader. GHD har nämligen kommit fram till att den bästa temperaturen för att styla håret är just 185 grader. Denna enda temperaturinställning bidrar till att skydda håret, då det inte går att skruva upp temperaturen högre än till 185 grader. Plattången är uppvärmd och klar att användas på bara 20 sekunder, och stänger av sig själv efter 30 minuter. Plattången har dessutom automatisk spänningsanpassning så att den kan användas överallt i världen, oberoende av spänningen i eluttaget.

Utvalda fördelar med GHD Platinum:
🔵 Innovativ Tri-zone uppvärmningsteknik
🔵 Jämn temperatur på 185 grader
🔵 Ergonomisk och funktionell design
🔵 Inbyggt sleep-mode

Här nedan kan du se en kort presentation av GHD Platinums funktioner:


 GHD V Gold Mini Styler

✅ Toppbetyg hos tyska Testsieger

Glattejern GHD V Gold Mini Styler

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 699,00 Kr. 0,00 Kr. 1 699,00 Kr. Läs mer
1 799,00 Kr. 0,00 Kr. 1 799,00 Kr. Läs mer
1 799,00 Kr. 0,00 Kr. 1 799,00 Kr. Läs mer

 

Den tyska konsumentplattformen Testsieger har testat och recenserat plattången med modellnamnet GHD V Gold Mini Styler. Här får den en bra placering för sin effektivitet och bra prestanda trots sin lilla storlek. Bedömningen av plattången slutar med en samlad “mycket bra”-placering hos tyska Testsieger, vilket motsvarar en topplacering.

Liten, men effektiv

Denna plattång har en något annorlunda storlek än många av sina konkurrenter. Det är en plattång som passar perfekt för kort eller medellångt hår, då dess lilla storlek gör det enklare att styla håret. Själva handtaget på GHD V Gold Mini Styler är som vi känner till det från de vanliga storlekarna, men plattorna och toppen på plattången är mindre än hos en vanlig plattång, vilket gör den lättare att använda i kortare hår. Plattången har en inbyggd spänningsomvandlare som gör det möjligt att använda den överallt i världen. Den lämpar sig därför även riktigt bra som reseplattång. Trots den lilla storleken ger plattången fortfarande ett effektivt resultat.

Särskild beläggning

GHD V Gold Mini Styler får bland annat mycket beröm för sina keramiska plattor. Dessa plattor är försedda med en särskild nanosilver-beläggning, som bidrar till att ge ett extra glansigt och skinande hår. Testsieger framhäver det effektiva resultat man får när man använder sig av GHD V Gold Mini Styler. Dess innovativa beläggning ser till att håret blir smidigt och glansigt, samtidigt som det ger ett långvarigt resultat, och skyddar håret.

Förbättrad isolering

De flesta plattänger kommer med rätt höga temperaturinställningar, vilket ger en risk för att bränna sig under användning. Därför förbättras och optimeras hela tiden isoleringen hos de olika plattängerna, just för att undvika brännskador. Isoleringen på GHD V Gold Mini Styler har också förbättrats, vilket har gjort den lättare och mindre varm på utsidan. Det innebär att det är lättare att göra lockar, då man inte behöver vara orolig för att bränna sig om man håller på utsidan av delen med plattorna. Plattången har en temperaturinställning och kan värmas upp till 150 grader. Plattången har dessutom automatisk spänningsanpassning, så att den kan användas överallt i världen, oberoende av spänningen i eluttaget.

Utvalda fördelar med GHD V Gold Mini Styler:
🔵 Perfekt storlek för kortare hår, eller för att ta med på resan
🔵 Innovativ nanosilver-beläggning
🔵 Bra isolering
🔵 Sleep-mode efter 30 minuter

Här nedan kan du se en kort presentation av GHD V Gold Mini Styler:


GHD V Gold Classic Styler

✅ Toppbetyg hos tyska Testfazit
✅ Rekommenderas av amerikanska HerCampus.com
✅ Rekommenderas av danska Pudderdåserne.dk

GHD V Gold Classic Styler

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
1 699,00 Kr. 0,00 Kr. 1 699,00 Kr. Läs mer
1 899,00 Kr. 0,00 Kr. 1 899,00 Kr. Läs mer

 

GHD V Gold Classic Styler har testats och recenserats av den tyska konsumentplattformen Testfazit, den amerikanska kvinnobloggen HerCampus.com, samt den danska skönhetsbloggen Pudderdåserne. Hos testpanelen råder en bred enighet om att GHD V Gold Classic Styler är en effektiv och klassisk GHD-plattång, som bjuder på en bra och solid styling av håret.

Värms upp på bara 20 sekunder

Plattångens snabba uppvärmningsteknik får mycket beröm av testpanelen. Den amerikanska kvinnobloggen framhäver bland annat att de blev positivt överraskade över hur snabbt plattången var klar för användning. Plattången startas med en enda knapp, varpå den piper ett par gånger när plattången är tillräckligt varm. Även denna GHD-plattång har en enda temperaturinställning på 185 grader.

Lutande keramiska plattor

GHD V Gold Classic Styler kommer med en särskild funktion, som gör denna plattång till det perfekta två-i-ett stylingredskapet. Plattångens keramiska plattor kan luta från sida till sida när de hamnar under tryck, vilket gör den effektiv för att skapa naturliga och snygga frisyrer. Denna funktion är särskilt smart om du använder plattången till att göra lockar, då det ger ett mer naturligt utseende.

Levereras med skyddskåpa

Med alla modeller ingår en skyddskåpa i hårdplast, som man man sätta på plattången även om den fortfarande är varm. Det ger möjligheten att ta med sig plattången på farten, utan att behöva vänta på att den ska svalna. Dessutom har plattången en universal spänningsomvandlare, som anpassar sig till den lokala spänningen i eluttaget, oavsett var i världen du befinner dig.

Utvalda fördelar med GHD V Gold Classic Styler:
🔵 Lutande keramiska plattor
🔵 Klar för användning efter 20 sekunder
🔵 Medföljande skyddskåpa
🔵 Inbyggt sleep-mode som stänger av plattången efter 30 minuter


Braun Satin Hair 7 ST710

✅ Toppbetyg hos tyska Testfazit
✅ Toppbetyg hos tyska Testsieger

 

Braun Satin Hair 7 ST710 glattejern

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
629,00 Kr. 0,00 Kr. 629,00 Kr. Läs mer

 

De två tyska konsumentplattformarna Testfazit och Testsieger har båda testat och recenserat plattången Braun Satin Hair 7 ST710. Här råder en bred enighet om att det är en plattång som ger en effektiv plattning för alla hårtyper. Plattången får beröm av testpanelen för att ge håret glans och mjukhet vid plattning, även om håret är långt, tjockt, eller torrt.

Effektiv jonteknik

Plattångens plattor har en beläggning med aktiva joner, som bidrar till att återställa fuktbalansen i ditt hår. Denna jonteknik ger dig en skonsam och effektiv plattning, som samtidigt motverkar brutna hår. Jontekniken bidrar till att bekämpa frissigt hår, och ger istället ett slätt och glansigt resultat.

Keramiska plattor med många funktioner

Plattorna på plattången lovordas av testpanelen. Det beror bland annat på att plattornas beläggning är mycket slät, vilket ger en lätt och glidande plattning, som hjälper till att skydda håret. De keramiska plattorna har även en lutningsfunktion som gör att du inte behöver klämma särskilt hårt under plattningen, då plattorna följer håret naturligt. Värmen fördelas effektivt och jämnt på hela plattan, och det bidrar till att säkerställa en snabb plattning.

Smart design

Denna plattång har ett inbyggt sleep-mode som slår in efter 30 minuter, och har en snabb uppvärmningstid på max 70 sekunder beroende på värmeinställning. Det är möjligt att ställa in temperaturen på mellan 130-200 grader. Toppen av plattången är gjord i ett material som gör det möjligt att hålla händerna på, vilket bidrar till att stabilisera plattningen eller stylingen.

Utvalda fördelar med Braun Satin Hair 7 ST710:
🔵 Jonteknik som ger ett glansigt resultat
🔵 Lutning i de keramiska plattorna
🔵 Jämn värmefördelning
🔵 Temperaturinställning efter hårtyp


Remington S9500

✅ Toppbetyg hos tyska Testfazit
✅ Toppbetyg hos tyska Testsieger
✅ Toppbetyg hos brittiska Good Housekeeping Institute

Remington S9500 glattejern

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
416,00 Kr. 0,00 Kr. 416,00 Kr. Läs mer
583,00 Kr. 0,00 Kr. 583,00 Kr. Läs mer

 

Remington S9500 har testats och recenserats av de två konsumentplattformarna Testfazit och Testsieger, samt det brittiska konsumentmagasinet Good Housekeeping Institute. Här får plattången beröm av testpanelen för att vara genomtänkt och bra designad.

Keramiska plattor med äkta pärlskimmer

Denna plattång erbjuder innovativa plattor med en dubbel keramisk beläggning med äkta pärlskimmer. Denna beläggning bidrar till att skydda håret extra mycket under plattning. Det extra lagret av pärlskimmer hjälper till att förhindra skador och slitage på håret. Temperaturinställningen går från 150-235 grader, vilket är ganska högt. Därför är dubbellagret ett extra bra skydd för håret, om du ställer in plattången på de höga temperaturerna.

5 gånger längre hållbarhet

Plattången Remington S9500 erbjuder ett resultat som håller 5 gånger längre än med andra plattänger. Detta förklaras bland annat med dess jonteknik, som ger håret glans, dess innovativa beläggning, samt plattångens många temperaturinställningar. Om du har färgat eller slitet hår rekommenderas det att undvika att använda temperaturer på över 200 grader, då det kan skada hårets fibrer ytterligare.

Extra funktioner

I paketet ingår en värmebeständig förvaringspåse, som du kan använda om du ska ta med dig plattången. Själva plattorna är längre än normalt, vilket ger ett snabbare resultat. På plattången sitter det en display där du kan kontrollera de olika inställningarna.

Utvalda fördelar med Remington S9500:
🔵 Dubbel beläggning med äkta pärlskimmer
🔵 Jonteknik som ger ett hållbart resultat
🔵 Temperaturinställning från 150 till 235 grader
🔵 Långa plattor


Vad ska du vara uppmärksam på när du väljer din plattång

Om du är en av många som inte är välsignad med helt slätt hår från naturen, så kan en bra plattång vara din räddning till många bra hårdagar. Här är det viktigt att tänka på en del saker innan man investerar i en plattång. Danska Politiken nämner bland annat att det är en bra idé att investera i en kvalitetsplattång från början, så att man inte förstör håret, då keramiska plattor både är effektivare och mer skonsamma mot håret.

Det är också klokt att välja en plattång som passar till ens hårtyp och behov. Det finns plattänger med olika utformningar och bredder, som lämpar sig bra till specifika ändamål. Danska Hair-blog har tagit fram en guide till hur du väljer den rätta plattången utifrån dina behov. Om du har ett kraftigt och långt hår, är en plattång med breda plattor perfekt. Om du vill använda plattången för att göra lockar, bör du välja en tång med medelstora värmeplattor på 2-2,5 cm.


5 tips för att skydda håret vid användning av plattång

Daglig användning av en plattång är slitsamt för ditt hår. Därför är det klokt att alltid använda hårvårdsprodukter och värmeskydd, så att ditt hår förblir glansigt och friskt. Baserat på 3 olika hårspecialister från Redken, kvinnomagasinet Marie Claire och kvinnomagasinet Mama Mia Australien, har vi tagit fram 5 tips på hur du skyddar ditt hår optimalt, även när du använder plattång:

1) Skapa en sköld

ghd-varmebeskytter

Värmeskyddande hårprodukter är en av de viktigaste sakerna man ska komma ihåg när man använder sig av redskap till håret som avger värme. Det är en hårprodukt som bland annat finns i krämform och sprayform, och som kan påföras antingen i torrt eller vått hår. Denna produkt ska du alltid komma ihåg att sätta i håret innan du stylar det med en plattång. Värmeskyddet skapar en sköld runt hårstråna, så att de inte tar skada under plattningen. Du kan hitta ett brett sortiment av värmeskyddande hårprodukter här.

2) Skruva ner värmen

Många plattänger erbjuder temperaturinställningar på långt över 200 grader. Detta är dock inte alltid en fördel. Undvik som regel alltid temperaturer på över 200 grader, eftersom de höga temperaturerna kan tränga igenom och förstöra hårets struktur. Om du har färgat eller slitet hår, är det klokt att skruva ner temperaturen ännu lägre. De flesta hårtyper kan utan problem plattas och stylas vid ca 170-185 grader.

3) Ge håret fukt

Den dagliga stylingen sliter på hårstråna. Därför är det en bra idé att ge ditt hår fukt 1-2 gånger i veckan med en bra hårinpackning. Det finns många olika hårinpackningar som alla gör olika saker. Det kan vara en bra idé att köpa en hårinpackning som innehåller återfuktande ingredienser som kokosolja eller arganolja.

4) Regelbunden klippning.

Oavsett hur mycket du vårdar och skyddar ditt hår, kommer det med tiden att bli slitet. Därför är det bra att klippa sig hos en frisör med jämna mellanrum. En enkelt toppning var 6:e vecka kommer att göra underverk på sikt, och får ditt hår att se friskt och välskött ut.

5) Ge ditt hår frihet

Sundt haarTa uppehåll från olika stylingredskap då och då. Den konstanta borstningen, stylingen, tvättningen, och plattningen sliter alltsammans på håret. Därför är det klokt att lämna ditt hår ifred under en längre period någon gång ibland. Du kan eventuellt göra det till en vana att ha minst en naturlig hårdag i veckan utan användning av plattång eller hårtork. Det kommer att bespara dig både tid och brutna toppar.


Använd aldrig plattång på vått hår

Använd alltid plattången på torrt hår. Att använda plattång på vått hår kan orsaka allvarliga skador på ditt hår. Enligt ett stort test genomfört av The National Center for Biotechnology Information, så kan höga temperaturer skada både torrt och vått hår, men skadorna på vått hår är större och mer strukturerade. Mest troligt på grund av den mycket snabba förångningen av vatten som sker i vått hår om du använder en plattång. I samma test undersöktes även effekten av värmeskyddande spray i både “torr” och “våt” form. En våt spray är en produkt utan alkohol, medan en torr spray innehåller alkohol. Resultaten visar att det inte är någon skillnad på att använda värmeskyddande produkter i torr eller våt form, men att båda typerna av produkter reducerar värmeskador på håret vid upprepad plattning.

Det finns många produkter som kan skydda håret mot värmen från en plattång. Det kan dock vara en djungel att hitta den produkt som passar bäst till ens hårtyp. Danska Pudderdåserne rekommenderar att man väljer en värmeskyddande produkt med hög koncentration av alkohol, eftersom att det förångas snabbt vid plattning, vilket kan ha en positiv effekt.


Få ut det mesta av din plattång

En plattång kan göra mycket mer än att platta ditt hår. Den kan användas som ett verktyg för att skapa ett fint naturligt fall, stora snygga lockar, eller ett rakt och glansigt hår. Här nedan kommer vi med 3 tips på hur du får ut det mesta av din plattång, baserat på experterna från kvinnomagasinet The Good Housekeeping och modetidningen Teen Vogue:

1) Dela upp håret

Genom att dela upp håret i 3-4 sektioner undviker du att platta samma hår om och om igen. Denna metod hjälper till att förhindra slitage. När du använder denna metod att dela upp håret i sektioner, kommer det att ta mindre tid att platta hela håret, då du har en bättre överblick över hur långt du har kommit med plattningen.

2) Rengör din plattång

Få personer tänker på att rengöra plattången efter användning, särskilt om den fortfarande är varm. Det är dock en bra idé att regelbundet rengöra plattången, då det samlas en massa rester från olika produkter som du har använt i håret vid andra tillfällen. Du kan rengöra din plattång genom att torka av plattorna med en varm, fuktig trasa.

3) Använd det som strykjärn

glattejern som strygejernOm du är stressad, och måste fara hemifrån snabbt, och upptäcker på vägen ut att din skjorta är skrynklig på vissa ställen, så kan du faktiskt använda din plattång som ett strykjärn för att jämna ut olika skrynklor på tyget. Undvik dock att klämma tyget för länge, då det annars kommer att bli märken, precis som efter ett vanligt strykjärn.


Plattång Test – Dessa källor har vi använt:

Bäst i test 🇸🇪
Den svenska konsumentsajten Bäst i Test kommer med recensioner, tester, och jämförelser av diverse konsumentprodukter. De har bland annat gjort en recension av den testvinnande GHD IV Styler på deras hemsida, som du kan läsa här. De har även skrivit en recension av Remington ProLuxe Straightener S9100, som du kan läsa här.


Femina 🇩🇰
Den danska kvinnotidningen Femina kommer med nyheter inom skönhet, välbefinnande och mode. De testar och recenserar även produkter för kvinnor, som de skriver om på sin hemsida. Femina har testat och recenserat GHD IV Styler. Du kan läsa hela artikeln här.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det amerikanska kvinnomagasinet Good Housekeeping Institute ger ut artiklar inom kvinnliga intresseområden. Testpanelen från Good Housekeeping Institute har testat och recenserat plattången GHD IV Styler. Du kan läsa mer om detta test här. De har också testat och recenserat plattången Remington S9500, och det testet kan du läsa här.


The Independent 🇬🇧
Den brittiska tidningen The Independent ger ut både inrikes- och utrikesnyheter. De skriver även artiklar med diverse recensioner av olika produkter, som konsumenterna använder i vardagen. The Independent har skrivit en artikel om GHD Platinum, som du kan läsa här.


Daily Mail 🇬🇧
Det brittiska nättidningen Daily Mail publicerar dagligen inrikes- och utrikesnyheter. Daily Mail kommer också med artiklar inom konsumentområdet, och har bland annat gjort en recension av GHD Platinum, som du kan läsa här.


Bags of Beauty 🇬🇧
Bags of Beauty är en brittisk skönhetsblogg, som skriver inlägg om skönhet och välbefinnande. Bloggen testar och recenserar också produkter som riktar sig mot kvinnor. Bags of Beauty har recenserat GHD Platinum, och denna recension kan du läsa här.


Becky Bedbug 🇺🇸
Bloggaren Becky som ligger bakom den brittiska livsstilsbloggen Becky Bedbug, har testat och recenserat GHD Platinum. Denna recension kan du läsa i sin fulla längd här.


Pudderdåserne 🇩🇰
Den danska skönhetsbloggen Pudderdåserne har testat och recenserat plattängerna GHD Platinum och GHD V Gold Classic Styler. Du kan läsa hela recensionen av GHD Platinum här. Du även läsa hela recensionen av GHD V Gold Classic Styler här.


Allure 🇺🇸
Den amerikanska skönhetsplattformen Allure ger ut nyheter, skönhetstips, och recensioner av produkter som riktar sig mot kvinnor. De har testat och recenserat GHD Platinum, och denna recension kan du läsa i sin fulla längd här.


Kvindeguiden 🇩🇰
Den danska livsstilstidningen Kvindeguiden skriver artiklar om bostad, mode, skönhet och livsstil. De har testat och recenserat Remington ProLuxe Straightener S9100, och denna artikel kan du läsa i sin fulla längd här.


Testsieger 🇩🇪
Tyska Testsieger är en onlineplattform med över 400.000 olika recensioner av bland annat hemelektronik. De har testat och recenserat GHD V Gold Mini Styler. Detta test kan du läsa här. Även plattängerna Braun Satin Hair 7 ST710 och Remington S9500 har blivit testade och recenserade av Testsieger. Du kan läsa recensionen av plattången från Braun här och recensionen av plattången från Remington här.


Testfazit 🇩🇪
Den tyska konsumentplattformen Testfazit ger ut recensioner och testresultat av olika produkter för den vanliga konsumenten. De har gjort en recension av GHD V Gold Classic Styler, som du kan läsa här. Även Braun Satin Hair 7 ST710 och Remington S9500 har recenserats av Testfazit. Du kan läsa recensionen av plattången från Braun här, och recensionen av plattången från Remington här.


Test.de 🇩🇪
Det tyska Test.de är en onlineplattform med recensioner och testresultat av diverse produkter för den vanliga konsumenten. De har recenserat och testat GHD IV Styler, och denna artikel kan du läsa i sin fulla längd här.


HerCampus.com 🇺🇸
Den amerikanska nättidningen Her Campus kommer med nyheter, artiklar, och goda råd inom livsstil, som primärt riktar sig mot kvinnliga amerikanska studenter. Her Campus har testat och recenserat GHD V Gold Classic Styler. Denna recension kan du läsa här.